Τρίτη, Απριλίου 16

«Πάγωσαν» όλοι: Γνωστός Έλληνας ηθοποιός -«λιώμα» από τα ναρκωτικά- σωριασμένος στον δρόμο, στο κέντρο της Αθήνας!


Σκηνές αλλοφροσύνης και πανικού εκτυλίχθηκαν πριν από μερικά βράδια όταν στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνιστή πασίγνωστο ηθοποιό χαμένο στον κόσμο των παραισθήσεων, που πάγωσε κυριολεκτικά το αίμα των περαστικών!

Η νυχτερινή έξοδος του ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης και του θεάτρου εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Ακόμη και όσοι βρέθηκαν μπροστά στο απίστευτο περιστατικό δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν κατάλαβαν ποιος ήταν ο ηθοποιός που έκανε σειρήνες ασθενοφόρου να ουρλιάζουν μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα τους!
Όσα διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησαν όταν το “άτακτο” αγόρι της εγχώριας showbiz που μέσα από την μικρή οθόνη συνεχίζει να μπαίνει στα σπίτια μας και το όνομά του δεσπόζει στις μαρκίζες θεάτρων βγήκαν να χορτάσει την πείνα του!
Με τη μηχανή του κατευθύνθηκε σε γνωστό στέκι της Αθήνας σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της πρωτεύουσας! Τα πάντα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων!
Με το που σβήνει την μηχανή του, ο ηθοποιός σωριάζεται στο έδαφος προκαλώντας τον πανικό σε περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς του πολυσύχναστου δρόμου, με τα δεκάδες εστιατόρια και μαγαζιά!
Τρομοκρατημένοι πελάτες μαγαζιών βγαίνουν έξω προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί!
Όμως όσα ακολούθησαν ήταν ακόμα πιο συγκλονιστικά! Ο “κούκλος” της τηλεόρασης με δεκάδες θαυμάστριες, με το που καταρρέει, αρχίζει να βγάζει αφρούς από το στόμα!
Όσοι ήταν δίπλα αρχίζουν να καταλαβαίνουν για ποιον πρόκειται και γρήγορα το όνομά του έγινε γνωστό στο στέκι!
ΠΗΓΗ