Τετάρτη, Απριλίου 3

Βούλα: Σοκάρουν οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό και βιασμό στην απολογία της 32χρονης

Βούλα: Σοκάρουν οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό και βιασμό στην απολογία της 32χρονης
Σοβαρά επεισόδια, καταγγελίες για ξυλοδαρμό, ακόμη και για βιασμό κρύβονται πίσω από την υπόθεση της πτώσης από το μπαλκόνι πολυκατοικίας του 39χρονου επιχειρηματία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η 32χρονη σύντροφός του, που αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της για την υπόθεση, στο παρελθόν
κατήγγειλε πολλές φορές ακόμα και για απόπειρα απαγωγής τον 39χρονο, ενώ το 2010, είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό τον γιο γνωστής παρουσιάστριας και επιχειρηματία.
Τα καταγεγραμμένα περιστατικά
Το πρώτο καταγεγραμμένο επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού έγινε τον Μάρτιο του 2018, όταν ο 39χρονος είχε καταγγείλει τη σύντροφό του ότι έπειτα από καυγά και ενώ εκείνη είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, του επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι και του αφαίρεσε 78.000 ευρώ και τρεις επιταγές των 9.500 ευρώ η καθεμία.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στο σπίτι έπειτα από κλήση που δέχτηκε η Αμεση Δράση για ξυλοδαρμό γυναίκας σε διαμέρισμα. Φτάνοντας εκεί, βρήκαν την 32χρονη ξυπόλυτη, φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι. Τους κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της την ξυλοκόπησε, τη δάγκωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της, τη σοδόμισε με ερωτικά βοηθήματα και μπουκάλι και τη βίασε. Μάλιστα, υποστήριξε ότι της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο αλλά και ένα ρολόι Rolex.
Οταν η υπόθεση έφτασε στον ανακριτή το ζευγάρι φαίνεται πως τα είχε βρει και υποστήριξε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση που προέκυψε λόγω «έντονης ερωτικής τους συνεύρεσης και κατανάλωσης ικανής ποσότητας αλκοόλ και δεν επιθυμούν ο ένας την ποινική δίωξη του άλλου, αφού οι εκδορές που είχαν και οι δυο προκλήθηκαν κατά την ερωτική πράξη που έγινε με τη θέλησή τους». Τελικά οι δυο κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν με βούλευμα.
Ενα μήνα αργότερα, τον Μάιο του 2018, το ζευγάρι είχε νέο επεισόδιο, με την 32χρονη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο τραυματισμένη, καταγγέλλοντας τον 39χρονο σύντροφό της για βιασμό. Σύμφωνα με όσα κατάθεσε τότε στους αστυνομικούς, ο επιχειρηματίας εισέβαλε στο σπίτι της και μετά από επεισόδιο της προκάλεσε σωματικές βλάβες, τη σοδόμισε με ένα αντικείμενο μαγειρικής χρήσης και στη συνέχεια τη βίασε. Εκείνος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως πήγε στο σπίτι της για να λύσουν τις διαφορές τους αφού στο παρελθόν διατηρούσαν ερωτική σχέση. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η 32χρονη είχε επιτεθεί στη σύζυγό του στη Γλυφάδα και προσπάθησε να αρπάξει την κόρη του..zougla.gr