Τρίτη, Μαΐου 7

Η διάσημη θεραπεία αντιγήρανσης με φυτικές ορμόνες από Άγριο Γιαμ, για Πρόσωπο & Σώμα, μόνο 35€ στο MEDISPA στο Χαλάνδρι

Θεραπεία βαθιάς αναζωογόνησης με πολλαπλά αποτελέσματα! Σώμα: Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Αντιγήρανση - Πρόσωπο: Αντιμετώπιση ρυτίδων & χαλάρωσης, λάμψη & ενυδάτωση
35 €
Αρχική τιμή: 200 €
Έκπτωση: 82.5 %
Κέρδος: 165 €
216 Ημέρες για να λήξει.
Πληροφορίες

Όροι και στοιχεία της προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2018
  • Δεν απαιτείται προπληρωμή, δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας! Εκτυπώνετε το κουπόνι και εξοφλείτε το ποσό κατά την επίσκεψή σας στο MEDISPA
  • Η προσφορά αφορά:
    • 35€ για μία θεραπεία SUPREME DHE.AGE για Πρόσωπο & Σώμα, αρχικής αξίας 200€
  • Τηλεφωνείτε για ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν και για αλλαγή ραντεβού τουλάχιστον 1 ημέρα πριν στο 210 6815637
  • Ώρες Λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 11.00 - 20.00
  • Η θεραπεία του προσώπου και του σώματος γίνονται ταυτόχρονα, δηλαδή όσο χαλαρώνετε στην θερμοσάουνα για να δράσει η μάσκα του σώματος, πραγματοποιείται η περιποίηση του προσώπου! Συνολική διάρκεια θεραπείας 90 Λεπτά.
  • Η θεραπεία του προσώπου προσφέρει: σύσφιξη, αναζωογόνηση, ενυδάτωση, θρέψη, ελαστικότητα και λάμψη! Περιλαμβάνει μασάζ σε πρόσωπο, λαιμό & ντεκολτέ και εφαρμογή εξειδικευμένων προϊόντων, πλούσιων στη φυτική ορμόνη διοσγενίνη από το φυτό άγριο γιαμ (κρέμες, μάσκες, peeling, ορούς κ.α.)
  • Η θεραπεία του σώματος προσφέρει: αδυνάτισμα (κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς), σύσφιξη, αναζωογόνηση, βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας, των ραγάδων και των ευρυαγγειών! Περιλαμβάνει μασάζ σε όλο το σώμα για την εφαρμογή προϊόντων πλούσιων στη φυτική ορμόνη διοσγενίνη από το φυτό άγριο γιαμ (κρέμες, μάσκες, peeling, ορούς κ.α.), τύλιγμα με ειδικό wrap σε εντυπωσιακό φούξια χρώμα και παραμονή στην θερμοκουβέρτα για εφίδρωση και βελτιστοποίηση της διείσδυσης των ενεργών συστατικών!

Περιγραφή προσφοράς:

SUPREME DHE.AGE
Από την ηλικία των 40 ετών τα επίπεδα των ορμονών πέφτουν με αποτέλεσμα την εμφάνιση ποικίλων προβλημάτων. Όσον αφορά το δέρμα παρατηρούνται αλλαγές σε πολλά επίπεδα: λέπτυνση του δέρματος, ξηρότητα, αφυδάτωση, μείωση της ελαστικότητας, εμφάνιση ρυτίδων κ.α. Στο σώμα, εκτός από τα παραπάνω, παρατηρείται επίσης αύξηση του λιπώδους ιστού κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς, εμφάνιση ραγάδων και ευρυαγγειών, χαλάρωση κ.α.
Για πρώτη φορά, τα εργαστήρια του Γαλλικού Οίκου Ιατρικής Αισθητικής ERICSON LABORATOIRE προσφέρουν λύση με την πιο ολοκληρωμένη και στοχευμένη θεραπεία για το ώριμο δέρμα! Η ERICSON LABORATOIRE καινοτομεί και προτείνει τη χρήση μίας ειδικής φυτο-ορμόνης που υποκαθιστά την «μητέρα των ορμονών», την DHEA (Δεϋδροεπιανδροστερόνη). Ονομάζεται έτσι γιατί έχει την ιδιότητα να μετατρέπεται αυτόματα στην ορμόνη που χρειάζεται ο οργανισμός (οιστρογόνα, προγεστερόνη ή τεστοστερόνη).
Η φυτο-ορμόνη που χρησιμοποιείται στη θεραπεία SUPREME DHE.AGE ονομάζεται διοσγενίνη και προέρχεται από το Άγριο Γιαμ, ιθαγενές φυτό του Μεξικό. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα όσον αφορά την αντιμετώπιση των παραπάνω δερματικών προβλημάτων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πλήρη αναζωογόνηση!
Οι φυτικές ορμόνες είναι απόλυτα ασφαλείς για τον ανθρώπινο οργανισμό, και εισερχόμενες στο δέρμα βοηθούν στην εξισορρόπηση των προβλημάτων που σχετίζονται με την πτώση των ορμονικών επιπέδων.
Τα αποτελέσματα είναι πολλαπλά και εντυπωσιακά:
Πρόσωπο: αύξηση της ελαστικότητας, ενυδάτωση, θρέψη, μείωση των ρυτίδων, λάμψη, αναζωογόνηση, σύσφιξη κ.α.!
Σώμα: σύσφιξη, απώλεια πόντων (κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς), βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας, των ραγάδων και των ευρυαγγειών, αναζωογόνηση κ.α.!
Η θεραπεία προτείνεται σε γυναίκες ηλικίας 35-40 ετών και άνω, που επιθυμούν να προσφέρουν στο δέρμα τους μία θεμελιώδη avant-garde θεραπεία, που μπορεί να πυροδοτήσει τους μηχανισμούς της νεότητας ώστε να προλάβουν ή να αντιμετωπίσουν τα σημάδια του χρόνου!

Περιγραφή επιχείρησης:

Το MEDISPA είναι ένα σύγχρονο κέντρο Ιατρικής Αισθητικής που φροντίζει συγχρόνως την υγεία του δέρματος, την ευεξία και το πνεύμα. Ως επέκταση του γνωστού διαγνωστικού κέντρου MEDLAB προσφέρει ιατρικές μεθόδους για την επίλυση δερματικών αισθητικών προβλημάτων. Στο MEDISPA κάθε δερματικό πρόβλημα αντιμετωπίζεται ως πάθηση. Ξεκινώντας από τη σωστή διάγνωση επιλέγεται η κατάλληλη θεραπεία ώστε τα αποτελέσματα να είναι άμεσα και ικανοποιητικά.
________________________________________
MEDISPA
25ης Μαρτίου 12, Χαλάνδρι
τηλ.: 210 6815637, 210 6143114 -5
mail@medispa.gr
www.medispa.gr