Τρίτη, Απριλίου 2

Κυριάκο δες τι σε περιμένει! Σκληρή προειδοποίηση Τράγκα για τη Ν.Δ και τις εκλογές που έρχονται

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι χειρότερο γνώρισε η χώρα, πολιτικοί προδότες, συκοφάντες και ψεύτες. Είναι ανάγκη να τιμωρήσουμε αυτό το πολιτικό σίχαμα.»
Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγακς από την εκπομπή του, φέρνοντας στο προσκήνιο τα όσα ψέματα έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας και η πολιτική του παρέα.
Ο γνωστός δημοσιογράφος όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας τα εξής:

«Το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι προειδοποίηση και προς την Νέα Δημοκρατία. Ο Μητσοτάκης είπε ότι έρχεται ως συνέχεια του κράτους και λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για όλα τα εγκλήματα του Τσίπρα. Σας περιμένουμε όλους για να δούμε πόσο φιλέλληνες είστε. Η χολέρα πάντως θα φύγει.
Θυμάστε τι έλεγε; Τα ξέχασε όλα. Αυτός που ατίμασε την αριστερά, έλεγε ότι πρόκειται «να αντικαταστήσει το μνημόνιο από το πρώτο βράδυ από τη νύχτα των εκλογών». Αυτά τα ψέματα έλεγε ο πολιτικός αλήτης που εξαπάτησε γενεές γενεών. Εξαπάτησε όλους τους Έλληνες που πίστεψαν ότι ένα νέος άνθρωπος μπορεί να είναι και σοβαρός. Είχε πει ότι θα «έσκιζε τα μνημόνια με μιας και ότι δεν αναγνώριζε την Τρόικα». Και έκανε στη συνέχεια την Τρόικα, Θεσμούς, συνεργαζόμενος με τους Γερμανούς και το open society. Έλεγε ότι «δεν είμαστε ικανοί εμείς να εφαρμόσουμε μέτρα». Ατίμασε την αριστερά, πρόσβαλε την δημοκρατία, παραβίασε το Σύνταγμα. Έλεγε ότι «δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης με κανέναν». Σήμερα κόβουν τούρτα στο Μαξίμου. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι χειρότερο γνώρισε η χώρα, πολιτικοί προδότες, συκοφάντες και ψεύτες. Έλεγε ότι «θα επαναφέρουμε μισθούς και συντάξεις στη προμνημονιακή εποχή». Αν συρράψετε τις δηλώσεις του έχει κάνει ρεκόρ γκίνες στην απάτη. Η μεγαλύτερη μαριονέτα της Μέρκελ. Έλεγε «να μην τολμήσουν να διανοηθούν πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Αρκετά ρούφηξαν οι τραπεζίτες τον μέσο οικονομικά Έλληνα». Είναι ανάγκη να τιμωρήσουμε αυτό το πολιτικό σίχαμα.»

 makeleio.gr