Τρίτη, Απριλίου 23

Η Meghan αναζητά νταντά για το babysussex: 70 χιλιάδες λίρες η αμοιβή

Ενώ θα προτιμήσει άντρα με αμερικανική υπηκοότητα

Getty Images
από την Ελενα Φακου
 Κι ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή για τον ερχομό του παιδιού της Meghan και του Harry το οποίο φανταζόμαστε ότι θα έχει πολύ όμορφα mixed χαρακτηριστικά, η Δούκισσα του Sussex αναζητά γκουβερντάντα για να τη βοηθήσει στο μεγάλωμά του. Εννοείται πως και αυτή τη φορά η Markle θα το έκανε in her way.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν ήδη διαρρεύσει, το ζευγάρι εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα η νταντά να είναι άντρας ενώ θα αμοίβεται με περισσότερες από 70 χιλιάδες λίρες το χρόνο ανάλογα με την εμπειρία που διαθέτει.
Επίσης – εννοείται- πως το υποψήφιο άτομο θα πρέπει να είναι ανεξάρτητο και να έχει ελεύθερη σκέψη και ανοιχτό μυαλό σε όλες τις απόψεις του πάνω στη ζωή.
Η Meghan δήλωσε πως προτιμά ένα πρόσωπο με αμερικανική υπηκοότητα από ένα με βρετανική και θέλει να γίνει μέλος της οικογένειας και όχι να αποτελεί μέρος του προσωπικού. Αυτό είναι ακόμη μια απόδειξη ότι η Markle είναι υπερήφανη για τις αμερικανικές της ρίζες.
Η επιλογή της γκουβερνάντας θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του William και της Kate, οι οποίοι προσέλαβαν τις φημισμένες Norland nannies οι οποίες είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένες ειδικά για τις ανάγκες των #royalbabies.
 marieclaire.gr/