Πέμπτη, Απριλίου 18

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΔ ΜΕΣΩ ΚΑΙΡΙΔΗ


Η λαίλαπα του εθνομηδενισμού που έχει βαλθεί μέσω των εντεταλμένων φερεφώνων της να σαρώσει και να αφανίσει στο πέρασμα της κάθε τι ελληνικό, αποδεικνύει διαρκώς ότι δε γνωρίζει από χρώματα, κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες. Αντιθέτως, έχοντας απλώσει πλέον τα πλοκάμια της σε όλο το εύρος του υπάρχοντος συστημικού πολιτικού σκηνικού
ξηλώνει σταδιακά και μεθοδικά την ιστορική παρακαταθήκη του Γένους μας για να την υφάνει εκ νέου με εργαλεία της το ψεύδος, την παραποίηση και την συκοφαντία.
Εκτελεστικό της όργανο είναι το αφοσιωμένο επιτελείο που διαφεντεύει σε «αριστερές» και «δεξιές» κομματικές παρατάξεις, στα σχολεία που φοιτούν τα Ελληνόπουλα, στα πανεπιστήμια που καλούνται να μορφωθούν οι νέοι και φυσικά στα συστημικά ΜΜΕ. Τα πρόσωπα αυτά αποδομούν χωρίς την παραμικρή συστολή, τα γεγονότα και τις ζωντανές μαρτυρίες του ένδοξου παρελθόντος της χώρας μας, ώστε να τα αντικαταστήσουν με νέα ψευδεπίγραφα και επίπλαστα "ντοκουμέντα", που θα συνθέσουν την νέα ουδετερόχρωμη και «αποεθνικοποιημένη» συλλογική μας συνείδηση.
Υπό αυτήν την οπτική, καμία έκπληξη δεν προκαλεί η δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Καιρίδη να ονομάζει τους ομοεθνείς του «απογόνους των Οθωμανών», την γενοκτονία των Ελλήνων προσφύγων του Πόντου «φαντασίωση» και «γενοκτολαγνεία», τους Έλληνες «τεχνητό έθνος όπως οι Μακεντόνσκι» και την κυπριακή τραγωδία «μίνι εμφύλιο»...
Επιχειρείται έγκλημα που πασχίζει λυσσαλέα να διεκπεραιώσει η εθνομηδενιστική σχολή «Ρεπούση, Βερέμης, Καιρίδης και ΣΙΑ». Μα ο Πόντος, η Μικρασία, η Μακεδονία, το Αιγαίο, η Κύπρος, η Βόρεια Ήπειρος, η Θράκη, δεν αποτελούν όπως επιθυμούν κάποιοι, εναλλάξιμα τοπωνύμια στον χάρτη των συμφερόντων μιας παγκοσμιοποιημένης ψευτοελίτ. Αποτελούν ζωντανά και αιώνια σύμβολα της ιστορικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Δεν πεθαίνουν, δεν αλλοιώνονται δεν δυσφημούνται. Ζουν και αντηχούν μέσα στην Ελληνική Ψυχή μας αιώνες τώρα.
Γι' αυτό στηρίζουμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ), που ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την άμεση απομάκρυνση του καθηγητή Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής από το ευρωψηφοδέλτιο, αλλά και την άμεση διαγραφή του από τα μητρώα του κόμματος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Γραφείο Τύπου

https://eposellas.gr/2019/04/ethnomidenistika-minimata-nd-mesw-kairidi/