Δευτέρα, Απριλίου 1

Η θυελλώδης σχέση του επιχειρηματία, που έπεσε από το μπαλκόνι, με την Ελληνολιβανέζα καλλονή

Επεισόδια και «σκληρά» ερωτικά παιχνίδια που έφτασαν στα δικαστήρια - Μια εκρηκτική σχέση με παρελθόν

Η θυελλώδης σχέση του επιχειρηματία, που έπεσε από το μπαλκόνι, με την Ελληνολιβανέζα καλλονή
Η μαρτυρία του σοβαρά τραυματισμένου επιχειρηματία ότι η 32χρονη σύντροφός του τον έσπρωξε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του διαμερίσματός της στη Βούλα, έφερε τη νεαρή Ελληνολιβανέζα ενώπιον του ανακριτή, κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αποκάλυψε μία εκρηκτική σχέση με παρελθόν.

Αιματηρά επεισόδια, «σκληρά» ερωτικά παιχνίδια αλλά και καταγγελίες για βιασμό και απόπειρα απαγωγής που έφτασαν μέχρι τη δικαιοσύνη συμπληρώνουν το παζλ μιας σχέσης που από πολλούς χαρακτηρίζεται μοιραία
Γράφει η Μαρία Ζαχαροπούλου 
Το βράδυ της 23ης Μαρτίου 2019 ο 39χρονος επιχειρηματίας υπέδειξε τη σύντροφο του ως τον άνθρωπο που προσπάθησε να τον σκοτώσει ρίχνοντάς τον από το μπαλκόνι, γεγονός το οποίο η ίδια αρνείται κατηγορηματικά.
Η μελαχρινή μεταφράστρια, η οποία μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, φέρεται να αποδίδει τη βουτιά στο κενό στην κατανάλωση αλκοόλ και ουσιών, ενώ ισχυρίζεται πως τον είχε κλειδώσει στο μπαλκόνι καθώς είχε φοβηθεί για τη σωματική της ακεραιότητα.
Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι ήταν εκείνη που ζήτησε την βοήθειά τους και όταν πήγαν στο σπίτι της την είδαν στο μπαλκόνι,ενώ ο σύντροφός την ήταν πεσμένος στο δρόμο, φέροντας σοβαρά χτυπήματα σε όλο του το σώμα.
«Στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου υπήρχε μία γυναίκα η οποία, με την άφιξη μας, έκανε νόημα σηκώνοντας τα χέρια ότι εκείνη είναι η καλούσα και κατόπιν την καλέσαμε να κατέβει προκειμένου να διαπιστώσουμε εάν σχετίζεται με τον τραυματισμένο άνδρα… Και εκείνη έφερε εκδορές στο πρόσωπο. Είπε ότι δεν ξέρει πως βρέθηκε εκεί ο άνδρας και πως είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο, χρήση βίας και κατανάλωση αλκοόλ με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τον κλειδώσει στο μπαλκόνι. Δεν ήταν σε θέση να πει πως ο σύντροφός της βρέθηκε πεσμένος στο δρόμο...» αναφέρει αστυνομικός, σε κατάθεση που περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

«Αυτή με έσπρωξε θέλει να με σκοτώσει»

«Στο διαμέρισμα υπήρχε πολύ μεγάλη αναστάτωση, σε όλους τους χώρους, λόγω κάποιου επεισοδίου. Υπήρχαν στο πάτωμα πεταμένα διάφορα αντικείμενα καθώς, επίσης, και σπασμένα ποτήρια και μπουκάλια κρασιών. Επάνω στα τραπέζια υπήρχαν άδεια κουτάκια από μπύρες και άλλα ποτά που μαρτυρούσαν την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από τους ενοίκους του διαμερίσματος. Επίσης, υπήρχαν άδεια κουτιά από αντικαταθλιπτικά χάπια. (…) Στο μπαλκόνι δεν υπήρχε καμία αναστάτωση και καμία ζημιά, πράγμα που μαρτυρά πως δεν υπήρξε κάποια πάλη» περιγράφουν οι αστυνομικοί, στις καταθέσεις τους.
Κρίσιμες, ωστόσο, είναι οι καταθέσεις δύο αστυνομικών που αναφέρουν πως ο 39χρονος, ενώ κείτονταν αιμόφυρτος, έξω από την πολυκατοικία, είπε πως, μετά από  διαπληκτισμό, η σύντροφός του ήταν εκείνη που τον έσπρωξε από το μπαλκόνι και έπεσε στο κενό. Ο άνδρας εμφανίζεται να επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του και ενώ βρισκόταν στο ασθενοφόρο. Όπως καταθέτει αστυνομικός, ρωτήθηκε για δεύτερη φορά πώς έπεσε από το μπαλκόνι και εκείνος αποκρίθηκε: «Αυτή με έσπρωξε, θέλει να με σκοτώσει».

«Τον αγαπώ»

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 39χρονος έλεγε πως η νεαρή σύντροφός του ήθελε να τον σκοτώσει. Τον Μάρτιο του 2018 είχε καταγγείλει την σύντροφό του ότι μετά από καυγά, και ενώ εκείνη είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, του επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι και του αφαίρεσε 78.000 ευρώ και τρεις επιταγές των 9.500 ευρώ, η καθεμία.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της Γλυφάδας εκείνη την ημέρα βρήκαν την κοπέλα ξυπόλυτη, να φορά ένα μπουρνούζι και να καταγγέλλει, με τη σειρά της, το σύντροφό της ότι την ξυλοκόπησε, την δάγκωσε σε διάφορα σημεία του σώματος της, τη σοδόμισε με ερωτικά βοηθήματα και μπουκάλι και τη βίασε.  Η γυναίκα ισχυρίστηκε, ακόμα, ότι της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο αλλά και ένα ρολόι Rolex.
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης και στο ζευγάρι απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Εκείνος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη και εκείνη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία ενώ και οι δύο ήταν κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ενώπιον του ανακριτή, όμως, το ζευγάρι μίλησε για παρεξήγηση που προέκυψε «στα πλαίσια της έντονης ερωτικής τους συνεύρεσης, λόγω κατανάλωσης ικανής ποσότητας αλκοόλ και δεν επιθυμούν ο ένας την ποινική δίωξη του άλλου» υπογραμμίζοντας, παράλληλα, πως οι εκδορές που είχαν και οι δύο «προκλήθηκαν κατά την ερωτική πράξη που έγινε με τη θέλησή τους».
Ο επιχειρηματίας πήρε πίσω τον ισχυρισμό του ότι η συγκατηγορούμενή του ήθελε να τον σκοτώσει ή έστω να τον τραυματίσει και απέδωσε τις καταγγελίες του στην χρήση αλκοόλ. Η 32χρονη, στην απολογία της, δήλωσε πως αγαπάει τον 39χρονο και ότι είναι μαζί αφού έχει λυθεί κάθε παρεξήγηση μεταξύ τους. Τελικά, η υπόθεση δεν έφτασε στο ακροατήριο καθώς οι δύο κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν με βούλευμα.

Η επίθεση στη σύζυγο και την κόρη

Τον Μάιο του 2018 το ζευγάρι φέρεται να έφτασε και πάλι στα άκρα. Η μελαχρινή καλλονή μεταφέρεται στο νοσοκομείο τραυματισμένη και καταγγέλλει τον 39χρονο για ακόμη μία φορά για βιασμό. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ο επιχειρηματίας εισέβαλλε στο σπίτι της και, μετά από επεισόδιο, της προκάλεσε σωματικές βλάβες, τη σοδόμισε με ένα αντικείμενο μαγειρικής χρήσης και στη συνέχεια τη βίασε.
Ο 39χρονος ισχυρίστηκε πως δεν είχαν καμία βάση οι καταγγελίες της υπογραμμίζοντας πως πήγε στο σπίτι της για να λύσουν τις διαφορές τους, αφού στο παρελθόν διατηρούσαν ερωτική σχέση. Όπως είπε, το ίδιο απόγευμα η 32χρονη είχε επιτεθεί στη σύζυγό του στη Γλυφάδα και προσπάθησε να αρπάξει την κόρη του. Η υπόθεση έφτασε και πάλι στη δικαιοσύνη...

«Με χτύπησε ξανά με τη γροθιά του»

Ένα ακόμη επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού έχει καταγραφεί στο αστυνομικό δελτίο λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 17ης Φεβρουαρίου 2019.
Η 32χρονη ήταν εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές καταγγέλλοντας ότι ο επιχειρηματίας, αφού της έκλεψε 3.500 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο πολυτελούς ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού, όπου διέμεναν γιατί έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι τους, τη χτύπησε. Εκείνη είχε προσπαθήσει να τον εμποδίσει να φύγει από το ξενοδοχείο με τα χρήματα. Όπως ισχυρίστηκε, είχε προηγηθεί καυγάς κατά τη διάρκεια εξόδου τους όπου τη χτύπησε. Όταν επέστρεψαν και του ζήτησε τα χρήματα, εκείνος «μπροστά σε όλους με χτύπησε ξανά με τη γροθιά του, με έριξε κάτω και μετά με έσυρε στο πάτωμα».
Ο καυγάς του ζευγαριού έγινε στο λόμπι του ξενοδοχείου με τους υπαλλήλους να περιγράφουν στις καταθέσεις τους το επεισόδιο λέγοντας, ωστόσο, ότι δεν είδαν τον άνδρα να τη χτυπά. Αυτό που σημείωσε υπάλληλος, ήταν  το γεγονός ότι είχαν δυσκολία στην πληρωμή του δωματίου το οποίο, τελικά, το τελευταίο βράδυ άφησαν απλήρωτο.
newsbeast.gr