Παρασκευή, Απριλίου 5

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που αρνήθηκε να παραιτηθεί από το αξίωμά του προκειμένου να μην ρίξει την κυβέρνηση, που αρνήθηκε να ζητήσει δημοψήφισμα ώστε να ακουστεί η φωνή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, που απέτρεπε στην κοινοβουλευτική του ομάδα να
κατέβει στα συλλαλητήρια, που απέφυγε να καταθέσει πρόταση μομφής
πριν την προδοτική ψηφοφορία του Ιανουαρίου, που έκανε σκι την ήμερα της ανακοίνωσης του ονόματος από τον κ. Τσίπρα, που παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και η παράταξή του θα σεβαστούν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ομιλία του στη Βέροια, γεμάτος κλασαυχενισμό και απευθυνόμενος με δεικτικό τρόπο σε όσους διαμαρτυρήθηκαν για τη μειοδοτική του στάση, τους ρώτησε που ήταν όταν ψηφίζονταν η Συμφωνία.

Όσο καιρό κ. Μητσοτάκη εσείς επιβουλεύεστε να γίνετε εντεταλμένος πρωθυπουργός στη θέση του εντεταλμένου πρωθυπουργού, όλοι εμείς οι Έλληνες, διαμαρτυρόμαστε σε συλλαλητήρια και διαδηλώσεις, ερχόμενοι αντιμέτωποι με τη βία των ΜΑΤ, τις ρίψεις χημικών και την ασυδοσία των χρήσιμων γι΄ αυτό ασύλληπτων μπαχαλάκηδων και κουκουλοφόρων, στους οποίους, τόσο η αριστερή όσο και η δεξιά κυβέρνηση, τόσα πολλά έχουν επενδύσει.

Δυστυχώς για εσάς κ. Μητσοτάκη, ο λαός έχει «ξυπνήσει» και αντιμετωπίζει και εσάς και την παράταξή σας, όπως την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν διαφέρετε καθόλου και στις προσεχείς εκλογές θα το αντιληφθείτε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ε.ΠΟ.Σ)
Η Εκτελεστική Γραμματεία