Κυριακή, Μαΐου 19

Καθαρισμός παχέος εντέρου: Μία αποτελεσματική θεραπεία

katharismos-paheos-enterou-mia-apotelesmatiki-therapeia-Kefir-and-flaxseed-flour-colon-cleansing

Καθαρισμός παχέος εντέρου: Μία αποτελεσματική θεραπεία

Καθαρισμός του παχέος εντέρου φυσικά, με αποτελεσματικότητα, με μόνο 2 συστατικά!!
Η εξάλειψη της βλέννας και των παρασίτων από τα έντερα σας μπορεί να αποτρέψει ασθένειες, αλλά και να θεραπεύσει σε αρκετές περιπτώσεις.
Ακριβώς έτσι είναι, καθώς η ρίζα της καλής ή κακής υγιείας κατοικεί στο έντερο: Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Ιπποκράτης (460-370 π.κ.χ.)

Γαστρεντερικό η Βάση της Καλής Υγείας – Προστατέψτε το
Αν υποθέσουμε πως ο μέσος όρος ζωής μας είναι τα 70 χρόνια, τα έντερα μας, σε αυτό το χρονικό διάστημα, επεξεργάζονται μέχρι και 100 τόνους τροφίμων και 40.000 λίτρα υγρών, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι περίπου 15 κιλά ακαθαρσιών και τοξικών αποβλήτων παραμένουν και συσσωρεύονται στο στομάχι και το έντερο. Αυτά στην συνέχεια μολύνουν το αίμα μας και άρα προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό.
Η συχνή δυσκοιλιότητα, οι διαταραχές του μεταβολισμού, ο διαβήτης, η υπερβολική ή η ανεπαρκής αύξηση του σωματικού βάρους, δυσλειτουργίες των νεφρών και του ήπατος, τα προβλήματα ακοής και όρασης, όπως και αυτά του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, καθώς και άλλες ασθένειες, που κυμαίνονται από την αρθρίτιδα έως και τον καρκίνο είναι μόνο μερικά από τα σημάδια ότι τα έντερα σας δεν είναι καθαρά. 
Το κλύσμα μπορεί να καθαρίσει μόνο ένα μικρό μέρος του παχέος εντέρου, 40 με 50 εκατοστά, και η θεραπεία με κλύσματα καθαρισμού με ειδικό εξοπλισμό είναι δαπανηρή, χρονοβόρα και επηρεάζει την εντερική μικροχλωρίδα.
Η οποία χλωρίδα είναι πάρα πολύ σημαντική για το ανοσοποιητικό και ολόκληρη την υγιεία μας: Η μεγάλη απάτη του παγκοσμιο-ποιημένου διατροφικού κώδικα (Codex Alimentarius), για καθολικό πόλεμο ενάντια σε όλα τα μικρόβια.
Η κατανάλωση όμως, 1-3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορου σε σκόνη για τρεις εβδομάδες μπορεί να καθαρίσει εντελώς τα έντερα από τη βλέννα και τις αποθέσεις κοπράνων ή τα παράσιτα, ενώ διατηρεί πλήρως την εντερική χλωρίδα!
Αυτή η μέθοδος παρέχει ταχεία ομαλοποίηση του βάρους και την καύση του λίπους. Έχει μια θετική επίδραση στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιπιδίων. Ο Λιναρόσπορος σε σκόνη μπορεί να απορροφήσει και να εξαλείψει τις τοξίνες από το σώμα όπως και να μειώσει το επίπεδο χοληστερόλης στο αίμα.
Δείτε περισσότερα: Τα μεγάλα οφέλη του λιναρόσπορου!

Ενδείξεις:

φλεγμονώδεις καταστάσεις του ανωτέρου αναπνευστικού συστήματος, όπως και 
– του γαστρεντερικού σωλήνα, γαστρίτιδα, κολίτιδα, του στομάχου, στο έλκος δωδεκαδακτύλου, 
– σε παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος, λοιμώξεις, κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα, 
παχυσαρκία και διαταραχές του μεταβολισμού κυρίως των λιπιδίων

Συνταγή καθαρισμού του εντέρου με αλεύρι λιναρόσπορου

Αντί για πρωινό καταναλώστε αυτό το μείγμα καθημερινά για 3 εβδομάδες:
Εβδομάδα 1: 1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο σκόνη και 100 ml κεφίρ
Εβδομάδα 2: 2 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο σκόνη και 100 ml κεφίρ
Εβδομάδα 3: 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο σκόνη και 150 ml κεφίρ
Για όσους δεν ξέρουν τι είναι και πώς να φτιάχνουν κεφίρ (αναζωογονεί την χλωρίδα του εντέρου), στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε πληροφορίες και συνταγή: Κεφίρ (kefir) – Το ζωντανό ποτό. Πως παρασκευάζεται!
Αν δεν βρίσκετε λιναρόσπορο σε σκόνη, μπορείτε να αγοράσετε τον σπόρο και να τον αλέσετε για λίγα λεπτά. Φροντίστε να αλέθετε κάθε πρωί, μόνο όσο θα χρειαστείτε για την ημέρα, επειδή αν οι σπόροι παραμείνουν αλεσμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα ενδέχεται να ταγγίσουν.  
Καταναλώστε αυτό το μείγμα αντί για πρωινό. Βεβαιωθείτε ότι πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται εάν πίνετε το νερό με λίγο μέλι.

Η διαδικασία καθαρισμού μπορεί να εφαρμόζεται μία φορά το χρόνο.

“Τροφή-Φάρμακο”: Εφόσον κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με τη σημασία ισορροπημένης εντερικής μικροχλωρίδας για την υγεία σας, σας συνιστούμε να ελέγξετε και αυτό:
Μία ακόμη δυνατότητα για την συγκεκριμένη περίπτωση, ώστε να εξασφαλίσετε την άριστη υγιεία του εντέρου σας, δεν είναι άλλη από την δική μας την ελληνική μαστίχα της Χίου που είναι ιδανική για τα προβλήματα ολόκληρου του γαστρεντερικού συστήματος: Μαστίχα Χίου, το “Ελληνικό δάκρυ”, ασπίδα του πεπτικού ! 
Απαραίτητη επίσης είναι η αποτοξίνωσή του, κατά προτίμηση με τα φύκια A.F.A, καθώς προστατεύουν και ενισχύουν την πολύτιμη εντερική μας χλωρίδα και τέλος η λήψη (υπό προϋποθέσεις) ενός καλού προβιοτικού συμπληρώματος σαν κι αυτό που σας προτείνω, με:
  • Lactobacillus acidophilus 2,7 δις μικροοργανισμοί
  • Lactobacillus plantarum 1.500.000.000 μικροοργανισμοί
  • Lactobacillus casei 1,2 δις μικροοργανισμοί
  • Bifidobacterium longum 300.000.000
  • μικροοργανισμοί Streptococcus thermophilus 240.000.000 μικροοργανισμοί
  • Lactobacillus brevis 60.000.000 μικροοργανισμοί 
Όσοι ενδιαφέρεστε να τα εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή και έτσι να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με τον φυσικότερο τρόπο, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com
Και στην ενότητά μας «φτιάχνω μόνος για πρόληψη/θεραπεία«, θα βρείτε βρείτε και άλλους φυσικούς τρόπους στήριξης της υγείας μας!!!
Πηγή: www.healthyfoodhouse.com
Επιμέλεια/Μετάφραση: Η τροφή μας το φάρμακό μας 
https://www.proionta-tis-fisis.com