Τετάρτη, Μαρτίου 13

To τερμάτισαν. Αφγανός «μετανάστης» υποψήφιος με τον Σύριζα για την Ευρωβουλή …Μαζί με τον Μουζάλα ,Ρεπούση και Αρβανίτη

The Dome Event Forum is hosting 30 selected organisations and informal groups of citizens from Europe and Middle East that are active on the refugee issue, in Athens, on Feb. 26, 2016
Το τερματίζει ο Σύριζα και σύμφωνα με πληροφορίες  στο ψήφοδέλτιο  του για την Ευρωβουλή, περιέχει ονόματα της Ρεπούση ,του Μουζάλα ,αλλά και του τελάλη του Σύριζα  στην  ΕΡΤ Αρβανίτη !

Επίσης περιέρχεται και το όνομα ενός Αφγανού «Μετανάστη» που είναι λέει ο πρόεδρος  των Αφγανών στην Ελλάδα …Από πότε η Ελλάδα είχε Αφγανούς πολίτες με δικαίωμα ψήφου ;  Ο Γιονούς Μοχαμαντί, πρόεδρος του ελληνικού Φόρουμ Μετανάστευσης, αναμένεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να δώσει τη μάχη της Ευρωβουλής θέλοντας από την κυβέρνηση να τονίσουν την προτεραιότητα που δόθηκε στο προσφυγικό τα τελευταία χρόνια και το ανθρωπιστικό πρόσωπο που έδειξε η Ελλάδα. Ο Γιονούς Μοχαμαντί είναι από το Αφγανιστάν και το 2016 είχε επιλεγεί από το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να τιμηθεί με το βραβείο «Alison Des Forges» για την ακτιβιστική δράση του.
Το θέμα τώρα το έχουν στα χέρια τους οι Πολίτες της Ελλάδος και όχι του Αφγανιστάν και εδώ ο καθένας μας πρέπει πάρει τις δικές του αποφάσεις για το μέλλον των παιδιών μας !
Από το veteranos.gr
 makeleio.gr