Τετάρτη, Απριλίου 17

Παράτησε την δουλειά της και εργάζεται ως γυμνή καθαρίστρια σε σπίτια – Έχει θησαυρίσει (ΦΩΤΟ)

clean2
Η Βικτώρια Μέρφι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας, είναι μια 25χρονη γυναίκα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Είναι όμορφη, έχει υπέροχα ξανθά μαλλιά, και ένα κορμί που κάνει τους άνδρες να γυρίζουν στο πέρασμα του. Η Βικτώρια εργαζόταν σαν αισθητικός
μέχρι που τα παράτησε και αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό.
Αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα προσόντα της και να γίνει καθαρίστρια. Όχι όμως μια οποιαδήποτε καθαρίστρια. Η Μέρφι καθαρίζει σπίτια πλουσίων ανδρών ολόγυμνη και ο μισθός της ξεπερνάει τα 90 ευρώ την ώρα.

Η ίδια ίδρυσε την εταιρία «Γκλίμμερ». Μια εταιρία που στέλνει σε σπίτια καθαρίστριες, οι οποίες καθαρίζουν γυμνές. Το προσωπικό που απασχολεί είναι 12 γυναίκες και 3 άνδρες, και οι χρεώσεις αλλάζουν ανάλογα με το επίπεδο της γύμνιας κατά τη διάρκεια του καθαρισμού των σπιτιών.
«Ήθελα να κάνω κάτι συναρπαστικό, ακραίο και συνάμα όχι τόσο επικίνδυνο. Δεν είμαστε υπηρεσία συνοδών. Παρέχουμε διασκέδαση και καθαριότητα στους πελάτες μας» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Κανείς από το προσωπικό δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι, παρά μόνο να καθαρίζει»

Η ανάπτυξη της εταιρίας της τους τελευταίους μήνες είναι ραγδαία και ολοένα και περισσότεροι πελάτες παρουσιάζονται και ζητούν γυμνή καθαρίστρια. Την ίδια στιγμή στο συρτάρι της Βικτώρια υπάρχουν περισσότερα από 100 βιογραφικά από άνδρες και γυναίκες που ζητούν να εργαστούν εκεί.
https://www.instagram.com/p/BvUwnzqBkNB/?utm_source=ig_web_copy_link


https://www.instagram.com/p/Bvis6xihWbR/?utm_source=ig_web_copy_link







makeleio.gr