Παρασκευή, Απριλίου 5

Νύχτα τρόμου στα Εξάρχεια, αναρχοκομμούνια μαχαίρωσαν και πήραν τα όπλα λιμενικών

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΦΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !
Νύχτα τρόμου στα Εξάρχεια, μαχαίρωσαν και πήραν τα όπλα λιμενικών
Kαταδίωξη με πυροβολισμούς στα Άνω Λιόσια, έκρηξη ΑΤΜ στο Παλαιό Φάληρο
Απρόκλητη επίθεση» από περίπου 50 άτομα, αρκετά εκ των οποίων «έφεραν οπλισμό» και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους δέχθηκε χθες βράδυ στα Εξάρχεια κλιμάκιο οκτώ ανδρών του Λιμενικού Σώματος, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιούσε σε οικία της περιοχής παρουσία εισαγγελέα, έπειτα από πληροφορίες που έλαβε
για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Δύο λιμενικοί τραυματίστηκαν, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.
Ένας από τους λιμενικούς υπέστη τραυματισμό από μαχαιριές στον μηρό, ενώ ο δεύτερος γροθιές στο πρόσωπο. Τα δύο στελέχη μεταφέρθηκαν στο ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στους λιμενικούς κάποια από τα άτομα κατάφεραν να τους αποσπάσουν δύο τσαντάκια με τα ιδιωτικά τους όπλα.
Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού. Στη διάρκεια της έρευνας των λιμενικών εντοπίστηκε 1,5 κιλό ινδικής κάνναβης μία ζυγαριά ακριβείας ενώ συνελήφθησαν δύο γυναίκες εκ των οποίων η μία κατάφερε να διαφύγει κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.
Η έρευνα των λιμενικών στο οίκημα στα Εξάρχεια ξεκίνησε όταν κλιμάκιο του σώματος εντόπισε στο λιμάνι του Πειραιά έναν Ιρακινό με ναρκωτικές ουσίες, ο οποίος τους έδωσε τη συγκεκριμένη πληροφορία.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση το λιμενικό τα στελέχη του Σώματος κατά τη διάρκεια της επιχείρησης επέδειξαν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση χωρίς να χρησιμοποιήσουν τον φέροντα οπλισμό τους και να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στα Άνω Λιόσια

Ένα ακόμα περιστατικό σημειώθηκε σε άλλο σημείο της Αττικής και συγκεκριμένα στην Άνω Λιόσια. Όλα ξεκίνησαν όταν περιπολία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε κλεμμένο όχημα στη λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια και αμέσως έκανε σήμα για ακινητοποίησή του.
Εντός του οχήματος επέβαιναν δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα άτομο πυροβόλησε πολλές φορές σε βάρος των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.
Η καταδίωξη που ξεκίνησε από τη λεωφόρο Φυλής και κατέληξε πίσω από από το γήπεδο του Ακράτητου. Λίγο αργότερα το όχημα ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και ο οδηγός του τράπηκε σε φυγή μέσα στα χωράφια. Λόγω του σκότους δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του. Ο συνοδηγός και δράστης των πυροβολισμών συνελήφθη από τους αστυνομικούς, όπως μετάδωσε η ΕΡΤ.

Έκρηξη ΑΤΜ στο Φάληρο

Το τρίτο περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας  ήταν έκρηξη ΑΤΜ στο Παλαιό Φάληρο, με τους δράστες να διαφεύγουν με άγνωστο ποσό.
Οι άγνωστοι προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ που βρισκόταν σε προαύλιο σούπερ μάρκετ στην οδό Τερψιθέας.
newsbeast.gr/