Πέμπτη, Απριλίου 25

Σοκ στην Παλλήνη: Εθαψαν ζωντανό σκύλο για να πεθάνει ...Αυτοί είναι άνθρωποι;;


Αποτροπιασμό προκαλεί η πράξη αγνώστων να θάψουν ζωντανό ένα σκύλο στην περιοχή της Παλλήνης, τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει φιλοζωικό σωματείο της περιοχής, ο δράστης ή οι δράστες, έθαψαν ζωντανό το άτυχο ζώο αφήνοντας μόνο το κεφάλι του να προεξέχει, ενώ είχαν τοποθετήσει μεγάλες πέτρες έτσι ώστε να είναι καλά σφηνωμένο για να μη διαφύγει. Η βάρβαρη αυτή πράξη θα είχε ως αποτέλεσμα το τετράποδο να βρει έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.


Όπως έγινε γνωστό από το σωματείο Stray Gerakas – Justice For Animals, άμεσα στην περιοχή έσπευσαν για να βοηθήσουν εθελοντές αλλά και ασθενοφόρο του Δήμου, για να μεταφερθεί το ζώο στο νοσοκομείο.

Το άτυχο πλάσμα μετά την περιπέτεια του αναζητά μια νέα οικογένεια για να του προφέρει αγάπη (Πληροφορίες στο 6971703944).

Σας υπενθυμίζουμε ότι η κακοποίηση, ο βασανισμός, η κακή και βάναυση μεταχείριση, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος ζώου είναι πράξεις άδικες, που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση και χρηματική ποινή (30.000 ευρώ), σύμφωνα με το Ν. 1197 / 1981, όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4039/ 2012 και ισχύει σήμερα.