Πέμπτη, Μαΐου 23

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/5/2019)

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει πολύ έντονη την επιθυμία σας να έχετε εσείς τον απόλυτο έλεγχο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι στη ζωή σας εκτός από την δουλειά υπάρχει και η πιο ανάλαφρη πλευρά της.

Ταύρος

Χαρούμενοι και δημιουργικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε  σήμερα εσείς οι Ταύροι. Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα σπουδών ή για την επικοινωνία σας με το εξωτερικό. Ενώ το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εικόνα σας.

Δίδυμοι

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει σήμερα από αρκετά σκαμπανεβάσματα. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο  θα  σας κάνει πιο εσωστρεφείς και μελαγχολικούς. Η διάθεση σας θα αλλάξει ουσιαστικά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα  σας βάλει σε πιο ταξιδιάρικη διάθεση.

Καρκίνος

Το  απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θέλετε να έχετε εσείς οι  Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης, μέχρι το απόγευμα, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις του/ της συντρόφου σας.

Λέων

Βασική σας προτεραιότητα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι για εσάς τους Λέοντες σήμερα ο εαυτός σας και η υγεία σας. Η παρουσία της Σελήνης, μέχρι το απόγευμα, στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή σας και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Παρθένους. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, συνδυάζοντας δουλειά με διασκέδαση. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Ζυγός

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας και την ανανέωση του. Το χαμόγελο θα επιστρέψει στα χείλη σας το απόγευμα, όπου η Σελήνη θα κάνει την είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και θα σας θυμίσει ότι η χαρά της ζωής κρύβεται στις μικρές στιγμές.

Σκορπιός

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσετε στις προσωπικές και επαγγελματικές συζητήσεις , με την δύναμη του λόγου σας και τον έντονο μαγνητισμό σας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας.

Τοξότης

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε αρκετές από τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ παράλληλα, θα σας κάνει και αρκετά προσεχτικούς με τα έξοδα σας. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις με φίλους.

Αιγόκερως

Πολύ έντονη , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα η ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω σας. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα μεγεθύνει την επιθυμία σας να είστε εσείς που έχετε την κυριαρχία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον  2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε έξοδα εντυπωσιασμού.

Υδροχόος

Έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε μυστικές συζητήσεις. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας.

Ιχθείς

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να συζητήσετε με τους φίλους σας τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας θυμίσει ότι πρέπει που και που να προσφέρετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια της χαλάρωσης και της ξεκούρασης.