Παρασκευή, Απριλίου 12

Αυτος είναι ο ‘’πολιτισμούς’’ των αθλίων.

Αυτος είναι ο ‘’πολιτισμούς’’ των αθλίων.
….τι τους λένε ?
Ότι μετα την καταστροφή οπου υπέστησαν στη δική τους πατρίδα, μπορούν να μπουν σε όποιο ‘’σπίτι’’ θέλουν και να τους μιμηθούν στο μετρό βέβαια που μπορούν.
Δεν εχει σημασία αν μπήκαν από την πόρτα ή το παράθυρο η την καμινάδα. Σημασία εχει ότι μπήκαν και από εκει και πέρα πρέπει να εξασφαλίσουν δικαιώματα ιδιοκτήτων.

Ο καθένας δηλαδή μπορεί να μπει σε όποιο ‘’σπίτι’’ θελει και ν' αρπάξει χώρο και να τον κανει '' δωμάτιο'' του
Δεν εχει σημασία σε ποιον άνηκε αυτό το ΄΄σπιτι΄΄ και ποιος μόχθησε για να το κτίσει.
Δεν εχει σημασία γιατί μόχθησε ο ιδιοκτήτης και σε ποιους ήθελε να παραδώσει ως κληρονομία τον μόχθο του.
Αυτος είναι ο ‘’πολιτισμούς’’ των αθλίων.

Το χειρότερο δηλαδη είναι ότι παίρνουν στο λαιμό τους τους φτωχούς. Μετατρέποντας τους σε συνενόχους τους. Καίγοντας και καταστρέφοντας τα σπίτια των φτωχών, ‘’σπρώχνουν’’ τους κατοίκους τους στα σπίτια των άλλων.
Οι δολοφονοι παριστάνουν τους ανθρωπιστές και κρύβονται πισω από τους φτωχούς οικονομικούς μετανάστες.
Οι γυφτοι, που θέλουν να τρυπώσουν στα ξενα σπίτια, κρύβονται πισω από αυτούς οι οποιοι εξαιτιας τους βρεθήκαν στο δρομο και οι όποιοι δεν μπορουν να επιβιώσουν χωρις βοήθεια.
Με τον πονηρο αυτόν τρόπο οι Αμερικανοι διατηρούν τα μονοπωλια του, εξασφαλίζοντας συμμάχους μεσα στα ‘’σπίτια’’ τα οποια θίγονται.
Το ιδιο καταφέρνουν και οι Εβραίοι.
Διατηρούν όμοιους μ’αυτους ξένους μεσα στα σπίτια τα οποια εκμεταλλεύονται. Μπορεί να λειτουργήσει ένα χωριό ανθρώπων, οπου κυριαρχεί το δικιο των ισχυρών και ο ‘’πολιτισμούς’’ των άπληστων ?
Είναι θεμα χρόνου ο πόλεμος, όταν μαλιστα αυτοι οι οποιοι επιβάλουν τους κοινους νόμους δεν τους σεβονται στο επίπεδο που τους αφορά.
Δυστυχώς συμβαίνει κι αυτό.
Οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι είναι οι πρωτοι που δεν σέβονται τους δικούς τους νόμους. Τους νόμους, που έχουν την απαίτηση να σέβονται μονον οι αλλοι .
Αυτοί που ζητανε τα παραπανω, ‘’ξεχνουν’’ τον διεθνισμό τους όταν αυτος αφορα τα δικα τους συμφέροντα.
Οι Αμερικανοι ‘’ξεχνούν’’ τα ‘’αδέλφια’’ τους τους τους Ινδιανους ή τους μαύρους, όταν μοιράζονται μεταξυ τους τον αμερικανικο πλούτο.
Οι Αμερικανοι ξεχνούν τους νόμους του Οργανισμού του Παγκοσμιου Εμπορίου, όταν είναι να προστατευόσουν τη δικη τους παράγωγη.

Τα ανάλογα κανουν και οι Εβραίοι.
Οι Εβραίοι ‘’ξεχνούν’’ τα ‘’αδέρφια’’ τους τους Παλαιστινιους όταν τους στερούν το δικαίωμα της ιδιοκτησίας μεσα στο Ισραήλ. Εκει δεν συμφέρει η ‘’αδερφοσύνη’’. Τους συμφέρει παντου εκτος από τις πατρίδες τους. Συμφέρει να παριστάνουν τα ‘’αδέλφια’’ των Ελλήνων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Γκανεζων, των Αιγυπτίων κλπ .. Τους συμφέρει γιατι ηδη μπήκαν στα ‘’κελάρια’’ της Ελλαδας, της Γαλλίας, της Γερμανιας, της Γκάνας ή της Αιγυπτου την ωρα που οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτων των ‘’κελαριών’’ είναι άνεργοι και πεινασμένοι στα ‘’υπόγεια’’ της κοινωνίας.

Αυτή είναι η ‘’ηθική’’ των σημερινών οπλοφόρων ‘’πολιτισμένων’’.
Αυτήν την ‘’ηθική’’ εμείς την αμφισβητούμε.
Την αμφισβητούμε, γιατί εκτός των αλλων είναι θεμα χρόνου να μας πνίξει στο αίμα. Είναι θέμα χρόνου η οικονομική κρίση να……

------------
Παναγιώτης Τραϊανού
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
 zougla.gr/blog/