Δευτέρα, Απριλίου 8

Οι εχθροί των Ελλήνων

Ελάχιστοι είναι οι πολιτικοί που υπερασπίζονται τα συμφέροντα της Ελλάδας. Τις προηγούμενες δεκαετίες ο κόσμος βρισκόταν σε καταστολή εξαιτίας των διευκολύνσεων με αντάλλαγμα την εκλογική στήριξη.
Όμως, οι εχθροί των Ελλήνων σε συνέργεια με τα Μ.Μ.Ε. χειραγωγούσαν τους πολίτες προβάλλοντας κατασκευασμένες ειδήσεις.
Στο παρόν ο Πρωθυπουργός «των άλλων κρατών», ο οποίος εκτελεί χρέη Έλληνα αρχηγού κράτους, αντί να ζητήσει επιτακτικά τις γερμανικές αποζημιώσεις κατά τη βράβευσή του από τους βαυαρούς, φαινόταν πανευτυχής για τα θελήματα που τους έκανε. Δίπλα του ο απόγονος της μεικτής των Βαλκανίων δηλώνοντας ευθαρσώς ότι είναι Μακεδόνας.

Να υπενθυμίσω ότι κάθε χρόνο που τιμούμε τους πεσόντες, ο κάθε πολιτικάντης επικαιροποιεί στους Έλληνες την απαίτηση της πολιτείας για τις επανορθώσεις. Και έτσι έχουν περάσει 65 χρόνια.

Η εκχώρησης της Μακεδονίας έχει πληγώσει τους πατριώτες, ενώ ταυτόχρονα έχει πλουτίσει τους πολιτικούς. Ο Καμένος δεν τόλμησε να παραιτηθεί πριν από έναν χρόνο και να οδηγήσει τον Τσίπρα σε εκλογές, μόνον περίμενε να λήξει η θητεία του και κατόπιν ν’ αρχίσει τις αποκαλύψεις.

Επιπλέον, έκανε δώρο στον Ερντογάν την παραίτησή του, αφού το προηγούμενο διάστημα η πολιτική ηγεσία παρουσίαζε κάποια αντίδραση στις προκλήσεις των Τούρκων.

Αυτό φάνηκε με την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία, όπου ήταν εμφανώς σαστισμένος μπροστά στον Σουλτάνο. Στην ίδια γραμμή και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης με πρωτεργάτες τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ που δήθεν δηλώνουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά «είναι υποχρεωμένοι» να την εφαρμόσουν. Πριν την κύρωση από τη Βουλή αδυνατούσαν να συνεννοηθούν για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Φάνηκε όμως ότι όσο προδότης είναι ο Τσίπρας και η αυλή του, άλλο τόσο είναι και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης.

Παράλληλα και σε συνεννόηση με το κυβερνητικό επιτελείο δεν έχουμε ενημέρωση από κανέναν τηλεοπτικό σταθμό για τις μεταναστευτικές ροές και την κατάσταση στα κέντρα κράτησης.

Την ίδια στιγμή οι λαθραίοι απολαμβάνουν επιδόματα, στέγη, δωρεάν υπηρεσίες υγείας και παιδείας. Και αυτό είναι μόνον η αρχή. Οι παράνομοι εισβολείς θα προσλαμβάνονται στο δημόσιο, θα έχουν ευκαιρίες και στα σώματα ασφαλείας, θα διορίζονται στην εκπαίδευση και θα διδάσκουν τα δικά τους ήθη και έθιμα. Οι περιουσίες των Ελλήνων από τις χιλιάδες αποποιήσεις κληρονομιάς θα δοθούν στους λαθρομετανάστες και έτσι θα συνεχιστεί η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού.

Όσοι μιλούν για ειρηνική συνύπαρξη είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Επιπλέον, το ζήτημα της υπογεννητικότητας δεν συγκινεί κανένα πολιτικό κόμμα, με τη ΝΔ ν’ ανακοινώνει βοήθημα 2.000 ευρώ σε οικογένειες με νέο παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα. Έτσι, πάλι θα ευνοηθούν οι λαθρομετανάστες, διότι οι Έλληνες δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους. Για να γεννηθεί ένα νέο παιδί ο γονιός χρειάζεται 3.000 ευρώ!

Και για να μεγαλώσει χρειάζεται πολλαπλάσια. Τα 2.000 ευρώ δεν αρκούν ούτε για τις πάνες.

Σε ότι αφορά στην αγορά εργασίας είναι καιρός οι επιχειρηματίες να καταλάβουν ότι η κρίση βρήκε μία γενιά μορφωμένων στα μέσα της παραγωγικής τους ηλικίας.

Κάποιοι έφυγαν και κάποιοι άλλοι έμειναν. Από εδώ και πέρα η πλειοψηφία όσων σπουδάζουν έχουν ως πρώτη προτεραιότητα το εξωτερικό. Τώρα οι μεταπτυχιακές σπουδές θα συνδυάζονται με παράλληλη εργασία σε άλλη χώρα και προφανώς η Ελλάδα θα αποτελεί χώρα επίσκεψης. Έτσι, το διαθέσιμο εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό μειώνεται και το αποτέλεσμα θα είναι οι επιχειρηματίες και το δημόσιο να μην βρίσκουν στελέχη που θα δώσουν επιπλέον αξία στο προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρουν.

Όμως τη λύση θα δώσουν οι λαθρομετανάστες που βαπτίζονται πρόσφυγες και θ’ αποτελέσουν το νέο εκλογικό σώμα. Σε μερικά χρόνια θα πάρουν τις θέσεις αυτές και οι επιχειρήσεις τους θα διοικούνται από αλλοδαπούς.

Τέλος, οι τράπεζες, οι οποίες λειτούργησαν ως δούρειος ίππος για τη μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών εις βάρος της Ελλάδος, το 2007 είχαν ανακοινώσει νέο ρεκόρ αύξησης των κερδών κατά 70%, ήτοι 5,7 δις ευρώ! Τα τότε κέρδη τους ήταν υψηλότερα από το άρθροισμα των κερδών των υπολοίπων 285 εταιρειών του χρηματιστηρίου που ήταν εισηγμένες εκείνη την περίοδο.

Παρακάτω παραθέτονται συνοπτικά ορισμένα γεγονότα που αποδεικνύουν το έλλειμμα ηθικής και συνέπειας των πολιτικών.

• Το χρέος της Ελλάδας στο 3ο τρίμηνο του 2018 αυξήθηκε κατά 21,5 δις ευρώ φθάνοντας τα 335 δις, δηλαδή στο 182,2% του Α.Ε.Π., παρουσιάζοντας το υψηλότερο χρέος στην Ε.Ε. Πώς είναι δυνατόν με υψηλή φορολόγηση και μείωση των δαπανών το χρέος να αυξάνεται; Υπάρχει δημοσιογράφος να ζητήσει από τους πολιτικούς τεκμηριωμένη απάντηση;

• Γιατί θα πρέπει κάποιος που υπερασπίζεται τα σύνορά του και την πατρίδα του να χαρακτηρίζεται ρατσιστής;

• Μπορούν να μας εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους δεν συνεχίζονται οι ανασκαφές στον τύμβο της Αμφίπολης; Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν θέλουν να αποκαλυφθεί το μνημείο και η ιστορικότητά του; Μήπως έχει σχέση με τη Μακεδονία και υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει η πολύκροτη συμφωνία;

• Πότε θα δικαιωθούν οι πληγέντες σε Μάνδρα Αττικής και Μάτι; Πότε θα αποκατασταθούν τα έργα μετά από την πλημμύρα στα Χανιά της Κρήτης; Πότε θα κατασκευαστεί ο βόρειος οδικός άξονας Κρήτης;

• Κατά την υπογραφή της σύμβασης του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι Πεδιάδος του Ηρακλείου Κρήτης εμφανίστηκαν πρώην, νυν βουλευτές και υπουργοί ώστε να προβάλλουν τη δήθεν συμβολή τους στο έργο. Η απόλυτη κοροϊδία πολλών κυβερνήσεων όπου έγιναν απαλλοτριώσεις συνοδευόμενες από έργα που δεν ολοκληρωθήκαν. Έτσι, οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή έχει παγώσει. Όταν όμως έχεις βλαμμένους πολίτες, τότε βρίσκουν πρόσφορο έδαφος πολιτικοί που χρωστούν χιλιάδες ευρώ στις τράπεζες, ενώ ο Έλληνας χάνει το σπίτι του και την επιχείρησή του.

• Το Κίνημα Αλλαγής, παρασυρόμενο από την ονομασία του, προχώρησε στη στρατολόγηση του Αλβανού Φάτος Μαλάϊ. Ήδη μετράμε στο κοινοβούλιο 3 τούρκους βουλευτές του Ερντογάν και έπεται συνέχεια. Οι αρχηγοί αφουγκράζονται τον παλμό της αλλοδαπής κοινωνίας έχοντας γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τούς Έλληνες.

• Θυμηθείτε τη δήλωση Παπανδρέου το 2009: «Στόχος μας είναι κάθε νοικοκυριό να έχει έναν εργαζόμενο. Με σταματούν στον δρόμο και μου λένε μέχρι και τον μισθό μου να δώσω για να σωθεί η χώρα.» Τί απέγινε ο λογαριασμός για την απομείωση του δημόσιου χρέους; Ποιοι πολιτικοί έχουν καταθέσει χρήματα και πόσα;

• Τα υπερχρεωμένα κόμματα δεν αποπληρώνουν τα δάνειά τους και ζητούν με θράσσος την ψήφο του λαού για να σώσουν την Ελλάδα.

• Η παρούσα Βουλή αποτελείται από ανθελληνικά κόμματα. Παρατηρείστε τις επιλογές τους σε πρόσωπα τόσο στην Ευρώπη όσο και εντός Ελλάδος. Η εικόνα τους είναι θλιβερή και δείχνει ότι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Λαμπερές συγκεντρώσεις, σπατάλες και αντιπαραθέσεις άνευ ουσίας σε τηλεοπτικές εκπομπές.

• Η αλλαγή της ονομασίας των σκοπίων και η παραχώρηση της Ελληνικής Ιστορίας στους γείτονες έχει ήδη δημιουργήσει προβλήματα στις Μακεδονικές επιχειρήσεις, οι οποίες παράγουν πλούτο. Πλέον πρέπει να ζητούμε την άδεια των σκοπιανών για να χρησιμοποιήσουμε το επίθετο «μακεδονικός»! Ποιοι όροι της συμφωνίας διασφαλίζουν τα δικά μας συμφέροντα;

• Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pronews η Τουρκία κατασκεύασε ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο. Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία τί παράγει; Ποια είναι τα δικά μας απτά αποτελέσματα; Γιατί εμείς δεν κατασκευάζουμε οπλικά συστήματα ώστε ν’ αναβαθμιστεί ο στρατός; Γιατί έτσι δεν θα υπάρχουν προμήθειες!

• Η εξωτερική πολιτική είναι ένα άλλο μείζον ζήτημα όπου σε αντίθεση με την Τουρκία, οι πολιτικοί που βρίσκονται στην Ελλάδα και παίζουν τον ρόλο του βουλευτή εφαρμόζουν τις εντολές των ξένων.

• Ο τομέας της Παιδείας μετράει πολυάριθμες αλλαγές κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση. Δημιουργούμε αυριανούς πολίτες δίχως κρίση και γνώση της Ελληνικής Ιστορίας. Ωστόσο, η θεματική εβδομάδα στα Γυμνάσια προβλέπει την εξοικείωση με τις έμφυλες ταυτότητες. Σε μία ευαίσθητη μεταβατική περίοδο των εφήβων που δημορφώνουν χαρακτήρα, κάποιοι περιπλέκουν την κατάσταση αντί να τονίσουν τη σημασία της οικογένειας με μητέρα και πατέρα ώστε να διασφαλισθεί η κοινωνική συνοχή.

• Η εκλογική νίκη του Μητσοτάκη είναι βέβαιη, όπως επίσης είναι σίγουρο ότι θα κάνει τα ίδια και χειρότερα. Μετά από εύλογο χρονικό διάστημα οι πολίτες θα τους αποκαλούν και αυτούς προδότες. Έτσι είναι ο Έλληνας. Επιλέγει λανθασμένα και κατόπιν διαμαρτύρεται. Ακόμη και στις δημοτικές εκλογές και κυρίως στην επαρχία τα επιτελεία επιλέγουν υποψηφίους με βάση την αναγνωρισιμότητά τους και όχι με γνώμονα τη μόρφωση, την εμπειρία, το ήθος και την τιμιότητα.

Κλείνοντας, εφιστώ την προσοχή στους γονείς ώστε να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τους πειρασμούς και τα λανθασμένα μηνύματα που δέχονται ακόμη και από την παιδική ηλικία μέσω των συσκευών ψηφιακής τεχνολογίας. Στις μέρες μας τα παιδιά παρουσιάζουν αντιδραστική συμπεριφορά σε ότι αφορά στις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Περνούν πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη και δεν έχουν πνευματικό χώρο για γνώση που στο μέλλον θα αποτελέσει όπλο άμυνας και κρίσης ώστε να επηρεάσουν θετικά τις πολιτικές εξελίξεις.

Τέλος, να υπενθυμίσω σε όλα τα κόμματα ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και Ξακουστή!

Μάνος Κοκκινέλης
ProNews