Aποκάλυψη ΜΠΟΜΠΑ από τον Γ. Τράγκα: “O Tσίπρας είναι άρρωστος, πάσχει από…”

tragk1462830221
«Κόλαφος» ήταν ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή, εξαπολύοντας επίθεση στον Τσίπρα και όσα πιστεύει πως έχει πετύχει, με τον γνωστό δημοσιογράφο να κρούει των κώδωνα του κινδύνου πως είναι έτοιμος για εκλογική νοθεία.
Μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος είπε τα εξής για τον Αλέξη Τσίπρα:
«Θα κάνει πολλά και θα αποπειραθεί πολλά. Θα κάνει εκτεταμένη νοθεία.
Αντιγράφει τα παλιά σχέδια του Σημίτη. Αναβιώνει και η κόντρα της οικογένειας Κόκκαλη με την οικογένεια Μητσοτάκη. Τα παλιά τζάκια θα κάνουν ότι μπορούν απέναντι στον Μητσοτάκη που έχει άλλα τζάκια. Επαγρυπνείτε, σε όλο τον ελληνικό βορρά. Υπάρχει πιθανότητα και στο βορρά και στο νότο να βρούμε μπροστά και πίσω μας όλα τα «κάμελ». Ο Τσίπρας δίνει χαρτιά σε όλους. Επαγρυπνείτε σε όλη την Ελλάδα αυτός θα διορίσει όσους μπορεί. Ο Τσίπρας ξέρει μόνο να τα παίρνει.»
Είναι αμέτρητες οι φορές  που τα τελευταία  χρόνια αυτοεγκωμιάζεται και νομίζει ότι τα παιδιά μας θα τον ευγνωμονούν. Προχώρησε μόνος του, δεν χρειάστηκε να ρωτήσει κανέναν. Είχε τόλμη και αποφασιστικότητα, είχε αυταπάρνηση, ήταν ο παίκτης, ήταν ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Ήταν ο Μέγας, το λέει δεν το κρύβει. Οι επόμενες γενιές θα ευγνωμονούν τους 153 βουλευτές για τη συμφωνία των Πρεσπών.  Πάρτα να έχεις εσύ και οι 153! Στην ψυχιατρική λένε ότι η ισχυρογνωμοσύνη είναι ίδιον του ηλιθίου. Ο Τσίπρας πιστεύει όμως ότι πρέπει να πάρει όλα τα βραβεία και τα παίρνει από τους Βαυαρούς από όλους τους «φιλέλληνες». Το εκπληκτικό είναι ότι πέραν των βραβείων πιστεύει ότι όσα έχει κάνει είναι και έντιμα. Μάλιστα θεωρεί αυτός ο ισχυρογνώμων δηλαδή ο πολιτικά ηλίθιος ότι η Συμφωνία της Λίμνης είναι ένα διπλωματικό αριστούργημα.
Σε άλλη δήλωσή του λέει ότι η λύση του μακεδονικού είναι το 2ο σημαντικότερο επίτευγμα του, με το πρώτο να είναι η έξοδος της χώρας από το μνημόνιο. Πιστεύει ότι τα έφτιαξε όλα, ότι ουδείς πλέον πεινάει. Πιστεύει ότι έχει πραγματοποιήσει μια τεραστία σειρά επιτευγμάτων.  Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης της μεταπολίτευσης, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας και ταυτόχρονα άρρωστος. Ονειρεύεται τον άλλον κόσμο στον οποίο θα στείλει τους Έλληνες. Ψωμί ξεροκόμματο, παπάρα στο τσάι, ελιές και κρεμμύδι.
Είναι μέγας πολιτικός απατεώνας και ψυχασθενής. Και με όσα λέει αποδέχεται την αιώνια αιχμαλωσία της πατρίδας, την αιώνια εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας, αποδέχεται όπως είπε την ολιγαρκή αφθονία.Είναι ένας πολιτικός απατεώνας και μισός. Και δέχεται συνέχεια συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια από την Μέρκελ, από την Βαυαρία, από τις  Βρυξέλλες, από τον Γιούνκερ, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ η χώρα παραμένει στην σκιά των θεσμών, που ψάχνει 3.5% υπερπλεονάσματα μέχρι το 2022! Και φυσικά τον αποθεώνουν και εντός των τειχών όπως η ΕΡΤ, οι κύριοι που έχουν τοποθετηθεί στην ΕΡΤ, η διαπλοκή που συναλλάσσεται μαζί του προκειμένου ο Ιωαννίδης να οδηγήσει τη χώρα σε πλήρη καταστροφή. Είναι υπάλληλος του Σόρος και μαριονέτα της κ. Μέρκελ.»