Κυριακή, Απριλίου 14

Και καπως ετσι με το οραμα αρμεγεις τα ζααα…



Μην το γελας δεν ειναι μακρια απο την πραγματικοτητα , ετσι σου τα παιρνουν ολα..ειτε ειναι χρημα ειτε ειναι χρονος ..ειτε ελευθερια και δικαιωματα παντα ενας λεμες με γραβατα ερχεται και σου ταζει εναν λαγο και εσυ σαν χανος απλα χειροκροτας !

Τωρα σε μια χωρα που καταντησε τους στρατηγους συνταξιουχους της να τρωει απο τα σκουπιδια και τα ελληνοπουλα να λιποθυμανε μεσα στις ταξεις απο πεινα ..γιατι ειναι τοσο σημαντικο να προσεληνωθουμε θα πρεπει να μας το απαντησει η ροζουλι ιδεολογια της ισσοτητας και της αριστερας !
Ταιριαζουν γαντι ολα αυτα και με την ιδεολογια της και με της υποσχεσεις της …!
Εγω θα ειμαι πολυ περηφανος να παει ενα σκατο απο σιδερα στην σεληνη και να το εχω πληρωσει με αιμα και ζωη συναθρωπων μου , να το εχουμε ολοι πληρωσει με περηφανεια γη και ιστορια … το προβλημα ειναι οτι δεν θα εχω λαβαρο να σηκωσω απο την περηφανεια μου και θα μεινω με το λαβαρο που εχω αναμεσα στα σκελια μου να το κραδαινω γερα με το δεξι… !
Δεν ειμαι σιγουρος που αυτο το εργο της εθνικης μας ξευτιλας καταντα απο αστεια κωμωδια σε μια χροντροκομενη μαλακια αλλα νοιωθω οτι ειμαστε πλεον κοντα !
Δεν θα μπορεσω ποτε να εξηγησω τον ιο της ηλιθιοτητας που εχει αρπαξει τους ελληνες απο τον γιακα και τους χτυπα στους τοιχους … γελασα οσο γελασα και ελπιζω μονο σε δραματικο φιναλε της ταινιας που θα με κανει να πω…ρε τον πουστη τον σεναριογραφο δεν παιζεται !..Γιατι για ανδρα δεν τον κοβω να ειναι αυτη την εποχη !/katohika.gr