Τρίτη, Μαΐου 21

Γ. Τράγκας: «Το ΔΝΤ παραδέχτηκε ότι «σκότωσε» την Ελλάδα και τους Έλληνες»

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας μίλησε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι αλήτες «σκότωσαν» την Ελλάδα και τους Έλληνες για να σώσουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες.
Συγκεκριμένα είπε:

«Γύρω μας μεγάλη φασαρία, συμπλοκές, κονταρομαχίες, όλοι λένε ότι ενδιαφέρονται για εμάς, ελάχιστα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες. Το Συμβούλιο της Επικράτειας κήρυξε νόμιμες της περικοπές του 13ου και 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων. Την ίδια ώρα το ΔΝΤ παραδέχτηκε ότι μας «σκότωσε». Παραδέχτηκε ότι «σκότωσε» την Ελλάδα και τους Έλληνες προκειμένου να σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες. Ας όψεται ο Γιωργάκης, ο Βαρουφάκης, ο Τσίπρας και όσοι Τσολάκογλου κυβέρνησαν την Ελλάδα στα πέτρινα χρόνια. Το ΔΝΤ ομολόγησε ότι καθυστέρησε την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους για να σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες.
Το προσδόκιμο ζωής μειώθηκε στην Ελλάδα εξαιτίας της ανέχειας και των περικοπών. Χιλιάδες αυτοκτόνησαν και εκατοντάδες χιλιάδες έφυγαν στο εξωτερικό. Την κυνική αυτή ομολογία έκανε το εκτελεστικό συμβούλιο του ταμείου το οποίο ανακοίνωσε την απόφασή του να προχωρήσει σε αλλαγές ώστε να αποφευχθούν λάθη που έγιναν με την Ελλάδα. Οι αλήτες σκότωσαν την Ελλάδα. Ρευστοποίησαν και ρευστοποιούν υπηρεσίες, οδήγησαν σε αυτοκτονίες προσώπων της οικογένεια σας.»
Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας ο Γιώργος Τράγκας εξέφρασε τον προβληματισμό τους και τις ανησυχίες τους, τονίζοντας:
«Η αμερικανική πλευρά είναι ιδιαιτέρως διεγερμένη με την υπόθεση Κουφοντίνα.  Είναι αρκετά θυμωμένη με αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα η οποία υπό σειρά ετών θεωρείται φωλιά τρομοκρατών.
Η μη εφαρμογή για τα μη επανδρωμένα που έχουμε κλείσει με το Ισραήλ για την εποπτεία του Αιγαίου, μη υλοποίηση της συμφωνίας για τα μη επανδρωμένα που θα περνάμε από το Ισραήλ για να πετάνε πάνω από το Αιγαίο δημιουργεί μια αρρυθμία στις σχέσεις μας με το Νετανάχιου και το Ισραήλ.
Κάποιες πηγές επιμένουν ότι θα έχουμε κάποιο επεισόδιο μέχρι το τέλος Ιουνίου ή και λίγο αργότερα. Επίσης κάποιοι επιμένουν, όπως ο Πάνος Καμμένος ότι θα έχουμε εκλογές ως τις 30 Ιουνίου. Υπάρχουν και άλλοι που υποστηρίζουν ότι ο Τσίπρας είτε δεύτερος με αρκετές μονάδες διαφορά από τη ΝΔ είτε πολύ κοντά στη ΝΔ από 3 μονάδες και κάτω θα προκηρύξει εκλογές αργά το βράδυ της επόμενης Κυριακής ανάλογα με το αποτέλεσμα. Στο μεταξύ μοιράζει και διανέμει, δουλεύοντας όλο τον κόσμο.»
Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας:
«Αυτή η Κυριακή θα είναι μια μέρα κατάλληλη για να χτυπήσετε την αλαζονεία, το ψέμα και να στείλετε πολλαπλά μηνύματα έτσι ώστε να ξέρει και ο διεκδικητής του Μαξίμου ότι ο πολίτικος βίος του θα είναι συντομότερος αν συνεχίσει στις γερμανικές ράγες, επειδή δηλώνει  γερμανόφωνος μιας και η οικογένειά του είχε σχέσεις με την Γερμανία.
Αυτή η Κυριακή θα είναι μία ευκαιρία ώστε να εξαϋλώσετε εντελώς διάφορους που σας πούλησαν με αυτή τη βρωμερή συμφωνία των Πρεσπών. Εξαπάτησαν τους Έλληνες, δούλεψαν για τον Σόρος και αμέλησαν εγκληματικά να προστατέψουν τους Έλληνες πολίτες.
Αυτή την Κυριακή, όπως ένας κεραυνός, πίσω από το παραβάν θα χτυπήσετε τον εμπαιγμό, την αλαζονεία, βουλιμία και θα τιμωρήσετε για τις Πρέσπες, το υπερταμείο, τα ψέματα, τη μνημονιακή πορεία της χώρας και τη δολοφονία του ελληνικού λαού. Εσείς θα αποφασίσατε αν θα καταδικάσετε το ψέμα και τον εμπαιγμό. Είναι στο χέρι σας.»
 crashonline.gr