ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ! ΒΑΖΕΙ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ, ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ. ΈΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤ! ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΨΕΚΑΣΕΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ. Ο ΡΑΝΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

1diabata
Μουσουλμάνες που στην χώρα τους δεν έχουν κανένα δικαίωμα, με τις μαντίλες του και τα παιδιά τους στο χέρι θέλουν να σπάσουν τον Αστυνομικό κλοιό και να περάσουν τα σύνορα.

Στην προσπάθειά τους αυτή σπρώχνουν και βρίζουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Αν οι αστυνομικοί είχαν απέναντι τους Ελληνίδες θα τους είχαν ψεκάσει από την πρώτη ώρα με χημικά.


diabata 1
diabata 2
diabata 3
Με καζάνι που βράζει θυμίζει η κατάσταση στα Διαβατά, έξω από το κέντρο φιλοξενίας της περιοχής. Από χθες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο περίπου 500 πρόσφυγες, ανάμεσά τους και οικογένειες με μικρά παιδιά, που θέλουν να φτάσουν στα σύνορα.
Λίγο μετά τις 11.00 ορισμένοι έφυγαν από τις σκηνές τους και κατευθύνθηκαν προς το σημείο που βρίσκονταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, για να τους κόψουν το δρόμο. Για περίπου 20 λεπτά, οι μετανάστες προσπαθούσαν να διασπάσουν τον κλοιό χωρίς αποτέλεσμα.
Στην πλειοψηφία τους, ήταν μητέρες – πολλές από τις οποίες με μικρά παιδιά στην αγκαλιά τους – που ζητούσαν να τους επιτραπεί η έξοδος από το σημείο. Οι αστυνομικοί, επέβαλαν την τάξη με τις ασπίδες τους, αλλά τα πνεύματα δεν έχουν ηρεμήσει.
diabata 4
diabata 5
diabata 6

Πείτε μας την άποψη σας!

Πρέπει να τους αφήσουμε να φύγουν εκτός Ελλάδος;

Σας αρέσει η εικόνα με τα μικρά παιδιά ως ασπίδες από τις άκαρδες μανάδες;

 makeleio.gr