Ο Ψινάκης μετά τον .....ΜΕΓΑΛΟ «θρίαμβο» στον Μαραθώνα και στο ΜΑΤΙ κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές

Και γιατί όχι; Γίδια που δηλωνουν στις ταυτότητες τους άνθρωποι, υπάρχουν ακόμη....

Ο Ηλίας Ψινάκης φαίνεται ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις ημέρες και τα έργα του στον δήμο Μαραθώνα και αποφάσισε να δοκιμάσει την πολιτική του τύχη και στην Ευρωβουλή.
Μπορεί οι δημότες του δήμου να μην θέλουν να ακούσουν το όνομά του καθώς Μπορεί οι δημότες
του δήμου να μην θέλουν να ακούσουν το όνομά του καθώς έκαναν το λάθος να τον εκλέξουν και το μετάνιωσαν πικρά περιμένοντας τον να τελειώσει το πάρτι στη Μύκονο για να μπορέσει να βρεθεί στον Μαραθώνα που καίγονταν.

Μπορεί και ο ίδιος να είχε πει ότι θέλει να πάει διακοπές για να ξεκουραστεί, αλλά φαίνεται ότι η πολιτική είναι πολύ μεγάλο μικρόβιο για να μπορέσεις να αντισταθείς.
Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο Ηλίας Ψινάκης ονομάζεται «Πολίτες» και την έκανε γνωστή με δύο αναρτήσεις που έκανε στο Instagram σήμερα το μεσημέρι εκδήλωσε τις προθέσεις του.

Το πρώτο story είχε τον χαρακτήρα προαναγγελίας. Ένα στεφάνι ελιάς, με τη λέξη «ΠΟΛΙΤΕΣ» στο κέντρο και την λεζάντα «όπου να ‘ναι σκάει», με ένα χρονόμετρο σε αντίστροφη μέτρηση.
Λίγα λεπτά μετά, ήρθε η ανακοίνωση «έσκασε», με ένα λινκ που παραπέμπει στην ιστοσελίδα psinakis-polites.eu, όπου αναφέρονται αναλυτικά οι θέσεις της πολιτικής πρωτοβουλίας.


Αν και δεν διευκρινίζει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο θα μετέχει στις ευρωεκλογές, αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος και πώς, αποκλείει κατηγορηματικά την συνεργασία με άλλο κόμμα.
Τέλος, από την πολιτική του ανακοίνωση δεν λείπει το προσωπικό ύφος του Ηλία Ψινάκη, με τις γνωστές εκφράσεις και το στυλ: «Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το μπούλο παίρνουν: οι κλέφτες, οι «επαγγελματίες πολιτικοί», οι μη αποτελεσματικοί, οι βολεψάκιδες, όσοι πουν έστω και ένα ‘ΘΑ’. Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται. «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!».

/fimotro.gr