Δευτέρα, Απριλίου 15

Γ. Τράγκας: «Ο Τσίπρας υπέγραψε την εθνική μας διάλυση»




Από:.crashonline.gr
 «Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε πρέπει να γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά και αν χρειαστεί ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι που αστράφτει σαν βενετσιάνικο στιλέτο στο σκοτάδι», τόνισε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 FM. Ακόμη, αναφέρθηκε στο μείζων θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, ενώ μίλησε και για το καταστροφικό έργο των Σημίτη-Παπανδρέου-Τσίπρα.
Συγκεκριμένα είπε:

«Μας ενώνουν πολλά η γλώσσα μας, η ιστορία, η γη που γεννηθήκαμε, ο ουρανός μας, αυτός ο υπέροχος ανεπανάληπτος ουρανός που ζηλεύουν πολλοί, οι υπέροχες θάλασσές, τα νησιά μας, η Μακεδονία μας. Μας χωρίζουν ελάχιστα, κάποιες βλακώδεις πολιτικές θέσεις, ασήμαντα πράγματα. Μας ενώνει η Ελλάδα, μας ενώνει η ιστορία μας, οι παραδόσεις μας, τα τραγούδια μας, η φυλή μας η αιώνια, για αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Μας ενώνουν τα πολλά, τα ουσιαστικά και αυτά θα ενώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας, το μέλλον της φυλής, αυτής της μεγάλης φυλής που έστειλε τα φώτα του πολιτισμού παντού. Για αυτό σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς γινόμαστε μια γροθιά και αν χρειαστεί ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι που αστράφτει σαν βενετσιάνικο στιλέτο στο σκοτάδι.»
Ο Γιώργος Τράγκας για τις γερμανικές αποζημιώσεις ανέφερε:
«Ρωτούσα επίμονα τον τελευταίο καιρό διάφορους πολιτικούς και γνώστες του θέματος των πολεμικών αποζημιώσεων. Τον πολεμικών επανορθώσεων αυτών που πήραν όλα τα κράτη της Ευρώπης που καταστράφηκαν από τους Ναζί, με την Ελλάδα να είναι η μόνη χώρα που δεν έχει πάρει. Ρωτούσα αν υποβάλαμε ποτέ επίσημο αίτημα στην γερμανική κυβέρνηση, αν υποβάλαμε ποτέ επίσημο αίτημα στην κ. Μέρκελ; Ένα αίτημα με κυβερνητική υπογραφή. Αν υποβάλαμε αίτημα, αν πήγαμε σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, αν ζητήσαμε και εμείς αποζημίωση γι’ αυτούς που κάψανε. Είναι 2 ειδών οι αποζημιώσεις για την καταστροφή των δομών του κράτους και τις αποζημιώσεις για αυτούς που εκτελέστηκαν. Γίνεται κουβέντα τον τελευταίο καιρό και ειπώθηκε και στη Βουλή κάτι για 60 δις, ενώ οι Γερμανοί χρωστούν 400 δις στο ελληνικό κράτος και όχι στους πολίτες που εκτελέστηκαν και στις οικογένειές που ορφάνεψαν. Ούτε ένα αίτημα προς την γερμανική κυβέρνηση! Ούτε ένα επίσημο αίτημα.

Ψάχνοντας για το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων, της επιστροφής των κλεμμένων και της αποζημίωσης των ιδιωτών αντιλαμβάνεσαι εύκολα ότι εδώ στην Αθήνα οι δωσίλογοι περισσεύουν, το πρακτοριλίκη πάει σύννεφο. Και μην πιστεύετε για Αριστερά και Δεξιά. Σε τέτοια θέματα η υποταγή είναι μία.»
Στη συνέχεια ο έγκριτος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο καταστροφικό έργο των Σημίτη-Παπανδρέου- Τσίπρα, τονίζοντας:
«Οι μέρες είναι σκοτεινές. Η ενότητα είναι απαραίτητη. Όλοι μια γροθιά, ένα Έθνος. Και η τιμωρία απαραίτητη. Έρχονται εκλογές.
Αν κολλήσετε όσα έκανε ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο Τσίπρας θα βγάλετε ένα συμπέρασμα πολύ πικρό για το πως φθάσαμε στο μνημόνιο, στην οικονομική κατοχή στην δουλεία και στην εθνική ταπείνωση. Ο Σημίτης γκριζάρισε διάφορες ζώνες στο Αιγαίο, όπως τα Ίμια. Επίσης εκεί στην Μαδρίτη αναγνώρισε τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο. Ο Καραμανλής προσπάθησε, έβαλε βέτο στο Βουκουρέστι. Είδε πολλές φορές τον Ερντογάν και στο τέλος ανατράπηκε. Έκανε και πράγματα που διασάλευσαν, τάραξαν τις σφαίρες επιρροής. Συναντήθηκε πολλές φορές με τον Πούτιν. Μπορεί να καταδικάστηκε από το λαό αλλά προηγήθηκαν πολλά επεισόδια. Ξαφνικά το Βατοπέδι, η Αθήνα πυρπολήθηκε από αγνώστους-γνωστούς και ο ίδιος προειδοποιήθηκε ότι ανεξάρτητες σχέσεις χώρας μέλους της Ατλαντικής συμμαχίας με τη Μόσχα  είναι αδιανόητες. Μετά ήρθε ο Γιώργος και χωρίς να ρωτήσει κανέναν, ούτε σε δημοψήφισμα δεν πήγε, μας έβαλε στο μνημόνιο. Μας έβαλε στο μνημόνιο, στην οικονομική κατοχή, στην αιώνια δουλεία και όταν αποφάσισε να μιλήσει για δημοψήφισμα, ο Σαρκοζί τον είπε «μαλάκα» και η Μέρκελ τον κοίταξε με ένα δηλητηριώδες ύφος. Ο Παπανδρέου μας έβαλε στα μνημόνια και ο Τσίπρας ως μαριονέτα της Μέρκελ μας έβαλε όχι μόνο στο 3ο μνημόνιο, όχι στα υπερπλεονάσματα αίματος αλλά στην εθνική διάλυση. Μας έβαλε στην αποσύνθεση και διάλυση και για αυτό όταν στηθούν κάλπες πρέπει να αποτεφρωθεί πολιτικά, πρέπει να έρθει η πλήρης  αποτέφρωση. Και τι δεν ακούσαμε επί ημερών του μεγαλύτερου ψεύτη της μεταπολίτευσης. Ο γιος των απριλιανών εργολάβων, αυτός ο δήθεν αριστερός που ατίμασε την Αριστερά μας έβαλε σε εθνική διάλυση. Ένα πρωί ξαφνικά μας είπε ότι αναγνωρίζει τα Σκόπια ως μοναδική Μακεδονία και μαζί με τον Κοτζιά μας είπαν ένα κάρο ψέματα. «Ότι επιτέλους διαχωρίζεται η ιστορία της αρχαίας Μακεδονίας από εκείνη των Σκοπιανών». Ένας πολιτικός απατεώνας, ο οποίος δρομολόγησε δεινά, άνοιξε κερκόπορτες και τον ασκό του Αιόλου. Εκατοντάδες επιχειρήσεις δεν ξέρουν τι θα κάνουν με τα προϊόντα στους που πάνω τους έχουν το σήμα μακεδονικός-η-ο. Η πολιτική αγυρτεία, είπε πολλά ψέματα αλλά παρέλειψε να αιτιολογήσει ότι χωρίς τη σύμφωνη γνώμη ενός ολόκληρου λαού προχώρησε σε τέτοια προδοτική συμφωνία.
Πλησιάζει το Πάσχα και μετά οι εκλογές. Ο Ιωαννίδης της Αριστεράς θα φύγει οριστικά από τη ζωή μας. Ο ανθέλληνας που ισοπέδωσε την αστική τάξη πιστεύει ότι θα γλιτώσει. Τουλάχιστον 3 εισαγγελείς ετοιμάζουν διώξεις για εσχάτη προδοσία και όχι μόνο για τους αρχιτέκτονες της συμφωνίας της λίμνης. 
Ο «Θεόσταλτος», ο συνομιλητής της ιστορίας αποφάσισε μόνος του και έβαλε τη χώρα στην εθνική διάλυση.»