Δευτέρα, Μαΐου 13

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ για την Χρυσή Αυγή! Μόνο ΝΤΡΟΠΗ και ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ…

50818588_389175371653850_2153793307145142272_n
Δημοκρατία κατ’ επιλογήν! Κατά τα άλλα τα καλά μας και συμφέροντα!
Μόλις έφτασε στο Makeleio.gr. Σας μεταφέρουμε αυτούσια την καταγγελία του Κώστα Ι. για τον  «ρόλο» των ΜΜΕ (Έντυπος Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες) στην φίμωση και την μη προβολή της Χρυσής Αυγής
«Το Star κεντρικής Ελλάδος για μία ακόμη φορά όπως εδώ και αρκετά χρόνια διέπραξε μία αθλιότητα.

Όχι μόνο απέκρυψε από τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδος ότι ο Νεοδημοκράτης δήμαρχος Δελφών, Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος και ο Σταλινοφασίστας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωστοπαναγιώτου Ηλίας, προσπάθησαν να απαγορεύσουν στον εκπρόσωπο του τρίτου κόμματος της χώρας της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Χαράλαμπο Γιώτη να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη των ηρώων της μάχης της Γραβιάς αλλά διέπραξε και το δημοσιογραφικό ανοσιούργημα μην τιμώντας την δημοσιογραφία και την δημοκρατία και λογόκρινε – πετσόκοψε το βίντεο της τελετής βγάζοντας έξω την κατάθεση στεφάνου από την Χρυσή Αυγή.

Κύριοι δημοσιογράφοι του Star κεντρικής Ελλάδος έτυχε να είμαστε παρόντες ταξιδεύοντας από τη. Φθιώτιδα στη Γραβιά. Είδαμε τον αγώνα που δόθηκε από τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής για να καταθέσουν στεφάνι.
Σας πόνεσε ότι ο κόσμος αγκάλιασε τους ανθρώπους αυτούς και χειροκρότησε θερμά  την ώρα της κατάθεσης.
Σας πονάει η αποδοχή που απολαμβάνει η Χρυσή Αυγή από τους πολίτες της χώρας. Συνεχίστε το ανίερο έργο σας Προφανώς και διαπλέκεστε με το σύστημα προφανώς και κάνετε συμφωνίες που δεν μπορούν να δουν το φως της δημοσιότητας άλλως πως δεν εξηγείται η λυσσαλέα φίμωση που διαπράττεται κατά του τρίτου κόμματος της χώρας.
Φτου σας! Ως πολίτες της Φθιώτιδας σας φτύνουμε  κατάμουτρα δεν αξίζετε κανένα σεβασμό».
 makeleio.gr/