Τετάρτη, Απριλίου 17

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ! ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΛΑΜΙ Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ! Ο Αποστολάκης «έγραψε» τον Γεωργιάδη: Δεν σου απαντάω, δεν δέχομαι μαθήματα ήθους

ecbb815d-dbd3-4945-8cf4-3d6940a369ca_747547-1-630x400
Προσωπική επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που περιλαμβάνει διατάξεις για τους ανυπότακτους και τους αντιρρησίες συνείδησης.

«Είναι κρίμα η θητεία του υπουργού να συνδεθεί με αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης… προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα καταργήσει το νομοσχέδιο αυτό.
Κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, δεν είναι δυνατόν «ο ναύαρχος Αποστολάκης, το βατράχι, να φέρνει διατάξεις για να υπηρετούν λιγότερο και στο Δήμο που ανήκει η γειτονιά τους, οι αντιρρησίες συνείδησης, ενώ το ποιος θα κρίνεται ανυπότακτος να το καθορίζει επιτροπή στην οποία οι στρατιωτικοί δεν θα είναι πλειοψηφία».
Ο κ. Αποστολάκης απάντησε με απαξιωτικό τρόπο προς τον κ. Γεωργιάδη λέγοντας ότι δεν θα σηκώσει το γάντι και πως «δεν δέχεται μαθήματα ήθους».

 makeleio.gr