Δευτέρα, Μαΐου 13

Ηλεία: Δεκαεξάχρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον αδελφό και τον θείο της

Ηλεία: Δεκαεξάχρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον αδελφό και τον θείο της
Υπόθεση βιασμού ανήλικης, από τον θείο και τον αδελφό της, εξετάζουν με πολλή προσοχή τις τελευταίες ημέρες οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές του νομού Ηλείας και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δύο φερόμενων ως δραστών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα είναι μία 16χρονη κοπέλα που διαμένει
σε χωριό της Ηλείας. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει βιώσει εφιαλτικές στιγμές από τον ίδιο της τον αδελφό, ο οποίος είναι δύο χρόνια μεγαλύτερός της, αλλά και από τον θείο της, αδελφό του πατέρα της, ο οποίος διαμένει στο ίδιο χωριό. Ο τελευταίος, παρά το γεγονός ότι είναι πατέρας ανηλίκων παιδιών, δεν δίσταζε να βγάζει τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμί της ίδιας του της ανιψιάς.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από μερικές ημέρες, όταν ο πατέρας της 16χρονης απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές, ζητώντας την παρέμβασή τους για να επιστρέψει στο σπίτι η κόρη του.
Η κοπέλα, τελευταία είχε συνάψει δεσμό με έναν 20χρονο που διαμένει σε άλλο χωριό του νομού.
Με τη συνδρομή του νεαρού πριν από μερικές ημέρες η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της και μετέβη στην Πάτρα όπου διαμένει η μητέρα της, αφού οι γονείς του κοριτσιού είναι χωρισμένοι, και σε αυτή φαίνεται ότι αποκάλυψε αρχικά την αλήθεια.
Ο πατέρας της 16χρονης ήθελε να επιστρέψει η κόρη του πίσω στην οικογενειακή εστία και απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας καταγγέλλοντας τη φυγή της 16χρονης με τον 20χρονο φίλο της.
Πηγή: patrisnews.com