Σάββατο, Απριλίου 6

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

                       Εθνικό προσκλητήριο…
Του Παναγιώτη ΑποστόλουΠολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Το “Εθνικό Μέτωπο” του Μάνου Κώνστα και ο “Πατριωτικός Σύνδεσμος” του Γιάννη Μαλταμπέ κατέρχονται μαζί στις προσεχείς ευρωεκλογές του Μαΐου! Μια αξιέπαινη προσπάθεια από δυο Πατριώτες κατά κοινή ομολογία! Που όπως ενημερώνομαι, θα έχουν αρκετά τρανταχτά ονόματα της ελληνικής κοινωνίας στο ψηφοδέλτιό τους και τα οποία σύντομα θα ανακοινώσουν!

Έτσι επικοινωνώντας μαζί τους, παράγεται το παρακάτω πολιτικό κείμενο – μανιφέστο:

Όχι μεταρρύθμιση του ευρωπαϊκού Συστήματος, αλλά ανατροπή του…

Σε μία περίοδο έντονων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και αλλαγής των συσχετισμών των δυνάμεων, η εφαρμογή ανεξάρτητης οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής, στο πλαίσιο μίας ισότιμης συνεργασίας των χωρών της Ευρώπης αποτελεί κυρίαρχο πρόταγμά μας για την δημιουργία της Ευρώπης των ισχυρών εθνών κρατών στη βάση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας τους.

Η διαδικασία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου (“Brexit”) από την Ε.Ε. δείχνει ότι το ευρωσύστημα δεν μπορεί πλέον να μεταρρυθμιστεί, απεναντίας πρέπει να ανατραπεί και να επαναθεμελιωθεί, με απεγκλωβισμό των χωρών και αναζήτηση κατάλληλων μορφών επωφελούς συνεργασίας.

Οι δραματικές εμπειρίες από την εφαρμογή των μνημονίων, τα αδιέξοδα της ευρωζώνης ως απόρροια της εξαρχής σαθρής οικοδόμησης της Ο.Ν.Ε. χωρίς ενιαία οικονομική πολιτική των κρατών που συμμετέχουν, με την χρήση του ίδιου ακριβού νομίσματος “ευρώ” από τις οικονομικά ισχυρές και αδύναμες χώρες, έχουν διαμορφώσει ένα νεοφιλελεύθερο “φρούριο” που δεν απηχεί τις προσδοκίες και τα οράματα των ευρωπαϊκών λαών, αλλά πλήττει καίρια τα συμφέροντά τους και πάνω απ΄ όλα την εθνική και λαϊκή κυριαρχία τους.

Κυρίαρχη αντίθεση για την Ελλάδα είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, δηλαδή η διάλυση του έθνους – κράτους, η αποχριστιανοποίηση, η οικονομική και διοικητική κατοχή των ξένων κέντρων εξουσίας. Στόχος μας είναι η ανάκτηση της εθνικής – λαϊκής κυριαρχίας, η διάσωση και ανάδειξη του εξελισσόμενου, αλλά ακλόνητου στις πνευματικές αξίες Ελληνορθόδοξου προτύπου ζωής και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Για να βοηθήσουμε την πατρίδα μας, πρέπει να εργαστούμε σκληρά, να απορρίψουμε την λογική του “εγώ”, να επιλέξουμε το “εμείς”. Να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα ευθύνης, ενάντια στη διαφθορά, στη διαπλοκή, στην αναξιοκρατία, στην ουδετεροποίηση (ουδέτερο φύλο, ουδετερόθρησκο κράτος), που οδηγεί στον εκμηδενισμό και διάλυση των πάντων, της ίδιας της φύσης του ανθρώπου και της δημιουργίας, που με διάφορες πολιτικές ακόμα και με αναθεώρηση του Συντάγματος προσπαθούν να μας επιβάλλουν. Να αναδείξουμε τα γεωγραφικά, ιστορικά, πολιτιστικά και πνευματικά μας πλεονεκτήματα.

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

Εθνικό Μέτωπο και Πατριωτικός Σύνδεσμος μαζί…






Μετά από τις πολλές και βασανιστικές περιπλανήσεις κατά την διάρκεια της κρίσης και της μεταπολίτευσης, μόνον οι πατριωτικές δυνάμεις έχουν την δυνατότητα για λυτρωτική διέξοδο προς την Ελληνική κοινωνία. Διότι, η δική τους ανάλυση προέβλεπε τόσο, τι θα ακολουθήσει, όσο και ποια είναι τα αίτια της κρίσης.

Εθνικό Μέτωπο και Πατριωτικός Σύνδεσμος συγκροτούν ένα ενιαίο μέτωπο αγώνων και δίνουν τη δυνατότητα στους Έλληνες να αντιδράσουν ουσιαστικά στην μαζική μετανάστευση, στην υποχωρητικότητα, στο δημογραφικό, στη διάλυση της εθνικής οικονομίας, στην διαφθορά.

Η σκέψη που πρέπει να επικρατήσει είναι: ότι όλοι όσοι προτείνουν λύση στο εθνικό χώρο έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει. Η πολιτική τους διαδρομή, η εμπλοκή τους με τη Νέα Δημοκρατία, η γραφικότητα των εμφανίσεων τους, η στάση τους στα μνημόνια, ακόμα και η απρόσκοπτη χρηματοδότησή τους καθώς και η επικοινωνιακή παρουσία τους, αποκαλύπτουν γιατί δεν πρέπει να τους εμπιστευτεί κανείς.

Γι' αυτό Εθνικό Μέτωπο - Πατριωτικός Σύνδεσμος στις ευρωπαϊκές εκλογές του 2019.

Διαμορφώνουμε μέσα από την πολιτική πράξη ένα πανελλήνιο κίνημα ανατροπής του διεφθαρμένου και εξαρτημένου στα ξένα κέντρα πολιτικού συστήματος. Κάθε μέρα συντάσσονται στις γραμμές του αγώνα μας νέοι άνθρωποι και ομάδες, ακριβώς γιατί δεν βασιζόμαστε στην πολιτική αναγνωρισιμότητα προσώπων φθαρμένων και “δικτυωμένων” αλλά αυθεντικών εκπροσώπων της Ελληνικής κοινωνίας, αγωνιστές των ιδεών και της ζωής. Η εμπειρία των τελευταίων ετών, όπου οι ΑΝΕΛ αποδείχτηκαν πυλώνας του συστήματος και πρόδωσαν όσους τους στήριξαν, ο ΛΑΟΣ έγινε ο μοχλός του μνημονίου και ο χώρος ανάδειξης των συστημικών πολιτικών που σήμερα κάνουν τους κομματάρχες της Ν.Δ ή τους αρχηγούς κομμάτων έτοιμους να δώσουν χέρι βοήθειας στο καταρρέον σύστημα, μας δείχνει το δρόμο.







Οι Ευρωεκλογές είναι μια μεγάλη ευκαιρία να διατρανώσουν οι Έλληνες την αντίθεσή τους με αυτήν. Να αγωνιστούμε για να οικοδομήσουμε την πολιτεία που θα καλύπτει τις ανάγκες της εθνικής κοινωνίας.

Η συμμαχία Εθνικού Μετώπου - Πατριωτικού Συνδέσμου είναι η επιλογή που δεν θα προδώσει, που δεν θα αφεθεί στα Συστημικά παιχνίδια, που δεν αποτελεί ένα ακόμα χαρτί του Συστήματος.

Η βαθύτατη κρίση που μαστίζει την πατρίδα και την κοινωνία, με την χρεωκοπία, την ανεργία, την υποταγή, τη μειοδοσία, τη διεθνή ανυποληψία, την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, το δημογραφικό ζήτημα, τον αφελληνισμό και την αντικατάσταση πληθυσμού, που επιχειρείται μέσω της μαζικής μετανάστευσης, απαιτούν την άμεση και ολοκληρωτική συστράτευση όλων των εθνικών δυνάμεων προκειμένου να σταματήσει ο κατήφορος που οδηγεί στον εθνικό αφανισμό.

Συντεταγμένα και ομόφωνα οι πολιτικοί μας σχηματισμοί αποφάσισαν την συγκρότηση πολιτικής συνεργασίας σχηματίζοντας τον πολιτικό βραχίονα που θα αντιμετωπίσει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και θα φέρει την μεγάλη αναγέννηση του Ελληνισμού.


Εθνικό προσκλητήριο…

Ο σχηματισμός με τίτλο τις δύο επωνυμίες των φορέων μας απευθύνει προσκλητήριο σε κάθε Ελληνική συνείδηση που θέλει να αγωνιστεί μέσα από τις τάξεις μας χωρίς κηδεμονίες, χωρίς αγκυλώσεις με πνεύμα ανατροπής και πίστης στη τελική Νίκη.

Θα δώσουμε τις μάχες και θα νικήσουμε…

Για την εθνική μας κυριαρχία που έχει καταλυθεί από ξένα κέντρα με τη συνεργία των εγχώριων κατεστημένων.

Για την αντιμετώπιση των ξένων επιβολών στην Θράκη, το Αιγαίο, τη Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο.

Για την αποκατάσταση της εθνικής παιδείας και την υπεράσπιση της ιστορίας, των παραδόσεων και της γλώσσας.

Για την ουσιαστική και σε βάθος αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος.
Για την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων κάθε συντελεσμένης προδοσίας στις οποίες περιλαμβάνεται και η εθνική κατάρρευση των τελευταίων χρόνων.
Για την άμεση και ριζική αντιμετώπιση της παράνομης μαζικής μετανάστευσης που απειλεί να αλλοιώσει την εθνική κοινωνία και να μεταβάλλει τις συνθήκες ώστε να επιβληθεί η αντικατάσταση πληθυσμού στον τόπο μας.
Για την ανάταξη των ενόπλων μας δυνάμεων στο φρόνημα, την εκπαίδευση, τον εξοπλισμό, την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα .


Για την δημιουργία κλίματος ασφαλείας και εμπιστοσύνης στην κοινωνία που συγκλονίζεται από τις συμμορίες και το παρακράτος.


Για την προστασία και την ανακούφιση των Ελληνικών νοικοκυριών, των επαγγελματιών και των Ελληνικών επιχειρήσεων από τον ασφυκτικό τραπεζικό εκβιασμό. Με τη νομοθέτηση απαγόρευσης των πλειστηριασμών κατοικιών και διευρυμένη και εξατομικευμένη σεισάχθεια.


Για την επαναφορά των τραπεζών στην Ελληνική ιδιοκτησία και τον ουσιαστικό περιορισμό της αυθαιρεσίας των πολυεθνικών


Για την συντριβή κάθε κατεστημένου ξένου και εγχώριου που καταδυναστεύει τη δημόσια ζωή και εκφυλίζει θεσμούς και νοοτροπίες στο χώρο της οικονομίας , των μέσων μαζικής επικοινωνίας, της εκπαίδευσης, του συνδικαλισμού.


Για την ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας που μόνη αυτή μπορεί αν διασφαλίσει την ευημερία, την πρόοδο και την απασχόληση των Ελλήνων με προτεραιότητα την ανάπτυξη και προστασία της εθνικής παραγωγής


Για την συγκρότηση ενός ανίκητου εθνικού κράτους στην υπηρεσία του Ελληνισμού και κατ' επέκταση του πολιτισμού απέναντι στην συστηματική προσπάθεια της παγκοσμιοποίησης που επιδιώκει την κατάργηση της ελευθερίας, της εθνικής ύπαρξης και των αξιών.


Για την ορθόδοξη πίστη μας που διώκεται με δόλιες μεθοδεύσεις.


Κατάργηση του ηλεκτρονικού φακελώματος και των ρυθμίσεων διαχωρισμού Εκκλησίας – Κράτους και ουδετεροθρησκείας.

Ελληνίδες- Έλληνες πυκνώστε τις γραμμές μας του αγώνα μας!

Η Ένωση θα φέρει τη Νίκη…


Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr