Η πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά

Η βόλτα στο πάρκο και η φωτογραφία που ανέβασε ο «γερόλυκος» των Rolling Stones
Η πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά
Ο 78χρονος Μικ Τζάγκερ βγήκε μια βόλτα στο πάρκο για να καθησυχάσει τους φίλους και τους θαυμαστές του μετά την επέμβαση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε.
Στη φωτογραφία ο τραγουδιστής των Rolling Stones ποζάρει με φόντο λευκά λουλούδια σε βόλτα στο πάρκο.


Ο 78χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε στις αρχές Απριλίου ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αντικατάσταση βαλβίδας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην καρδιά που εντόπισαν οι γιατροί του κατά τη διάρκεια εξέτασης ρουτίνας.
Μετά την επέμβαση ο ίδιος θέλησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές των Rolling Stones που ανησυχούσαν για την κατάσταση της υγείας του.
«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης», έγραψε στο Twitter ο 75χρονος ροκ σταρ ο οποίος χειρουργήθηκε στη Νέα Υόρκη. «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα και αναρρώνω. Ευχαριστώ επίσης το προσωπικό του νοσοκομείου για τη θαυμάσια δουλειά του», πρόσθεσε.
Το συγκρότημα ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ότι αναβάλλονται οι 17 συναυλίες που επρόκειτο να δώσει στη Βόρεια Αμερική από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 29 Ιουνίου, εξηγώντας ότι ο Τζάγκερ «δεν μπορούσε να φύγει για περιοδεία» γιατί χρειαζόταν ιατρική περίθαλψη.
Ο Βρετανός τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους και θαυμαστές του, τονίζοντας όμως ότι σκοπεύει να επιστρέψει στη σκηνή «το συντομότερο δυνατόν».
Ο υπεύθυνος των δημόσιων σχέσεων του Μικ Τζάγκερ στις ΗΠΑ ανέφερε ότι η θεραπεία ήταν επιτυχής και ο τραγουδιστής αναμένεται ότι θα αναρρώσει πλήρως