Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα με τη συναίνεση της κυβέρνησης Τσίπρα! #Ατζέντα21

Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ, που ελέγχουν οι ΗΠΑ, προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα (και ΠΑΝΤΟΥ) με τη συναίνεση της κυβέρνησης Τσίπρα και…ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!! Δηλαδή, πάει σε…ΔΙΑΚΟΠΕΣ μόλις…ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!! Δεν είχει κατακαθίσει ακόμη ο κουρνιαχτός και η….ΣΤΑΧΤΗ από τις φωτιές, ΔΕΝ είχαν βρεθεί ακόμη όλες οι…ΣΩΡΟΙ των ΘΥΜΑΤΩΝ, και πήγε αυτός ο ΣΑΤΑΝΑΣ να κάνει…ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΚΑΦΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ με συνείδηση…ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ για τους νεκρούς μιας και μιλάμε για…ΦΩΤΙΕΣ…!!!

Για όσους δεν το ξέρουν ή δεν έχουν ξυπνήσει ακόμη στην πραγματικότητα αυτού που πρόκειται να σας αποκαλύψωμε από τούτο το βήμα, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΩ ΤΩΡΑ», όλα τα κακά του κόσμου έχουν την προέλευσή τους στους διεθνείς φορείς της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωσις, ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ., κ.τλ., τους οποίους φορείς τους δημιούργησαν οι Πεφωτισμένοι (Ιλλουμινάτι = Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, οι βασιλικές οικογένειες, κτλ.) με τη βοήθεια τόσο της Μασονίας όσο και των πολλών μυστικών οργανώσεών τους, όπως η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το Συμβούλιον Ξένων Σχέσεων, κ.ο.κ..

Εδώ όπως θα εστιάσουμε την προσοχή μας στον «αγαπημένο» μας Ο.Η.Ε., που δεν είναι τίποτε άλλο από την έδρα της…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Το ξέρετε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της πολιτείας της Νέας Υόκης ότι αυτή η μεγάλη πόλις αποτελεί και την…ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;  ΕΚΕΙ είναι η έδρα των Ηνωμένων Εθνών που όπως είπα, είναι η έδρα της ΝΤΠ!!! Το είπε και η μεγάλη εφημερίς “The New York Times” στις 14 Σεπτ. του 2017 στο άρθρο τους με τίτλο  “When the World Called for a Capital” (Όταν ο κόσμος καλούσε για τη δημιουργία δικής του πρωτεύουσας).

Και τυχαίνει να είναι ο ΟΗΕ που μας έχει επιφέρει τις τελευταίες δεκαετίες τα χείριστου είδους κακά που έχουν επισκιάσει ποτέ την γην, όπως…Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21. Και όπως θα σας αποδεικνύω και καταδεικνύω στο παρόν άρθρον, είναι η μεγάλη Ατζέντα αυτή, που υπέγραψαν τόσο…ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΟΛΑ τα έθνη στον ΟΗΕ το 1992, και που ανανεώθηκε το 2013 (Ατζέντα 2030) πάλι από ΟΛΑ τα έθνη (όπως η…ΡΩΣΙΑ του ΠΟΥΤΙΝ, κτλ.), που είναι πίσω από όλες αυτές τις δήθεν «φυσικές καταστροφές», όπως οι «σεισμοί», «πλημμύρες» και…«ΦΩΤΙΕΣ» με βοηθό τις διατάξεις της, τους…ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, τα…ΟΠΛΑ ΛΈΙΖΕΡ των ΗΠΑ και με κύριο υποστηρικτή-προπαγανδιστή την «αγαπημένη» μας…ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ (του Κ*ΛΟΥ) και το…ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΠΑΜΕ!!….

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 08 Μάιου 2019 | 18:15μμ (ὠρα Λος Άντζελες) | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι κανονισμοί που εφαρμόστηκαν τα τελευταία τριάντα χρόνια από το Γραφείο Χωροταξίας των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν πολύ επιζήμιοι για την υγεία και την ασφάλεια των Αμερικανών που ζουν σε αγροτικές και ορεινές περιοχές. Αυτοί οι κανονισμοί προκάλεσαν άμεσα την απροσδόκητη εξάπλωση των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια, χωρίς εμπόδια, που έχουν καταστρέψει ολόκληρες κοινότητες και πόλεις στη Βόρεια Καλιφόρνια.
Οι κανονισμοί αυτοί δημιούργησαν νομοθεσία που κατήργησαν πολιτικές όπως αντιπυρικές ζώνες (ζώνες πυροπροστασίας) και ελεγχόμενες φωτιές, οι οποίες είναι πάρα πολύ κρίσιμες όταν πρόκειται για την καταπολέμηση πυρκαγιών. Μιλάμε για χιλιάδες χρόνια πολιτικών διαχείρισης γης που καταργήθηκαν εν μια νυκτί! Γιατι όμως?!
Τώρα, όλες οι μεγάλες ενώσεις πυροσβεστών και ενώσεις διαχείρισης γης στην Καλιφόρνια και στις υπόλοιπες ΗΠΑ έχουν αρχίσει να επαναλαμβάνουν τη στάση του Προέδρου Τράμπ στις πολιτικές διαχείρισης πυρκαγιών, όπως το γεγονός ότι δεν χτίζουμε πλέον τις αντιπυρηνικές ζώνες. Ο στρατός, όμως, το κάνει όλη την ώρα για προφανείς λόγους.

Σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς της τρομακτικής Ατζέντας 21 του ΟΗΕ, που ψηφίστηκε στα Ηνωμένα Έθνη το 1992 με την τελική υπογραφή του τότε προέδρου των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους, είναι ο ΟΗΕ που λέει τώρα σε όλα τα έθνη τι μπορούν και δεν μπορούν να υλοποιήσον σχεικά με τις πολιτικές διαχείρισης πυρκαγιών (πχ., όπως αντιπυρηνικές ζώνες, κτλ.) και διαχείρισης γης.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς αναδάσωσης, δεν μπορείτε να κόψετε τα χαμόκλαδα, τα χαμόδεντρα σε ορισμένες περιοχές• αν ένα δέντρο πέσει κάτω, δεν μπορείτε να το κόψετε και να το χρησιμοποιήσετε ως καυσόξυλο κλπ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΤΑΙ! Έτσι, αυτό που κάνει είναι να δημιουργήσει τις πιο τέλειες συνθήκες για τη δημιουργία μεγάλων «κολάσεων», μεγάλων δασικών πυρκαγιών που στη συνέχεια δημιουργούν μεγάλες καταστροφές• αυτό ακριβώς είδαμε στην Αττική πέρυσι με τη φωτιά εκεί.
Μερικές από τις μεγάλες εκδόσεις των μαζικών μέσων ενημέρωσης, που έχουν επισημάνει όλα αυτά, είναι:
Η WashingtonPost.com στις 16 Νοεμβρίου του 2018: Οι δασοφύλακες υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του Τράμπ ότι αυτοί οι μεγάλες πυρκαγιές προκαλούνται από την “κακή διαχείριση των δασών”
Το Breitbart.com στις 19 Νοεμβρίου 2018: Αποκλειστικό – Ο γραμματεύς Ryan Zinke υποστηρίζει τον Τράμπ: Χρόνια κακοδιαχείρισης οδήγησαν στις πυρκαγιές της Καλιφόρνια
Η “The San Francisco Chronicle” στις 14 Ιουλίου 2018 (9 ημέρες πριν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα): Η Καταπολέμηση πυρκαγιών με φωτιές: Οι ελεγχόμενες φωτιές βοηθούν τους πυροσβέστες να πολεμούν επιθετικές πυρκαγιές.
Πρόκειται για μια μακρά ιστορία σχετικά με τις αντιπυρηνικές ζώνες και γιατί είναι τόσο σημαντικές όσον αφορά τη διαχείριση πυρκαγιών.
Οι αγρότες πριν από εκατό χρόνια προειδοποιούντο πάντα να κατασκευάζουν αυτές τις ζώνες πυροπροστασίας γύρω από τα αγροκτήματά τους για ευνόητους λόγους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στις αγροτικές περιοχές θα δείτε πράγματα όπως αναχώματα και τέτοια που περιβάλλουν τις ακίνητες περιουσίες των αγροτών για προφανείς λόγους• αλλά τα έχει καταργήσει όλα ο ΟΗΕ!!! Το ερώτημα, όμως, για εμάς τους Έλληνες είναι σε ποιο βαθμό έχουν εφαρμοστεί αυτές οι πολιτικές και στη…ΕΛΛΑΔΑ (???). Επίσης, μήπως ήταν σε ισχύ αυτές οι πολιτικές στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του 2018 στην Αττική (???). Επαναλαμβάνω, ΠΑΝΤΑ τα έθνη έχουν υπογράψει την κακή Ατζέντα 21, συμπεριλαμβανομένης της…ΕΛΛΑΔΟΣ!!! Και σε διατάξεις αυτής της υπουλότατης Αντζέντας αναφέροντα ισυνέχεια ευνοϊκά…ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΟΙ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΙ διαφόρων κρατικών υπηρεσίων όπως θα σας δείχνω παρακάτω.
Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον είναι ότι πριν από όλα αυτά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια στις ΗΠΑ (και σε όλο τον κόσμο εδώ που τα λέμε), για διάφορους λόγους, που αφορούν την προστασία των σπιτιών και των ακινήτων μας, κτλ., είχαμε…ΑΛΛΕΣ μορφές ασφάλισης όπως … ΑΝΤΙΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ και τα λοιπα!!! Αλλά, επαναλαμβάνω και πάλι, αυτά τα έχει ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ο «αγαπημένος» μας ΟΗΕ!!!
Όλοι οι εμπειρογνώμονες συμφωνούν ότι αυτές οι προαναφερθείσες πολιτικές του ΟΗΕ έχουν οδηγήσει στην καταστροφή ολόκληρων περιοχών στη γη είτε από πλημμύρες είτε από πυρκαγιές!!! Αυτή είναι μια μορφή αποβιομηχάνισης και φεουδαρχίας. Δεν είναι παρά μια…πολιορκία τεράστια εις βάρος όλων μας!!!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Greg Reese του InfoWars.com και εδώ όπου υπάρχει αναφορά στην Ελλάδα και τις φωτιές, είναι δικά μου σχόλια….

– Το 2017, η πυρκαγιά Tubbs συνέβη στη Βόρεια Καλιφόρνια και όταν ξεμέρωσε τελικά, καταστράφηκαν πάνω από 1.000 σπίτια.
– Τα βίντεο και οι φωτογραφίες έδειξαν πως αυτή η φωτιά φαινόταν να… προστατεύει την άγρια ζωή που περιέβαλλε τα σπίτια εκεί.
– Οι φλόγες πήδησαν από σπίτι σε σπίτι με απόλυτη ΕΥΚΟΛΙΑ.
– Το CNN ανέφερε ότι οι φλόγες πήδησαν στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή και έκαψαν αυτοκίνητα.Ωστοόσο, δεν υπήρχαν χαμόκλαδα ή δέντρα σε αυτόν τον άμεσο χώρο!Πώς ήταν δυνατό αυτό ;!
– Εκατοντάδες φωτογραφίες έδειξαν αυτοκίνητα με διάφορα διαφορετικά είδη λιωμένων κραμάτων αλουμινίου.Είμαστε μιλάμε για μια άνευ προηγουμένου επίδειξη δύναμης. Οι μέσες δασικές πυρκαγιές καίγονται σχεδόν στους 1.100 βαθμούς Φαρενάιτ (593 Κελσίου). Ωστόσο, κράματα αλουμινίου καίγονται από 1.200 έως 2.000 βαθμούς Φαρενάιτ (648 εως 1.093 βαθμούς Κελσίου).
– Υπήρχαν επίσης αυτοκίνητα σε μικρούς δρόμους ή στην εξοχή που είχαν λιώσει τελείως ενώ οι φλόγες της πυρκαγιάς δεν τους είχαν πλησιάσει από κοντά!!! Μερικά από αυτά είχαν ακόμη αναποδογυριστεί!!!
– Η φωτιά εκεί στην πόλη Tubbs ήταν τόσο έντονη που μετέτρεψε ολόκληρα σπίτια σε…ΣΚΟΝΗ!!! Εκτός από τα…ΠΛΑΣΤΙΚΑ αντικείμενα που ήταν σε αυτά τα σπίτια βέβαια. ΓΙΑΤΙ;, γιατί τα πλαστικά ΔΕΝ λιώνουν από τα…ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ.
– Μέχρι τις 31 Οκτ. του 2017, η πυρκαγιά στην πόλη Tubbs κατέστρεψε σχεδόν 6.000 σπίτια!
– Η εταιρεία κοινής ωφέλειας Pacific Gas & Electric (PG & E) βρέθηκε υπεύθυνη για 16 από τις πυρκαγιές που σημειώθηκαν στη Βόρεια Καλιφόρνια εκείνη την εποχή με αποζημιώσεις άνω των 10 δισ. Δολαρίων. Κι όλ΄αυτά, ενώ παρήγε 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως σε κέρδη για τον επενδυτικό όμιλο…Rothschild (ΡΟΤΣΙΛΝΤ)!!! Αυτή η εταιρεία ανήκει στους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

– Η PG & E, «όλως περιέργως», προειδοποίησε το κοινό ότι οι πυρκαγιές θα συνεχίσουν να συμβαίνουν και θα αυξάνουν σε μέγεθος κάθε χρόνο.ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ;;; Μήπως έχουν μια κρυστάλλινη σφαίρα;;; ΟΧΙ. Διαβάστε ξανά αυτά που σας γράψαμε παραπάνω για τις διατάξεις της Ατζέντας 21! Η εταιρία αυτή προειδοποιεί τους επενδυτές τους ότι οι μελλοντικές υποχρεώσεις θα τους αναγκάσουν να υποβάλουν αίτηση για πτώχευση.
– Τον Ιούνιο του 2018, υπάλληλοι της PG & E είπαν στη γερουσία της Καλιφόρνιας ότι έπρεπε να εγκρίνει νομοθεσία για να την προστατεύσει “νόμιμα” από την προσεχή εποχή πυρκαγιών.
– Στις 31 Αυγούστου 2018, το νομοθετικό σώμα της πολιτείας της Καλιφόρνιας ψήφισε νομοσχέδιο στη Γερουσία της Καλιφόρνιας για την προστασία τόσο της PG & E, των μετόχων της όσο και…της Rothschild Investment Bank από οιαδήποτε ευθύνη που να προέκυπτε από τις μελλοντικές πυρκαγιές!!!
– Κατά τα ξημερώματα στις 8 Νοεμβρίου 2018, η πυρκαγιά του Camp ξεκίνησε στη Βόρεια Καλιφόρνια.Έμοισε πάρα πολύ με τη φωτιά Tubb και ήταν δύο φορές πιο καταστροφική!!!

– Πολλοί άνθρωποι θέτουν το ίδιο ερώτημα για όλες αυτές τις πυρκαγιές: Μήπως αυτές πρόκειται για…ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;
– Το 2003, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Donald Rumsfeld ( Ντόναλντ Ράμσφελντ), και ο στρατηγός του Αμερικανικού Στρατού, Meyers, παραδέχονται την ανάπτυξη όπλων…κατευθυνόμενης ενέργειας και τεχνολογίας μικροκυμάτων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν καταστροφικές επιπτώσεις σε οτιδήποτε, οπουδήποτε! Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο….


– Το 2017, η μεγάλη ανάδοχος εταιρεία του υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ Lockheed Martin κατέρριψε μερικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στον ουρανό με μια αόρατη…ακτίνα λέιζερ που τους έκαψε από μέσα προς τα…έξω. Μιλάμε εδώ για λέιζερ μικροκυμάτων!!!Αυτό είναι ό,τι κάνουν τα ενεργειακά όπλα: εκτοξεύουν ακτίνες λέιζερ μικροκυμάτων.
– Υπάρχει όντως η τεχνολογία για όλα αυτά.Υπάρχουν πραγματικά και απτά στοιχεία για αυτό που λέω εδώ.
– ΠΟΙΟ, όμως, το κίνητρο;
– Μην κοιτάτε μακρύτερα από την προαναφερόμενη…Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, όπου ορισμένες περιοχές των ΗΠΑ προτείνονται να βρίσκονται εκτός των ορίων της ανθρώπινης χρήσης. Αυτό όμως που πρέπει να κάνει ο ελληνικός λαός είναι να μάθει για το ΕΑΝ τα εδάφη που κάηκαν στην Ελλάδα (Μάτι, Νταου Πεντέλης, κτλ) τυχαίνει να υπάγονται και αυτά στον Ο.Η.Ε. σχετικά με τις προτεινόμενες περιοχές μη ανθρώπινης χρήσης της ύπουλης Ατζέντας 21 που υπέγραψαν ΟΛΑ τα έθνη στον ίδιον τον ΟΗΕ το 1992. Γιατί;;;, γιατί οι περιοχές που ΚΑΤΑκάθηκαν στην Καλιφόρνια και αλλού έτυχε να εμπίπτουν σε αυτές τις «απαγορευμένες» από τον OHE ζώνες και πρέπει να διαπιστώσουμε ΑΝ το ίδιο ισχύει στην περίπτωση εκείνων των πυρόπληκων περιοχών της…ΕΛΛΑΔΑΣ!!! Τώρα, στο ακόλουθο κλιπ αυτά τα επιβεβαιώνει ΟΛΑ ο κ Λιακόπουλος. ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!….

– Οι νέοι κανονισμοί και τα ασφαλιστήρια εμποδίζουν τους πολίτες των πυρόπληκτων περιοχών της Βόρειας Καλιφόρνιας από το να ξανακτίσουν τα σπίτια τους.
– Πολλοί πολιτικοί, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο αρχίζουν να λένε ότι αυτές οι “τρελές” πυρκαγιές είναι πλέον ο νέος “κανόνας” για όλους μας και ότι είναι ένα φαινόμενο της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» που απορρέει από τις σατανικές απόψεις και διατάξεις της…ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21…!!! Αλλά δεν σταματάμε εκεί, γιατί ήταν η ίδια η ΕΡΤ (του ΣΥΡΙΖΑ) που ένα μήνα μετά τις φωτιές στην Ελλάδα μας είπε ότι φωτιές σαν εκείνες στο Μάτι μπορεί να αρχίσουμε να βλέπουμε περίπου…ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!! ΕΕΕΕΕ;;; ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;!!! Μα ΠΩΣ τα ξέρουν αυτά;;; Εμ…μήπως από τις ατάκες της…ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 του ΟΗΕ διότι ΑΥΤΗΝ επικαλούνται, την μεγάλη ατζέντα αυτήν, αναφερόμενοι στην δήθεν «υπερθέρμανη του πλανήτη» και τέτοιες ΒΛΑΚΕΙΕΣ ως τα αίτια πίσω από τις φωτιές ενώ, στην πραγματικότητα, τα αίτια και οι ΕΥΘΥΝΕΣ έγκεινται τόσο στην ανθελληνική κυβέρνηση όσο και με την αμερικανική κυβέρνηση και τα…ΟΠΛΑ ΛΈΙΖΕΡ ΤΗΣ!!! Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ…«ΚΑΝΟΝΑΣ» ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλον «Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Φαινόμενα σαν το Μάτι μπορεί να βλέπουμε ακόμα και 10 φορές κάθε χρόνο!» και δείτε τώρα το σχετικό κλιπ…
 https://www.triklopodia.gr/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B7%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82/