Πέμπτη, Απριλίου 18

Γ. Τράγκας: «Ο Τσίπρας έμπηξε κοφτερό μαχαίρι στην καρδιά της Μακεδονίας – Έβαλε την πατρίδα σε διάλυση και το Έθνος σε αποσύνθεση»

Για όσα δεινά έφερε ο Τσίπρας με την πολιτική του παρέα μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM.
Συγκεκριμένα είπε:
«Πρέπει να δοθεί δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, αλλά το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας το αρνείται γιατί φοβάται πολύ. Το σύστημα ετοιμάζεται να αλλάξει προσωπείο. Το μνημονιακό σύστημα, η εποπτεία στην κατεχόμενη Ελλάδα στο προτεκτοράτο ετοιμάζεται να αλλάξει μάσκα. Η κ. Μέρκελ, ο κ. Σόρος, οι διεθνείς τράπεζες,
όσοι ρούφηξαν ή ρουφάνε την ιδιωτική περιουσία και την καταληστεύουν, ετοιμάζονται να αλλάξουν «μαριονέτα» στο Μαξίμου. Ετοιμάζονται να ανακουφίσουν για λίγο την κοινωνία με μια αλλαγή που δεν φέρνει αλλαγές αλλά μεταρρυθμίσεις, δηλαδή πάλι οικονομικά κρεματόρια, νέους πλειστηριασμούς, νέες μειώσεις στις συντάξεις. Να είστε επιφυλακτικοί σε όσα ακούτε και λέγονται και να έχετε μικρό καλάθι σε δήθεν  ειλικρινείς που δεν υπόσχονται τίποτα, που λένε ότι το κράτος έχει συνέχεια, ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τις υπογραφές του Τσίπρα. Το χειρότερο είδος είναι αυτοί που κρύβουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους λέγοντας ότι ειλικρινείς και δίκαιοι.»
Για όσα δεινά έφερε ο Τσίπρας και η πολιτική του παρέα ο Γιώργος Τράγκα ανέφερε:

 «Ο μεγαλύτερος απατεώνας της μεταπολίτευσης ετοιμάζεται να αναχωρήσει υπό την προστασία του Σόρος και υπό την προστασία της προδοτικής συμφωνίας της λίμνης. Έρχεται ο Μητσοτάκης με την πρώτη εξαδέλφη του να διευθύνει την Open Society του Σόρος. Ο μεγαλύτερος μειοδότης, ο άνθρωπος που πήρε το «όχι» και το έκανε «ναι» αναχωρεί εντός ολίγου. Φεύγει και έρχεται ο Μητσοτάκης. Το παιδί της καγκελαρίας, που μεγάλωσε με Γερμανίδες νταντάδες. Πρώτη γλώσσα τα γερμανικά, πρώτες εμπειρίες οι γερμανικές. Παιδί του Σόρος και της Goldman Sachs.
Τη Δευτέρα αρχίζουν τα πάθη του Θεανθρώπου. Ελπίζουμε ότι σύντομα με τις εκλογές θα έρθει και η ανάσταση της πατρίδας μας. Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσει η ανάσταση του Έθνους μας. Να ανακτήσουμε πάλι την αξιοπρέπεια μας και την υπερηφάνεια μας. Πλησιάζει ημέρα που θα πάμε στο παραβάν, που θα πάμε στην κάλπη και πρέπει αυτή τη φορά να είμαστε αποφασιστικοί και συντεταγμένοι όλοι μαζί. Πρέπει να διώξουμε την πολιτική χολέρα και πανώλη. Τώρα γνωρίζουμε, τώρα μάθαμε τι ρόλο παίζουν, τώρα είδαμε τις προδοσίες. Ακούσαμε τόσα ψέματα και πληγωθήκαμε. Μας είπε γραφικούς, ακροδεξιούς, Χρυσαυγίτες και φασίστες επειδή φωνάξαμε για την προδοσία επειδή κραυγάσαμε για την μειοδοσία, για την αισχρή προδοτική συμφωνία της Λίμνης.»
Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας:
«Ποιος αυτός που δεν ρώτησε κανέναν, αυτός που πήρε ένα γιγαντιαίο «όχι» και το μετέτρεψε σε «ναι». Αυτός που έμπηξε κοφτερό μαχαίρι στην καρδιά της Μακεδονίας. Αυτός που δέχτηκε να μην μιλάμε για μακεδονικούς αγώνες, αυτός που συμφώνησε και υπέγραψε να μην μιλάμε για Μακεδομάχους, αυτός που τιμώρησε παλικάρια που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή». Τώρα όλοι γνωρίζουμε τι ρόλο παίζουν. Άθεοι, ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες ότι χειρότερο γνώρισε ο τόπος. Και πρέπει η γνώση αυτή να μας οδηγήσει σε παραδειγματική τιμωρία. Πολύ λένε ότι τα πολιτικά καθάρματα πρέπει να λογοδοτήσουν μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Πολλοί λένε ότι η Δημοκρατία χάθηκε όχι μόνο από το μνημόνιο αλλά από το φασισμό του Τσίπρα. Έβαλαν την πατρίδα σε διάλυση, έβαλαν το Έθνος σε αποσύνθεση και για αυτό πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, σε όλες τις εκλογές, πουθενά να μην ψηφιστεί εκπρόσωπος τους. Είναι το σύνθημα που διατρέχει τη χώρα. Έτσι για να στείλουμε καυτό μήνυμα στην πολιτική χολέρα και σε όλους όσους θέλουν να είναι μαριονέτες τις Μέρκελ.»