Παρασκευή, Μαΐου 3

Πολιτικός φορέας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» – ΦΥΛΛΑΔΙΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ»
Ελληνίδες, Έλληνες:
Σήμερα σε μία εποχή ραγδαίας παγκοσμιοποίησης μία διεθνής μειοψηφική Ελίτ με όπλα της το χρήμα και την απάτη οδηγεί το ανθρώπινο γένος στην καταστροφή. Μεθόδευσε απατηλήν ύφεσιν και στερεί από τους λαούς της γης όλα τα υλικά και πνευματικά εφόδια της επιβίωσης των ανθρώπων μετατρέποντας τους σιγά – σιγά εις κοινωνίαν δούλων.

Η επίθεση αυτή εκδηλώνεται και εναντίων των κρατών τα οποία οδηγεί μαθηματικά σε διαμελισμό. Η χώρα μας δέχεται αυτήν την επίθεσιν συντονισμένα σε όλα τα επίπεδα. Από τη μια χτυπιέται ο Έλληνας πολίτης με τη ραγδαία πτώση του βιοτικού του επιπέδου, για να μην μπορεί να αντιδράση και από την άλλη επιχειρήται η γιγαντιαία κλοπή του φυσικού πλούτου μας.
Μέσα σ’ αυτές τις αντίξοες συνθήκες δημιουργήθηκε από σκεπτόμενους Έλληνες ο πολιτικός φορέας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» δια να συμβάλλει εις την εξέγερσιν όλου του Έθνους των Ελλήνων όπως το 1821. Παλεύουμε για ένα Σύγχρονο Νεοελληνικό Διαφωτισμό, που θα ξυπνήση την ανθρωπότητα από τον λήθαργο που την οδήγησεν το κατεστημένο και θα την οδηγήση στην πρόοδο και τον πολιτισμό με ανεπτυγμένο ανθρωπισμό, το βασικό γνώρισμα των Έλληνων. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος του διεθνούς κεφαλαίου, που οικοδομήθηκε στη χώρα μας την εποχή της Μεταπολίτευσης, της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» και εκφράζεται από όλα τα κόμματα της βουλής μηδενός εξαιρουμένου, πότε θετικά – ενεργητικά και πότε παθητικά αδρανοποιούμενον, αναλόγως των οδηγιών του Μεγάλου Αδελφού, δια να επιτύχη καλλίτερα ο Σκοπός του κεφαλαίου.
Δεύτερος στόχος μας είναι η κοινωνική ΑΝΑΤΡΟΠΗ «ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ» με την αποτύναξιν του ΖΥΓΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ και την ανάκτησιν της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και ελευθερίας της Πατρίδος μας.
Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ
Πρόεδρος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ

ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής 
Ιερωνυμάκης Αντώνιος