Σάββατο, Μαΐου 25

Αυτα τα σ@ατα πρεπει να τελειωσουν …!



Θα ειμαι γρηγορος και πολυ επεξηγηματικος για να ειμαστε σιγουροι οτι κανεις δεν θα καταλαβει λαθος…ειναι και της εποχης ενα χαρισμα αυτο … δηθεν εξυπνοι ανθρωποι να μπερδευονται και να δημιουργουν αντινοηση !
Οι θεσεις μου δεν εχουν αλλαξει ουτε χιλιοστο εδω και δεκα χρονια που μιλαμε και ουτε προκειτε να αλλαξουν μιας και ολα οσα κανω τα κανω γιατι γνωριζω
οτι πανω απο ολα τα προσωπικο μου συμφερον , το συμφερον της οικογενειας μου και οι τυχες επιβιωσης μου εχουν αμεση συνδεση με ολα οσα τοσα χρονια λεω ..!
Δεν μιλαω τοσα χρονια για να σας πεισω οτι ειμαι ικανος για να με εμπιστευτειτε και αυριο να γινω ..πατριδεμπορος οπως με πολυ ομορφο τροπο με στολισαν ανθρωποι που δεν γνωριζω , μιλαω για να καταφερω να ενωσω ολους μας σε ενα κοινο αγωνα που γνωριζω οτι ειναι ο μονος αγωνας που η γενια μας πρεπει να δωσει ..!
Μπορει ο πολιτικος κοσμος και οι μεσαζοντες πληροφοριας να θελουν να σας δειξουν τα προβληματα και τις λυσεις τους ετσι οπως τους συμφερει…αλλα εγω δεν μπορω να συμμετεχω η να συναινεσω σε αυτο …δεν μπορω να ειμαι συμβατικος σε εναν πολεμο με μη συμβατικα οπλα !!
Ακου και διαχειρισου το για να μπορω να μιλαω ελευθερα , σαν πολιτικο ον εχω ξεκαθαρη και μοναδικη πολιτικη φιλοσοφια και λυση αλλα δεν μπορω να την εφαρμοσω σε μια καμια περιπτωση και με καμια εκπτωση στον σημερινο πολιτισμο με τα δεδομενα και τους κανονες που εχουν χτισει ωστε να συνεχισουν να κρατανε την κουταλα με τα ζουμια !
Ετσι λοιπον οτι κανω και οτι λεω δεν ειναι για να μου δωσεις ψηφο …δεν πιστευω στην σημερινη δημοκρατια τους , αν ποτε με δεις να ηγουμε σε κινημα η κομμα θα ειναι η εποχη που η ανθρωποτητα και η γενια μας κατανοησε οτι μονο η θεση …ειμαι με την Νεα Ταξη …η ΔΕΝ ειμαι με την νεα ταξη…ειναι πολιτικη δηλωση και θεση … !
Ο κοσμος μας αργα η γρηγορα θα φτασει σε αυτην την διαιρεση , η ανθρωποι αργα η γρηγορα θα ξυπνησουν απο την στενη φυλακη τους και θα διεκδικησουν την θεση τους μεσα σε αυτον τον πολιτισμο …θα κατανοησουν οτι κριση , χρωμα , απειλες ..ειναι ολα μαλακιες για να μπερδευουν τους ανθρωπους και να τους διαχωριζουν ..ετσι ωστε να μην βλεπουν οτι ολοι αυτοι στην πολιτικη ..οποιο χρωμα και να λενε οτι εχουν …επι της ουσιας ΟΛΟΙ υπηρετουν την νεα ταξη πραγματων ..!
Δες την κοντινη ιστορια , δεξια , σοσιαλισμος , αριστερα ..ΟΛΟΙ εξυπηρετησαν νομους και κανονες της νεας ταξης πραγματων ..!
Οταν θα γινεις συνειδησιακα ικανος , με πληρη γνωση στα γιατι και τους στοχους και αποφασισεις την ΜΙΑ και μοναδικη για την γενια μας αποφαση ..δηλαδη ΕΙΜΑΙ η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ..με την νεα παγκοσμια ταξη …Τοτε θα διεκδικησω την φυσικη μου ηγεσια να ειμαι αυτος που θα σε οδηγησει να βγεις απο αυτη την παγκοσμια σκλαβια σαν αρχηγος της ιδεολογιας κατα της Νεας Ταξης Πραγματων ,..αν μεχρι τοτε σου εχουν φερει αλλους που θα νομιζεις οτι ειναι ικανοι και καθαροι να το κανουν … η δημοκρατια η αληθινη σου επιτρεπει να διαλεξεις οποιον η κριση σου θεωρει ως καλυτερο και ικανοτερο!
Αρα μεχρι να ερθει αυτη η στιγμη οπου η ανθρωποτητα θα εχει γινει ενα διπολο που η διαδικασια θα αντιμετωπισει το αποτελεσμα εγω θα μιλαω οπως μιλαω πολιτικα ,αντιδραστικα , ακιβιστικα εδω και χρονια και δεν θελω να ακουσω καμια μ@λακια οτι στο παιζω ειτε σωτηρας , ειτε αρχηγος η οτι κυνηγαω να με αγαπας για να σου κλεψω την ψηφο .! Αν το συμπαν θελει μεσα στα σχεδια του να παιξω καποιον ρολο σε εναν πολεμο που ερχεται καλως αν οχι ..παλι καλως, ηδη εχω κανει οσα με κανουν περηφανο για την ιστορια μου , ηδη μπορω κοιτωντας στα ματια τα παιδια μου να απαντησω στην ερωτηση εσυ τι εκανες στην εποχη της μεγαλης σκλαβιας πατερα ;!!…
Παμε τωρα στο σημερινο θεμα μας , εγω πρεπει απο ηθος αλλα και απο στρατηγικη να περιμενω αν συμβει και οποτε συμβει η αφυπνιση των συναθρωπων μου , … αυτη ειναι η δικια μου αποστολη … το κακο με αυτο ειναι το εξης ..οτι δεν μπορουμε και μεχρι τοτε να αφηνουμε καθημερινα προβληματα που μας σκοτωνουν να συμβαινουν πανω απο το κεφαλι μας ..!
Αυτο το εγκλημα με τους αεροψεκασμους πρεπει καποια στιγμη να σταματησει …. αρα προτεινω και συμβουλευω τα εξης ..!
Αν καποιοι απο εσας εκει εξω με συγκεκριμενες ιδιοτητες ειστε στο ιδιο μηκος κυματος μαζι μου , δηλαδη εχετε φτασει στο δεν παει αλλο αυτο το εγκλημα ..τοτε προτεινω να δημιουργησουμε μια επιτροπη, ενα σωματειο , η οποιο αλλο ειδος νομικης μορφης που θα μας δωσει τα οπλα να κανουμε αντεπιθεση ..!
Να ξεκαθαρισω ξανα καποια ακομα πραγματα , δεν εχω τον χρονο του κοσμου στο τσεπακι μου αρα δεν μπορω μονος μου να το οργανωσω , δεν εχω τα λεφτα του ροθ ..αρα ολοι μαζι πληρωνουμε το εργο και την αποστολη μας , δεν θελω να δημιουργησω κατι για να φανω αυτο το εχω κανει ηδη …!
Αν λοιπον μπορειτε να σκεφθειτε τον εαυτο σας σαν ενα ατομο που θα δωσει αγωνα για αυτο το σημαντικο θεμα , εχει χρονο , εχει χρημα (ολοι μαζι ) εχει γνωσεις … σιγουρα θελουμε εναν δικηγορο , σιγουρα θελουμε επιστημονες κοκ κοκ…τοτε στειλτε εδω εμαιλ να ξεκινησουμε οτι συμφωνησουυμε απο κοινου …!
Αυτα τα σκατα πρεπει να τελειωσουν … ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ .. μην αφησετε μηνυμα χωρις εμαιλ γιατι δεν θα ξερω πως να σας βρω … δεν δινω τηλεφωνο να με παρετε γιατι αν με παρετε δεκα θα ξαναγινω γραμματεας και δεν το κανω αλλο πια αυτο ..! Μηνυμα με εμαιλ , να ειστε απολυτα αποφασισμενοι και σιγουροι οτι θελετε να τα δωσετε ολα σε αυτον τον αγωνα …ετσι ωστε να μην μιλαμε με τις ωρες και εγω να χανω χρονο σε εμαιλ και επικοινωνιες … με τα εμαιλ θα ανταλλαξουμε τηλεφωνα και επιτοπου ραντεβου να σχηματισθει επιτροπη που θα αποφασισει τι θα κανουμε και πως …!
Νομιζω οτι ειναι ολοκληρωμενη η προταση μου , σας παρακαλω να σεβαστειτε το χρονο μου οπως κανω εγω παντα σε ολους ..!
Περιμενω μηνυμα απο τους ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΤΟΙΜΟΥΣ … γιατι αν ξεκινησει θα παει μεχρι τελους ..!
Stranger…