Τετάρτη, Απριλίου 3

H Nissan άνοιξε το πρώτο κατάστημα σε εμπορικό κέντρο

H Nissan άνοιξε το πρώτο κατάστημα σε εμπορικό κέντρο
Ένα πρωτοποριακό κατάστημα το οποίο ακολουθεί τη φιλοσοφία της ιαπωνικής φίρμας για την κινητικότητα του αύριο, προσφέροντας στους επισκέπτες μία μοναδική εμπειρία, εγκαινίασε η Nissan.


Ονομάζεται City Hub και άνοιξε στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο Vélizy 2 του Παρισιού. Το εντυπωσιακό concept store ενσωματώνει ένα ψηφιακό οικοσύστημα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να αγοράσουν σε ελάχιστο χρόνο και κάνοντας μερικά μόνο κλικ, ένα καινούργιο LEAF, ένα Qashqai ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της γκάμας.

Οι νέες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρονται στους καταναλωτές στο Nissan City Hub, έχουν αναπτυχθεί για να εξασφαλίσουν ευκολία στη χρήση και πολλαπλές ευκαιρίες για την προσωποποίηση της διαδικασίας αγοράς αυτοκινήτων, απευθείας στο διαδίκτυο.
Στόχος της εταιρείας είναι να επεκτείνει το δίκτυο λιανικού εμπορίου, ανοίγοντας αντίστοιχα καταστήματα στις μεγάλες πόλεις, όπως στο Βερολίνο, στο Τόκιο και τη Σαγκάη.

«Το Nissan City Hub θα θέσει τους ανθρώπους στο επίκεντρο του οράματός μας για το λιανικό εμπόριο του αύριο, την ώρα που όλοι πάνε για τις συνήθεις αγορές τους. Η σημερινή αποκάλυψη σηματοδοτεί ένα νέο βήμα προς τα εμπρός, στην παγκόσμια εμπορική μας στρατηγική, χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις νέες τεχνολογίες κινητικότητας για την ενίσχυση της εμπειρίας των πελατών, τόσο online όσο και offline», δήλωσε ο Leon Dorssers, αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων και Λιανικού Εμπορίου της Nissan Motor.
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος-zougla.gr