Τετάρτη, Απριλίου 17

Ήρθε η ώρα του γενικού ξεσηκωμού! Τούτη η ώρα είναι η δικιά μας ώρα!

Πρωτόγνωρα όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας! Μια απέραντη πυρκαγιά έχει ανάψει και κατακαίει πέρα ως πέρα όλες τις δομές της χώρας, εθνικές, πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές,
πνευματικές. Ένα τσούρμο από αντίχριστους και μισέλληνες πυρπολεί τα πάντα!

Καίνε κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το καλό και το αγαθό. Κάνουν ερείπια την άμυνα, την ασφάλεια, την εκκλησία, την παιδεία, την δικαιοσύνη, τον πολιτισμό.
Διαλύουν τον ελληνικό κοινωνικό ιστό, τον κοινοτισμό, την εγχώρια παραγωγή, την επιχειρηματικότητα. Πουλάνε κάθε δημόσια περιουσία, φτωχοποιούν απόλυτα το λαό.
Εξυπηρετούν με πάθος τα εθνο-ισοπεδωτικά σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης, συμβαδίζοντας με την άβουλη και ανήμπορη να αντιδράσει Ευρώπη.
Τα εθνικά μας δίκαια βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο σημείο.
Η Τουρκία μας απειλεί καθημερινά και διεκδικεί Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Τα Σκόπια έχοντας πάρει τα συμβόλαια της Μακεδονίας μας χλευάζουν. Η Αλβανία μας κοροϊδεύει και διεκδικεί. Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ σφυρίζουν αδιάφορα. Ο κίνδυνος διαμελισμού της Ελλάδας είναι πλέον ορατός.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας έχουν απαξιωθεί σε βαθμό που να υπάρχει αμφισβήτηση εάν μπορούν να εξασφαλίσουν την άμυνα της χώρας, την εξωτερική και την εσωτερική.
Οι εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται ανεξέλεγκτοι στη χώρα μας αποτελούν μια βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί. Τι θα γίνει εάν έχουμε σύρραξη με την Τουρκία και χιλιάδες από αυτούς αποκλείσουν, μαζί με γυναίκες και παιδιά, τους άξονες κινήσεων των εφοδίων και των στρατευμάτων μας; Τι θα γίνει με τους τόσες χιλιάδες από αυτούς που βρίσκονται στα νησιά μας; Πώς θα  αντιμετωπίσουν οι Διοικητές των νησιών τυχόν τέτοιες ενέργειες στο δύσκολο επιχειρησιακό περιβάλλον που βρίσκονται;
Και στο εγγύς μέλλον προβάλλουν οι εκλογές! Ευρωπαϊκές και Εθνικές! Πολύ κρίσιμες για το μέλλον της Ευρώπης και της Πατρίδας μας!
Εκλογές, στις οποίες τα κόμματα της διαπλοκής και της εξυπηρέτησης των ξένων συμφερόντων, θα ζητήσουν και πάλι την ψήφο μας. Θα τάξουν, θα πουν ψέματα, θα κοροϊδέψουν.
ΚΙ εμείς; Εμείς, αν θέλουμε η Πατρίδα μας να ξαναβρεί το δρόμο της, τότε η απαλλαγή μας το ταχύτερο δυνατόν από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό είναι πλέον μονόδρομος.
Ήρθε λοιπόν η ώρα όλοι οι Έλληνες πατριώτες που πιστεύουν στη Δημοκρατία και στις αξίες της Ελληνορθόδοξης παράδοσής μας, να ενώσουν τις φωνές τους και να οργανωθούν πολιτικά!
Ήρθε η ώρα του γενικού ξεσηκωμού! Η ώρα να πάρουμε τα όπλα! Τα δημοκρατικά και  πολιτικά μας όπλα και να αναδείξουμε νέες πολιτικές δυνάμεις με νέα πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και όχι επαγγελματίες και κηφήνες της πολιτικής!
Δυνάμεις που να στηρίζονται στον ανθρωπισμό, την χριστιανική ηθική και την ελληνική φιλοσοφία του μέτρου και του άριστου. Να αγκαλιάζουν όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση, το επάγγελμα και την οικονομική τους κατάσταση. Να είναι αδογμάτιστες, ριζοσπαστικές και ανανεωτικές.
Πολιτικές δυνάμεις που να υπηρετούν μόνο τα ιδεώδη του Ελληνισμού και να ατενίζουν στους θόλους της εθνικής κιβωτού. Εκεί όπου οι πατέρες μας έστησαν την Ελευθερία μαζί με την Πίστη και δίπλα τους τοποθέτησαν την Ισονομία, την Αδελφοσύνη, την Αξιοπρέπεια και την Αρετή των Ελλήνων!
Τούτη η ώρα είναι η δικιά μας ώρα!

Νίκος Ταμουρίδης                                                                                                  Αντγος (ε.α) - Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ                                              Αντιπρόεδρος Ελεύθερης Πατρίδας                                            Υποψήφιος Ευρωβουλευτής