Πέμπτη, Απριλίου 25

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ --Η σέλφι του Τζέισον – Αντιγόνη με Τσίπρα και οι διθύραμβοι για τον πρωθυπουργό


Το έργο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξήρε το Τζέισον Αντιγόνη λίγο μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ρένας Δούρου για την περιφέρεια Αττικής.


Η σέλφι του Τζέισον – Αντιγόνη με Τσίπρα και οι διθύραμβοι για τον πρωθυπουργό | to10.gr
Το έργο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξήρε το Τζέισον Αντιγόνη λίγο μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ρένας Δούρου για την περιφέρεια Αττικής.
«Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κατεστημένο και τα στερεότυπα» ήταν το μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου υπήρξε και μία φωτογραφία με τον πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι είχε καταθέσει αίτημα στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου το Νοέμβριο του 2017, για τη διαγραφή φύλου από ληξιαρχική πράξη γέννησης , καθώς και η προσθήκη ενός γυναικείου ονόματος δίπλα στο ανδρικό κάτι που έγινε δεκτό.
Τον Μάιο του 2018 βρέθηκε στα θεωρεία της Βουλής προκειμένου να παρακολουθήσει τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου που θα έδινε το δικαίωμα σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να προχωρήσουν σε αναδοχή παιδιού.
Πριν από λίγες ημέρες ο Ιάσων Δούσης και πλέον Τζέισον – Αντιγόνη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως περιφερειακός σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου στον κεντρικό τομέα Αθηνών.«Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση της Ρένας Δούρου για να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής»» είχε αναφέρει σε ανάρτησή του, στο Twitter.
Σημείωνε μάλιστα πως «θαυμάζω κι εκτιμώ την Ρένα για τα όσα έχει προσφέρει ως Περιφερειάρχης Αττικής, μεταξύ άλλων για κοινωνικά και δικαιωματικά ζητήματα. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να μπορέσω να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην μεγάλη προσπάθεια της «Δύναμης Ζωής» για μια καλύτερη Περιφέρεια Αττική».
Λίγες ημέρες μετά, και αφού βρέθηκε στην προεκλογική εκδήλωση της νυν περιφερειάρχη Αττικής, το Τζέισον – Αντιγόνη δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφεί με τον πρωθυπουργό και να πλέξει το εγκώμιό του.
Το Τζέισον – Αντιγόνη έγινε γνωστό ως ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και για τις μάχες που έδωσε υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ. «Είμαι το Τζέισον Αντιγόνη Dane. Το άρθρο «το» μπροστά από το όνομά μου σημαίνει το άτομο. Δυστυχώς βαπτίστηκα Ιάσωνας και για μένα είναι παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων να βαπτίζεις ένα ανήλικο. Διάλεξα το όνομα Αντιγόνη γιατί η Αντιγόνη είναι το σύμβολο της αντίστασης του παιδιού και αυτό με εξέφραζε. Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου από την ηλικία των 10 ετών που έλεγα: «πότε θα μεγαλώσω για να κάνω τα πράγματα πολύ καλύτερα από τους μεγάλους;» Όπως και το φύλο, κανονικά θα έπρεπε να μην αποδίδεται και να είναι κάτι που θα πρέπει να επιλέξει ένα άτομο σε ενήλικη φάση όταν θα θέλει και αν είναι δική του επιλογή» είχε τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή του..to10.gr/ten