Κυριακή, Μαΐου 5

Στο Δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα οδηγείται ο 35χρονος καθ ομολογία δολοφόνος ΙΛΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ


Στο Δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα οδηγείται ο 35χρονος καθ ομολογία δολοφόνος
συντάχθηκε από Μιχάλης Κυβιδιώτης

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οδηγείται ξανά σήμερα ο 35χρονος καθ ομολογία δολοφόνος με την Αστυνομία να ζητά εκ νέου διάταγμα κράτησής του. Η μεταφορά του στο Δικαστήριο θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα.


Μέχρι στιγμής έχει ομολογήσει τις δολοφονίες πέντε γυναικών και ενός παιδιού οκτώ ετών, ενώ για την εξάχρονη Sierra στην ομολογία του αναφέρει πως πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και μετά έριξε το άψυχο σώμα της, στη λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου.

ο βυθό της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερού σάρωσε το σύστημα sonar για τον εντοπισμό σορών. Οι έρευνες των αρχών δεν σταμάτησαν λεπτό και όλες οι ελπίδες για τον εντοπισμό σορών στις λίμνες θανάτου εναποθέτονται στο σύστημα που έφθασε χθες βράδυ στο νησί, μέσω Αθηνών από τις ΗΠΑ. Λίγο μετά τις 11:30 έφτασε στο σημείο των ερευνών στην Κόκκινη Λίμνη το σύστημα σόναρ με τον Ισπανό χειριστή.

Διαβάστε Επίσης: Έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη: Ανάλυση δεδομένων και τα επόμενα βήματα

Το sonar σάρωσε την Κόκκινη Λίμνη το Σάββατο και με τα δεδομένα που μάζεψαν οι ερευνητές επέστρεψαν στο κέντρο επιχείρησης που έχει στηθεί στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου για περαιτέρω ανάλυση.

Μετά από τη σάρωση της λίμνης οι ερευνητές θα αναλύσουν τα δεδομένα ώστε να επικεντρωθούν σε στόχους που έχουν εντοπίσει αντικείμενα. Επόμενο στάδιο των ερευνών είναι η περαιτέρω ανάλυση των στόχων που θα επιλεγούν με τη χρήση της υπερσύγχρονης ρομποτικής κάμερας αλλά και στην ανάσυρσή τους με δύτες.

Υπενθυμίζεται ότι στη λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, οι αρχές ψάχνουν τη σορό της 6χρονης Sierra, ενώ στην λίμνη του Μιτσερού ακόμη δυο βαλίτσες θανάτου.
Share on Facebook Share on Twitter Share on linkedin Share on Google Plus Share through email
Topics
ΜΙΤΣΕΡΟ
ΞΥΛΙΑΤΟ
ΕΡΕΥΝΕΣ
Δικαστήριο Λευκωσίας
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
/www.alphanews.live/cyprus/sto-dikastirio-odigeitai-o-35hronos-kath-omologia-dolofonos-ypo-drakonteia-metra

alphanews.live