Πέμπτη, Απριλίου 25

Ας ελπίσουμε μετά την Ανάσταση του Κυρίου να έρθει και η ανάσταση της πατρίδας μας

Ας ελπίσουμε μετά την Ανάσταση του Κυρίου να έρθει και η ανάσταση της πατρίδας μας και δε θα υποχρεωθούμε να ζήσουμε και άλλες ταπεινώσεις ως Έθνος, σαν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Μην εμπιστεύεστε κανέναν στα πέτρινα χρόνια του μνημονίου. Μην εμπιστεύεστε αυτούς που κινούνται βάση οδηγιών του Βερολίνου. Όταν σου μιλάνε είναι σαν να σου λένε ότι ο μουγκός είπε στο κουφό, ο οποίος είδε τον τυφλό να τρέχει. Νομίζουν ότι είμαστε ιθαγενείς. Προσπαθούν να μας εξαπατήσουν εν όψει και των νέων εκλογών. Μην εμπιστεύεστε τους
δόλιους, τους προδότες, αυτούς που έστειλαν κόσμο να τρώει από τα σκουπίδια. Μην εμπιστεύεστε αυτούς που θεώρησαν φυσιολογικό να κόψουν τις συντάξεις και να δουλεύουμε με μισθό 3,4 και 5 κατοστάρικα.
Ο Ναζωραίος ξέρει τι έρχεται. Ο Ιούδας ακολουθεί την μοίρα του. Τρέχει να προδώσει τον Θεάνθρωπο και παίρνει όπως πολλοί στην εποχή μας αργύρια που τον οδηγούν στο δέντρο και αργότερα τον βρίσκουν να αιωρείται από το σκοινί κρεμασμένος από τις τύψεις. Πάντα θα υπάρχουν Ιούδες και Εφιάλτες έτοιμοι να προδώσουν πότε για 30ακοντα αργύρια και πότε για περισσότερα. Ας πούμε 50 εκατομμύρια ευρώ ή 100 εκατομμύρια ευρώ η 250 εκατομμύρια ευρώ και η προδοσία μπορεί να είναι μια Μακεδονία και η προδοσία μπορεί να αφορά μια πατρίδα, μια φυλή ένα Έθνος. Μήπως θυμάστε να έγινε κάτι τέτοιο πρόσφατα; Μήπως θυμάστε κάποιον Ιούδα πρόσφατα που πήγε σε μια Λίμνη και πρόδωσε την Μακεδονία μας; Μήπως θυμάστε; Ο Ιούδας ανά τους αιώνες. Από τότε μέχρι σήμερα. Πάντα υπάρχουν αργύρια. Όμως την προδοσία πολλοί αγαπήσαν τον προδότη κανένας. Τώρα ξέρετε και γνωρίζετε.
Ο κ. Πολάκης μπορεί να είναι κρητικός αλλά δεν είναι γενναιόψυχος. Μπροστά στα κομματικά και πολιτικά συμφέροντά του είναι μικρόψυχος. Γενικά η συμπεριφορά του αποπνέει την έρημο του ψυχικού του κόσμου. Δεν εκφράζονται έτσι οι Σφακιανοί για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η τελευταία του πολιτική σύγκρουση δεν προσθέτει, αντίθετα κάνει πιο βρώμικη την ατμόσφαιρα του πολιτικού χαμαιτυπείου.
Στην πρώτη φωτογραφία έχω φόντο τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης ,ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα ερευνητικών βιβλιοθηκών στον κόσμο. Στη δεύτερη φωτό μπορείτε να δείτε έναν από τους χώρους μελέτης.
Καθημερινά με ακούτε στα Παραπολιτικά 90,1(8-10 το πρωί) και με βλέπετε στο Epsilon Tv(16:30 -19:00). Με νέα ,αδημοσίευτα θέματα. Να είστε όλοι καλά!