Κυριακή, Μαΐου 19

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Χρυσή Αυγή - Ευρωεκλογές 2019: Για την Ευρώπη των Πατρίδων ενάντια στους εχθρούς των Εθνών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Από την ομιλία στην Βουλή – Παρασκευή 10 Μαϊου 2019
“Εμείς είμαστε με την Ευρώπη των Πατρίδων, την Ευρώπη των Εθνικιστών. Και από την Μαδρίτη μέχρι το Παρίσι και το Βερολίνο και μέχρι την Ρώμη, την Βουδαπέστη και την Βιέννη και την Αθήνα θα υψωθούν νικηφόρα τα λάβαρα των Πατριωτών για μια Ευρώπη Εθνικιστική ενάντια στους τοκογλύφους και στους τραπεζίτες”. 

“Είπε ο κ. Θεοδωράκης ότι ενόψει των μεγάλων εθνικών ζητημάτων θα έπρεπε να γίνει ένα debate μεταξύ των Αρχηγών των κομμάτων. Και φυσικά από όλες αυτές τις διαδικασίες προς δόξαν της «δημοκρατίας» σας –εντός πολλών εισαγωγικών- η Χρυσή Αυγή είναι αποκλεισμένη.  Όμως, ο κ. Θεοδωράκης με εμένα έχει κάνει debate στους «Πρωταγωνιστές», με θεαματικότητα 52%, τη μεγαλύτερη που είχε πάρει πολιτική εκπομπή εκείνο το έτος…”
“Το μόνο συνεπές αντισυστημικό κόμμα”
“Και ήταν 6 Μαΐου του έτους 2012. Πλερέζες σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής, οι φυλλάδες με γόους και κοπετούς οδύροντο.  Η Χρυσή Αυγή στο 7%!  Και έγιναν νέες εκλογές και είπατε ότι είναι κάτι περιστασιακό, ότι θα τελειώσει η Χρυσή Αυγή. Και όλα τα κόμματα έχασαν εκτός από την Χρυσή Αυγή. Το ΚΚΕ είχε πάρει 8,5% και έπεσε στο 4,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πήραν σχεδόν 11% και έπεσαν στο 7,5%. Άπαντες έπεσαν πλην Χρυσής Αυγής! Και ακολούθησαν γεγονότα πολλά, διώξεις, φυλακίσεις, αποκλεισμοί και λέγατε ότι δεν είναι τίποτα, θα περάσει. Και έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια και η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα είναι εδώ, εκπροσωπώντας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.
Να ψηφίσουν ενάντια στο πολιτικό σύστημα είπε ο κ. Θεοδωράκης. Ναι, συμφωνώ. Μόνο που ενάντια στο πολιτικό σύστημα είναι μόνο ένα κόμμα, αυτό που δεν βλέπετε στα κανάλια, αυτό που δεν βλέπετε σε εφημερίδες, αυτό που έχετε αποκλείσει όλα τα κόμματα εδώ μέσα. Και το κόμμα αυτό, το μόνο συνεπές αντισυστημικό κόμμα, το μόνο γνήσιο λαϊκό κίνημα μετά τη μεταπολίτευση -όπως είχε δηλώσει πρώην υπουργός- είναι η Χρυσή Αυγή.” 
“…Δεν έλαβα καμία απάντηση από κανέναν, ούτε εκ μέρους της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας ούτε από απλό Βουλευτή, για τα όσα προκλητικά, αντεθνικά έχει πει ο Καιρίδης. Έχει πει ότι είμαστε τέκνα των Οθωμανών, ότι οι Makedonski και οι Έλληνες είναι τεχνητά έθνη. Για όλα αυτά δεν άκουσα τίποτα. Αλλά δεν είναι μόνο ο Καιρίδης. Είναι και άλλος υποψήφιος Ευρωβουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας, ο Ελευθεριάδης, ο οποίος είπε ότι δεν τον ενοχλεί να ονομάζονται τα Σκόπια, στο παρελθόν, Δημοκρατία της Μακεδονίας. Πάτε στις ευρωεκλογές με Ελευθεριάδη και Καιρίδη.”
“Το μοναδικό κόμμα που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε τράπεζα, το μοναδικό κόμμα που δεν παίρνει χρηματοδότηση”
“Και επειδή με αφορμή κάποια δημοσιεύματα ήλθε στην επιφάνεια το ζήτημα των οικονομικών της Χρυσής Αυγής, είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού πόσο θράσος διαθέτει το πολιτικό κατεστημένο. Το μοναδικό κόμμα που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε τράπεζα, το μοναδικό κόμμα που δεν παίρνει χρηματοδότηση, να λέτε ότι έχει μαύρα ταμεία, τη στιγμή που έχει ελεγχθεί περισσότερες από δέκα φορές από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές της Βουλής! Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Ακόμη και το ΠΑΣΟΚ έχει κι αυτό να πει και αυτό κατά της Χρυσής Αυγής για θέματα  διαφάνειας! Ποιο; Το κόμμα του Τσοχατζόπουλου, του Παπαντωνίου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και έπεται συνέχεια.”
“Σχετικά με την “καθυστέρηση” της δίκης της Χρυσής Αυγής – που λέτε ότι έχουμε κάνει συνωμοσία δήθεν με τον ΣΥΡΙΖΑ που μας πολεμάει με τον χειρότερο αντιδημοκρατικό τρόπο- να καταθέσω στα Πρακτικά ένα δημοσίευμα για τις καθυστερήσεις των μεγάλων δικών, μεταξύ των οποίων και το θέμα των υποκλοπών, που ξεκίνησε το 2005 με την δολοφονία του Τσαλικίδη. Και δεν έχει αρχίσει καν η δίκη δεκατέσσερα χρόνια μετά… Και γιατί αγωνιάτε; Εσείς θα είστε κυβέρνηση, όταν θα βγει η απόφαση της Χρυσής Αυγής. Εάν παρεμβαίνετε στη δικαιοσύνη, θα γίνει αυτό που θέλετε. Θα μας καταδικάσετε. Ή μήπως φοβάστε ότι, όντας αθώοι και θύματα πολιτικής σκευωρίας, δεν μπορείτε να μας καταδικάσετε και τότε αμέσως ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού θα σταθεί στο πλευρό μας;”
“Ακόμη δεν θέλω να παραλείψω την υπόθεση της δικής της Siemens, που αφορά όλο το πολιτικό κατεστημένο και την Αριστερά. Ξεκίνησε επί οικουμενικής, όταν δώσατε τη σύμβαση στην Siemens, που ο αείμνηστος Κεφαλογιάννης παραιτήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και είπε: «Δεν μπορώ να υπογράψω τέτοιο σκάνδαλο». Όλοι μαζί ήσασταν στη Siemens. Και βεβαίως το 2008 ομολόγησε ο Τσουκάτος για το 1 εκατομμύριο και ακόμη η υπόθεση της Siemens δεν έχει τελειώσει.
Μεγάλη διαμάχη μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος είναι περισσότερο κομμουνιστής. Άλλοι είναι με τα κότερα, άλλοι πουλάνε τον τηλεοπτικό τους σταθμό σε offshore εταιρεία. Μην συγκρούεστε, λοιπόν, τόσο σκληρά, γιατί το ίδιο κομμουνιστές είστε και οι δύο.”
“Ελλάδα το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης”
“Αυτό που είναι γεγονός είναι ότι πολιτικά και ιδεολογικά η Ελλάδα έχει καταντήσει να είναι το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης. Και αυτό έγινε με την ανοχή των φιλελεύθερων, που άφησαν ασύδοτο το κράτος στα χέρια της Αριστεράς σε πανεπιστήμια, σε Τύπο, σε τέχνη, διανόηση, έντυπα κ.λπ. Είναι μεγάλες οι ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας που δεν παραλείπει να λέει ότι «τιμούμε τους αγώνες της Αριστεράς». Να τιμάτε τους αγώνες της Αριστεράς, μακριά από τη Δεξιά. Η Δεξιά για εσάς τελείωσε. Η Λαϊκή Δεξιά έχει εκπροσώπηση, την Χρυσή Αυγή, την εθνική παράταξη των Ελλήνων!
“Για το ζήτημα της Μακεδονίας, η Νέα Δημοκρατία επίσημα έχει αποδεχθεί ότι θα τηρήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Όσοι δεν θέλουν να τηρηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, να μην ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία. Πάμε για ευρωεκλογές. Αγωνιζόμαστε για την Ευρώπη των εθνικιστών. Θα δώσουμε χέρι βοηθείας σε όλες τις εθνικές δυνάμεις από Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Βέλγιο, παντού, που θα αγωνιστούν να ανατρέψουν τη δικτατορία των τοκογλύφων στις Βρυξέλλες.
Και εις ό,τι αφορά αυτή την Κυβέρνηση, έχουμε να πούμε ότι είναι μια Κυβέρνηση μειοψηφίας εδώ και πάρα πολύ καιρό, ότι είναι δείγμα πολιτικής ανεντιμότητος ότι ακόμη δεν έχει προκηρύξει εκλογές, ότι συντηρείται με μια πλειοψηφία επίπλαστη αυτή τη στιγμή στην εξουσία και ότι η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί να πέσει όσο δυνατόν πιο σύντομα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-eurwekloges-gia-thn-eurwph-twn-patridwn-enantia-stous-echthrous#ixzz5oH4Z39uf

ethnikismos.net