Παρασκευή, Απριλίου 19

Γ. Τράγκας: «Ο Τσίπρας θέλει να σβήσει από το μυαλό και το DNA την ιστορία του Έθνους μας – Αμβλύνει και μικραίνει την πίστη μας!»



Από:
Τα όσα δεινά έχει φέρει, ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την πολιτική παρέα, στην χώρας μας και τον ελληνικό λαό ανέπτυξε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM.
Συγκεκριμένα είπε:

«Πρέπει να υπερασπιστούμε την Δημοκρατία και ότι απέμεινε από αυτήν και ακόμη περισσότερο την ιερή γη μας και την πατρίδα μας. Σιγά σιγά πάμε για το Πάσχα και μετά έρχεται η τιμωρία, η παραδειγματική τιμωρία. Μην το αφήσετε να περάσει έτσι αυτό που ζείτε τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα. Πάνω από τη Λάρισα ούτε μία ψήφος. Είναι επιβεβλημένο καθήκον. Και αυτό θα είναι μήνυμα και για τον άλλον που το παίζει  ειλικρινής και άνετος νομίζοντας ότι θα ανεχθούμε τις εντολές της κ. Μέρκελ. Και αν διαφωνούμε σε κάποια πράγματα έχουμε περισσότερα που μας ενώνουν και κυρίως την ιστορία και τον πολιτισμό μας.  Τα βασικά στη ζωή ενός ανθρώπου μας ενώνουν. Όπως όλοι ξέρετε είμαστε η μοναδική πατρίδα που δεν δίνει ψήφο στους ομογενείς της, στους Έλληνες κατοίκους του εξωτερικού. Δεν θεωρούμαι αδέλφια μας όσους Έλληνες είναι κάτοικοι εξωτερικού. Οι Σκοπιανοί έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν όταν ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Το ίδιο και η Τουρκία, η οποία θέλει και προεκλογικές συγκεντρώσεις εκτός χώρας. Αν και φασίστας ο Ερντογάν στέκεται δίπλα τους. Οι ανόητοι των Αθηνών αρνούνται ψήφο στους ομογενείς. Το πολικό προσωπικό της χώρας φοβάται ότι θα χάσει τον έλεγχο αν δοθεί ψήφος στους Έλληνες του εξωτερικού. Φοβούνται ότι θα απολέσουν τη μεγάλη μάσα. Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που το παίζει δημοκρατική αλλά δεν δίνει ψήφο στους ομογενείς.»
Και συνέχισε λέγοντας:
«Έρχεται η Μεγάλη Εβδομάδα και όσοι μπορείτε βοηθήστε κάποιο συνάνθρωπο μας. Δεν μπορεί να είναι κανένας ευτυχισμένος, όταν οι πολλοί δυστυχούν γύρω μας. Και επειδή ζούμε οικονομική κατοχή και καθημερινό «βιασμό» του Συντάγματος, επειδή ζούμε σε μία εποχή μιας πλειοψηφίας στη Βουλή που εκπροσωπεί πλέον ισχνότατο μέρος του εκλογικού σώματος αποφασίζει για εμάς για τα παιδιά μας όπως το έκανε με την κύρωση της συμφωνία της Λίμνης, πρέπει να είμαστε πιο ανθρώπινοι και να αντλούμε δύναμη από αυτά που απέμειναν. Αυτές τις ημέρες μην ξεχνάμε ότι ο Τσίπρας πρόσβαλε το κυρίαρχο θρήσκευμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε είτε είμαστε της εκκλησίας είτε όχι, ότι ο Τσίπρας πρόσβαλε ευθέως το κυρίαρχο θρήσκευμα και χλεύασε πολλές φορές τους πιστούς που διαμαρτυρήθηκαν για την Μακεδονία, τους είπε γραφικούς και γελοίους. Κακά τα ψέματα προσβάλει με την παρουσία του στο πολιτικό σκηνικό όλο το θρησκευόμενο πλήθος. Είναι αντίχριστος και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική ιστορία και τα εθνικά σύμβολα. Ένας τύπος που δεν πάταγε στην τάξη του δεν θα μπορούσε να ξέρει ποτέ ελληνική ιστορία.  Είναι αντίχριστος μην το ξεχνάτε, άθεος σε όλες τις πράξεις της ζωής του, που απέρριπτε τα πάντα γύρω από την ορθοδοξία και την θρησκεία μας και έτσι θέλησε να σπάσει τα δεσμά της εκκλησίας. Αθεΐα, εξάλειψη των εθνικών συμβόλων, προώθησε τη μη γνώση ιστορικών κειμένων για την επανάσταση, για τους αρχαίους συγγραφείς. Θέλησε να σβήσει από το μυαλό και το DNA την ιστορία του Έθνους. Απαλείφει και μικραίνει την ιστορία στα βιβλία θέλει να αμβλύνει την πίστης μας και να την εξαφάνιση. Θέλει να φτιάξει μια κοινωνία ξενών. Αυτός είναι ο αντίχριστος, ο οποίος έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν αντίχριστο. Είναι ψεύτης, έχει την παραπλάνηση, την υποκρισία, προβατόμορφος λύκος, λειτουργεί και κινείται όπως ένα μεγάλος ανθέλληνας, όπως ένας εγκάθετος. Είναι ώρα να αποτινάξουμε τον άθεο τον αντίχριστο, τον ανθέλληνα.»
Τέλος, ο έγκριτος δημοσιογράφος σχολίασε την παγκόσμια καταστροφή με την φωτιά που έκαψε στην Παναγία των Παρισιών και για την υπόθεση Πετσίτη, τονίζοντας:
«Ήταν εφιαλτικό σημάδι για την ανθρωπότητα η φωτιά που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γινόντουσαν εργασίες χωρίς αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Επί ημερών του Μακρόν συμβαίνουν διάφορα περίεργα πράγματα. Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εμπρησμού. Οι καιροί είναι περίεργοι και επικίνδυνοι. Μένω στον κακό οιωνό και στο κακό σημάδι και αυτό είναι το χειρότερο.
Όποιος έχει στοιχεία για τον κ. Πετσίτη ας τα προσκομίσει είπε ο Τσίπρας στη συνέντευξη του και καπάκι βγήκε ο Παπαγελόπουλος και είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κ. Μανώλη. Είπε ακόμη ότι δεν υπάρχει επίσης κανένα νομικό ή ηθικό θέμα για την γραμματέα κ. Ξεπαπαδέα. Σίγουρα τέτοια νομική και πολιτική κάλυψη δεν έχε κανένας πολίτης. Ασπίδα ο Παπαγγελόπουλος για την γραμματέα καταπολέμησης της διαφθοράς. Όμως η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο ηθική αλλά και να φαίνεται.  Το σκάνδαλο Πετσίτη είναι οδηγός διαπλοκής για προχωρημένους.
Ο Τσίπρας επιχειρεί τώρα να αμβλύνει τις εντυπώσεις και να περάσει την προδοσία της Λίμνης ως καλό για τη χώρα. Δεν αποκλείεται να τον ακούσετε να λέει και λάθη γίνονται και αποδείχτηκαν απατεώνες οι γείτονες. Κάποια στιγμή θα φωνάξει είδατε ο Μητσοτάκης θα δεχόταν χειρότερα από εμένα.»crashonline.gr