Η Μπόμπα είναι ακόμη μαζί με τον Τανιμανίδη!

Κινδυνεύουμε να φθάσουμε στη πρώτη επέτειο και η Χριστίνα εξακολουθεί να είναι με τον Μάκη
Ισως είναι από τα πλέον αναπάντεχα και απροσδόκητα.
Πιο απρόσμενο και από το γεγονός ότι η κυβέρνηση Σύριζα θα είναι η μακροβιότερη ελληνική κυβέρνηση από την κυβέρνηση του Ελευθερίου Βενιζέλου 1928-1932!
Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Εάν μάλιστα ο Τσίπρας πάει σε εκλογές τον Νοέμβριο του 2019 θα καταρρίψει κι αυτό το ρεκόρ. Γιατί μπορεί να μην κάνει εκλογές τελικά.
Oμιλούμε για τον γάμο της Χριστίνας Μπόμπα με τον Μάκη Τανιμανίδη. Αυτός ο γάμος τελικώς αποδεικνύεται ιδιαίτερα ανθεκτικός στους κραδασμούς του χρόνου. Κινδυνεύουμε να φθάσουμε στη πρώτη επέτειο και η Χριστίνα εξακολουθεί να είναι με τον Μάκη. Πιο γρήγορα θα φθάσει ο Νίκος Παππάς στη Σελήνη από τον χωρισμό του Μάκη με τη Χριστίνα. Προφανώς η Χριστίνα διέρχεται παρατεταμένη τυφλοβδομάδα.
Στο μεταξύ σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Κατερίνα Καινούργιου στο Tv έθνος μίλησε για όλα-σώπα ρε συ-διαβάζουμε στο in.gr
Η παρουσιάστρια του Open μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην κολλητή και συνεργάτιδα της Μαρία Ηλιάκη και αποκάλυψε…
Με τη Μαρία Ηλιακή θα συνεργαζόσουν, ξανά;
Δεν νομίζω. Χαίρομαι που η κοπέλα είναι καλά. Νομίζω ότι αυτή η συνεργασία έχει κάνει τον κύκλο της και η καθεμία έχει πάρει άλλον δρόμο, είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Να υπενθυμίσουμε πως οι δυο γυναίκες είχαν συνεργαστεί με  επιτυχία στο παρελθόν, ωστόσο μετά παραδέχτηκαν πως οι σχέσεις τους είναι τυπικές.
(Γύρευε τι συνέβη ανάμεσα στα δύο οξυδερκή κορίτσια….Θλιβερόν, όπως και νάχει)


Η Χριστίνα με χαρακτηριστικό εκπρόσωπο της συνομα
https://kourdistoportocali.com