Τρίτη, Μαΐου 14

ΚΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ.... ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2019...

Το σχέδιο περιλαμβάνει μια εισβολή στο έδαφος και τη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων σε μια εκστρατεία που προγραμματίζεται για το 2019.

Ο Πρόεδρος Τραμπ και ο κύριος κύκλος του σχεδιάζουν μια εκτεταμένη εισβολή στο Ιράν, σύμφωνα με μια πηγή που εργάζεται στον Λευκό Οίκο.
Το σχέδιο περιλαμβάνει μια εισβολή στο έδαφος και τη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων σε μια εκστρατεία που προγραμματίζεται για το 2019.
Το Ιράν θα «σβηστεί από τον χάρτη» ​​σύμφωνα με την πηγή και η πολεμική προσπάθεια αναμένεται να κοστίσει «δυόμιση φορές τον πόλεμο στο Ιράκ.» 
Ο πόλεμος θα προωθηθεί από τα μέσα ενημέρωσης με ένα τεχνητό γεγονός «αναμενόμενη ψεύτικη σημαία  στο Ιράν, πιθανόν κάτι που περιλαμβάνει τα σκάφη στο στενό του Ορμούζ.»
Η ψεύτικη σημαία είναι ένα «αναπόσπαστο μέρος στο σχέδιο», καθώς το Ιράν δεν έχει κατά κανένα τρόπο καμία επιθυμία ή πρόθεση να ξεκινήσει έναν πόλεμο, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα...
Τα σχέδια του πολέμου έχουν το προσωπικό του Λευκού Οίκου «σε ενθουσιασμένο τζιτζι», καθώς τα γεράκια πολέμου, όπως ο Τζον Μπόλτον, έβαλαν τις «τελειωτικές πινελιές» στην προγραμματισμένη επίθεση. 
Ο Πρόεδρος Τραμπ στην αρχή δίσταζε αλλά πίστηκε ότι το Ιράν είναι «υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ» και ως εκ τούτου απαιτείται ένας πόλεμος για να «εξαλειφθεί». 
Περαιτέρω λεπτομέρειες έχουν αποκαλυφθεί, όπως: 
· Για την εξάλειψη του ιρανικού στρατού θα χρησιμοποιηθούν 100 πυρηνικά τακτικά.
· 120.000 αμερικανοί στρατιώτες εδάφους θα χρησιμοποιηθούν στην εισβολή.
·       Η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ αναμένεται να ενταχθούν σε ένα "συνασπισμό" για την υποστήριξη του πολέμου.
·   Τα περιουσιακά στοιχεία της CIA και οι προσπάθειες αντικοινοποίησης έχουν αυξηθεί κατά το προηγούμενο έτος κατά την προετοιμασία.
·    Μια "ψεύτικη σημαία" ετοιμάζεται να χρησιμοποιηθεί πριν από τον πόλεμο με το Ιράν.
·      Η προπαγάνδα προετοιμάζεται από τον Λευκό Οίκο και ισραηλινούς ομολόγους του.
·  Το Ισραήλ θα στηρίξει την προσπάθεια και ο Νετανιάχου
φέρεται να «χαμογελάνε και τα αυτιά του » κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης με τον Τζον Μπόλτον.
·  Υπάρχουν ανησυχίες Η "βάση" του Tραμπ μπορεί να αντισταθεί ή να επικρίνει τις προσπάθειες, γι 'αυτό καταβάλλονται περαιτέρω προσπάθειες προπαγάνδας για να "στηρίξουν την υποστήριξη" για τον πόλεμο.
· Οι αναμενόμενες απώλειες κυμαίνονται μεταξύ 1,2 εκατομμυρίων και 2 εκατομμυρίων Ιρανών και 5,000 αμερικανών στρατιωτών.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL TODAY NEWS : Corfiatiko.blogspot.com