Δευτέρα, Απριλίου 22

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Τι γνωρίζει ο Βλαδίμηρος ;

Συνήθως δεν ασχολούμαι με γεωπολιτικά και αναλύσεις .Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να μοιραστώ όμως μία εντύπωση που έχω και έχει να κάνει με τα “δεδομένα” που υπάρχουν ,αλλά και τις εξελίξεις που πιστεύω θα φέρουν με βάση τους απαράβατους “πνευματικούς ” νόμους .

Έχουμε έναν αδιαφιλονίκητο ηγέτη πιστό Χριστιανό όπως ο Βλαδίμηρος Πούτιν ,ο οποίος έχει αναγεννήσει μία υπερδύναμη με τον τρόπο του.Δεν τον λες και “τυχαίο” αλλά ευλογία για κάθε λαό θα έλεγα .
Έχει τον τρόπο του να διαβάζει τις εξελίξεις ,να σχεδιάζει και να υλοποιεί με πίστη και επιμονή αλλά και υπομονή τα σχέδια του .Κυρίως η υπομονή θεωρώ πως είναι το κυριότερο προσόν του ,σε σχέση με τον ‘διορατικό ” του σχεδιασμό ,εκ του αποτελέσματος κρίνονται άκρως επιτυχημένα.
Από την άλλη έχουμε μία Τουρκία και έναν δικτάτορα ,διαφορετικής ιδεολογίας και εκ διαμέτρου αντίθετη πολιτική,τακτική και φιλοσοφία .Αναρωτιέται λοιπό κάποιος τι δουλειά έχει το “άσπρο” με το ” μαύρο” και μπλέκουν και πόσο μάλλον να συνεργαστούν .

Μάλιστα την δεδομένη χρονική στιγμή η Τουρκία φέρεται να αφήνει τον ‘εραστή” της για χρόνια Αμερικάνο ,κάνοντας του ‘νάζια” τον “απειλεί” με κάθε τρόπο με “εγκατάληψη” γλυκοκοιτάζοντας προς την Ρωσία .
Ο Αμερικάνος της δείχνει την νέα του “ερωμένη ” την Ελλάδα για να την κάνει να ζηλέψει .
Με χαρά η Ελληνική ηγεσία ,άλλη μια φορά πιστεύει ότι υπάρχει ανιδιοτελής τέτοιου είδους σχέση και “τσιμπάει”
υποδεχόμενη τον “Αμερικάνο” , όπως κάποτε τον Αμερικάνικο στόλο στην Τρούμπα σαν σωτήρα γαμπρό ..
Ο Βλαδίμηρος όμως δεν γίνεται νέος “εραστής” της άπιστης Τουρκίας ,που αποτελεί και “ισχυρή νύφη” της Μεσογείου .Αφήνει να νομίζουν ότι μπορούν να τον “χρησιμοποιήσουν ” σαν μοχλό πίεσης ,διατηρώντας σχέσεις ,συζητώντας συμφωνίες ,κρατώντας επαφές .
Αυτό που κάνει είναι, να είναι μέσα στα πράγματα ,ανοίγοντας μέτωπα ,άλλωστε αυτό δεν είναι που κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο “Αμερικάνοεβραίος”.
Ανοίγει μέτωπα εδώ και εκεί ,αλλάζοντας ‘συμμάχους ” συνέχεια ανάλογα με τα συμφέροντα του ,”σπάζοντας ” συνεχώς τις συμφωνίες και δημιουργώντας συνεχώς “θύλακες” συμφερόντων του παντού στον Πλανήτη .
Αυτό κάνει και η Ρωσία πλέον ενάντια στον “Αμερικανοεβραικό ” συνασπισμό στην Σερβία , στα Βαλκάνια γενικότερα ,στην Λιβύη ,στην Συρία ,στην Κασπία και στην Μαύρη Θάλασσα .έχει παντού παρουσία και “αντίλογο”
Όσον αφορά την Τουρκία ,ο Βλαδίμηρος λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα πράγμα δεν έχει ο Τούρκος από την δημιουργία του μορφώματος που λέγεται Τουρκία ,δεν έχει “μπέσα “…..
και “αυτόν” που δεν έχει “μπέσα ” τον παρακολουθείς στενά και τον αφήνεις να νομίζει ότι σε χρησιμοποιεί……..
Καλό Αγώνα
Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας
“Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός”