Αλβανούς για βουλευτές βαζει η Σοσιαλίστρια Φωφη στο ΚΙΝΑΛ

Τι έγινε Φωφάρα, μας τέλειωσαν οι Έλληνες και βάζουμε τώρα και Αλβανούς βουλευτές;; Ξέχασες να βάλεις και τον καταζητούμενο από την Ιντερπόλ πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας, πως σου ξέφυγε αυτή η σκέψη;;
Eda Gem, Arjana Barjaba και Fatos Malaj υποψήφιοι στο ΚΙΝΑΛ!!!! Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ Φωφη χρώρίς ντροπή κατεβάζει Αλβανούς και πρώτο απ όλα τον Πράκτορα των Τιράνων Φατο Μαλαι για να υφαρπάξει τις ψήφους των Αλβανων..ενω ο πράκτορας δήλωνε μαζί με συνοδοιπόρους του  οτι είναι Αλβανοί ο Κολοκοτρώνης και ο Καραισκάκης!!! Καθαρή Ανθελληνική προπαγάνδα και ανιστόρητες αναφορές  για τους ήρωες και τον απελευθερωτικό
αγώνα του 1821 δεν ενοχλούν τη Φωφη αρκεί να πάρει ψήφους..
Οι τρεις αλβανικής καταγωγής θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι αντίστοιχα στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα, ενώ ο τελευταίος (Fatos Malaj) θα συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές (όποτε και αν προκηρυχτούν) ενώ αναμένεται να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα χιλιάδων Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα.
Ο υποψήφιος  βουλευτής Φ. Μαλάι, υπενθυμίζεται ότι υπήρξε ένας από τους συντάκτες του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια και τις άδειες διαμονής για τις μητέρες παιδιών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, ενώ ένας ακόμη αλβανικής καταγωγής πολίτης  αναζητά  μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Εκτενή ρεπορτάζ πραγματοποίησε το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων Ora News για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Υπενθυμίζεται ότι στην χώρα μας διαβιούν πολλές χιλιάδες αλβανικής καταγωγής πολίτες από το 1991, όταν και  ξεκίνησε το κύμα εισόδου στην Ελλάδα.
Δειτε τι γράφει για τον Μαλαι σήμερα το Μακελειο:

 http://amazonios.net