Παρασκευή, Μαΐου 17

ΣΚΑΪ: Σάλος για το βίντεο του Αντώνη Κανάκη κατά του Αλέξη Τσίπρα



Οι «Ράδιο Αρβύλα» του Αντώνη Κανάκη που φέτος προβάλλονται από το κανάλι του ΣΚΑΪ, μας έχουν κάνει όλους να γελάσουμε, όμως το βίντεο με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσε σάλο.

Σάλος από το βίντεο για τον Πρωθυπουργό


Τη Δευτέρα οι «Ράδιο Άρβυλα» έπαιξαν ένα βίντεο που έχει προκαλέσει μεγάλο χαμό στο social media, καθώς προσπάθησαν, με αποτυχία ομολογουμένως, να «αναπαραστήσουν» τον Αλέξη Τσίπρα, στο σκάφος που έκανε τις προσωπικές του διακοπές, και να το συνδέσουν με την εθνική τραγωδία, στο Μάτι, που διαδραματίστηκε εκείνες τις μαύρες ημέρες.
Δυστυχώς, όπως γράφουν οι χρήστες στο διαδίκτυο, αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί, σάτιρα, καθώς ξεπέρασε κάθε όριο… αμηχανίας, για όποιον το είδε. Είναι ένα μεγάλο φάουλ της εκπομπή του ΣΚΑΪ καθώς κάποια πράγματα δεν τα ακουμπάς και δεν μπορείς να κάνεις σάτιρα, όταν μιλάμε για 100 νεκρούς, ούτε να «παρουσιάζεις» τον Πρωθυπουργό της χώρας, ότι «πνίγει την στεναχώρια του», με ακριβές σαμπάνιες και πούρα.
Μεγάλο λάθος από τον Αντώνη Κανάκη και από το «Ράδιο Αρβύλα» γιατί σε τέτοια θέματα και η σάτιρα έχει όρια! Πολλοί χρήστες σχολιάζουν και το ρόλο του ΣΚΑΪ σε αυτό το βίντεο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει, ότι υπήρξε παραγγελιά, από άνωθεν…

Δείτε το video:


/neaselida.gr