Πέμπτη, Μαΐου 23

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ;

Απλή λογική η οποία τείνει και αυτή να χαθεί! 
Εάν προσέλθω στις κάλπες …. 
1ον) Θα έχω εκπληρώσει την ομολογία μου, θα είμαι αναπαυμένος ότι έπραξα το καθήκον μου απέναντι στην πατρίδα μου και στον Θεό. 
2ον) Ως σώφρων πολίτης θα έχω και ηθικό δικαίωμα  να κρίνω και να ασκήσω κάθε νόμιμο μέσοσε περίπτωση αλλοίωσης των αποτελεσμάτων. 

3ον) Θα έχω αποδείξεις αν το ΟΧΙ γίνει ΝΑΙ και θα πορευθώ ανάλογα. 
Εάν ,όμως δεν προσέλθω στις κάλπες… 
1ον) Δίνω εκ του ασφαλούς το προβάδισμα σε όποιον έχει τους περισσότερους ,όχι στο σύνολο των Ελλήνων που υποθετικά θα απέχει αλλά στο σύνολο των προδοτών που έχουν γραμμή, «μονοκούκι» να ρίξουν υπέρ των αντιχρίστων. 
2ονΘα έχω συμβάλλει εμμέσως πλην σαφώς στην ανάδειξη του χειρότερου. 
3ον) Δεν θα έχω κάνει το χρέος μου απέναντι στο Θεό που επιθυμεί την ομολογία μου και το ενδιαφέρον μου,προκειμένου να επέμβει ,ούτε απέναντι στην πατρίδα μου ,διότι ως αδιάφορος θα επιτρέψω αμαχητί να αναδειχτούν πάλι αυτοί που οδηγούν ξεκάθαρα την χώρα στην ολοκληρωτική υποδούλωσή της, στη Ν.Τ.Π. 
Εν κατακλείδι, το πόσο σημαντικό είναι η προσέλευση στις κάλπες,μας το αποδεικνύουν οι ίδιοι οι εχθροί της χώρας, φέρνοντας ξένους ψηφοφόρους και εμείς αναρωτιόμαστε αν θα πρέπει να ψηφίσουμε; 
Εάν αφήσουμε τη χώρα μας να την κυβερνούν ξένοι, τότε για ό,τι συμβεί θα είμαστε υπεύθυνοι, μη έχοντας δικαίωμα ούτε να μιλήσουμε. 
Αν αγαπούσαν την Ελλάδα θα την είχαν ήδη διαμορφώσει-χρόνια τώρα –σε παράδεισο, γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις. 
Δυστυχώς όμως, όπως πριν ,έτσι και τώρα την κυβερνούν αντίχριστοι και φιλοτομαριστές-πράκτορες. 
Ας αφυπνιστούμε, χωρίς να περιμένουμε τα πάντα από τον Θεό.  
Ο Κύριος είπε: «Εσείς είστε το φως και το άλας του κόσμου… εάν το άλας χάσει την ιδιότητά του, τότε δεν κάνει ούτε για κοπριά… και αν το φως που αφανίζει το σκότος σβήσει, τότε θα βασιλεύσει το μαύρο σκοτάδι». 
Από εμάς εξαρτάται αν θέλουμε να είμαστε φως ή σκοτάδι. 
Εάν συνηθίζω να ξεχνώ είναι επόμενο να υποστώ τα ίδια και χειρότερα, διότι ο εχθρός της Πατρίδος που αφουγκράζεται νυχθημερόν θα χρησιμοποιήσει πάλι την ίδια παγίδα. 
Γρηγορείτε και καταψηφίστε τους μασόνους!! 
Έλλην Ορθόδοξος Χριστιανός.

 triklopodia.gr