Κυριακή, Μαΐου 12

ΚΥΠΡΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ- ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ…

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ...

Κοινοποιεί ο Γεωκών
Παιδιά μου, Ο Χριστός μοιράζει σταυρούς, εσείς πόσους θα μοιράσετε; 

Ε! ΝΑΙ !  Ο Χριστός κρύβεται πίσω από τα λόγια του και εσείς πίσω από τις πράξεις σας.
Οι σταυροί είναι το παράδειγμα του λόγου, δηλαδή, πως διαδίδεται ο Λόγος Του Θεού, αυτοί είναι οι σταυροί που θα μοιράσετε εσείς.

Οι σταυροί που μοιράζει Ο Χριστός τώρα είναι το καθήκον, είναι η ευλογία, είναι η Ουράνια επίσκεψις που κάνει Ο ΠΑΤΕΡΑΣ σε εσάς.

Παιδιά μου μην τολμήσετε να σκεφτείτε, ότι δεν θα γίνουν ότι μας είπε Ο Κύριος , κάποτε δεν σας μίλησα για τρεις μοιρασιές;

Η ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ 

Η ΑΛΛΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.

Η πρώτη μοιρασιά είναι, ότι σύντομα θα είσαστε δυο κράτη με την ίδια ονομασία

 ( Μακεδονία-Σκόπια ) 

 Σημείωση του  Γεωκών:
Το μήνυμα του Γέροντα έχει ημερομηνία 4/9/2014

Η δεύτερη ότι θα σμίξουν οι δυο κοινότητες ( στην Κύπρο ) με μια ονομασία…ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ…

Και η τρίτη θα είναι αυτό που σας πονάει πιο πολύ ( Θράκη )

Τα δυο πρώτα θα είναι γρατσουνιές γερές, η τρίτη θα είναι πληγή ασήκωτη για εσάς, Ε! έτσι θα είναι  ( αιτία πολέμου ) 

Παιδιά μου, αναφέρομαι σ’αυτά τα γεγονότα ανθρωπίνως, για να προειδοποιήσω το πνεύμα σας και την ψυχήν σας, ώστε να τα εμπλουτίζετε με το Άγιον Πνεύμα.

Και θα αναρωτηθούν αυτοί που θα διαβάσουν αυτές τις σειρές που γράφετε  «πως είναι δυνατόν Ο Χριστός, Ο Θεός να καταπιάνεται για αυτά ;» (τα γεγονότα)

Και εγώ παιδιά μου σας απαντώ :  «ποιου είσθε εσείς και η γη ;  κάποτε πέρα από ράχες, υπήρχε ένα οικόπεδο ωραίο,  κάποιου που όλοι τον έλεγαν Αφέντη !

Το πείραξαν αυτό το οικόπεδο κάποιοι , στενοχωρήθηκε και θύμωσε ( ο Αφέντης ) και στο τέλος αποφάσισε, όχι να εκδικηθεί, αλλά να Βάλη δικαιοσύνη, σ’αυτούς που το πείραξαν, και να Βάλη και σύνορα σ’αυτούς, και ου το πόδι τους μέσα ( πλέον ) 

Και άλλοι του έλεγαν,  κακοί σύμβουλοι βεβαίως, τι τα θες Αφέντη μου, τόσα  άλλα έχεις, τόσες αρετές και άλλες δουλειές έχεις και όποτε θέλεις με το άλογο περπατάς και στον αέρα ακόμα…Μ’αυτήν την γη θα καταπιεστής ;

Τους είδε και δεν τους χώνεψε αυτήν την ώρα, μ’αυτά που του έλεγαν, εσείς που μόνον καβαλάρηδες δεν είσθε, τους είπε , Ε!  που σας γέννησε η μάνα σας ;  

Έμειναν και δεν του μιλούσαν, τότε ένας το θάρρος πήρε και με μισή φωνή του λέγει :  Ε! Αφέντη, το σπιτικό μου είναι στην γη εκεί γεννήθηκα, τότε ο Αφέντης του λέει :  

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΓΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑ ( ΤΟΝ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ.

Μα πως Αφέντη μου θα γίνει αυτό; Θα χαλάσει το σπίτι μου και θα μείνει το μισό.

Τότε ο Αφέντης του λέγει : E! Και αυτή η γη, που βρίσκεται πέρα από τι ράχες, ακρογωνιά του κόσμου είναι. Πως εσείς θα την πάρετε;»

Έτσι παιδιά μου το λέγει η παρομοίωσης, γιατί αν θα λήψη ένα κομμάτι από την γην σας, θα χαλαση η ισορροπία του κόσμου εκεί κάτω με όλους σας.

Η ουσία παιδιά μου είναι μια…

Ο Θεός, αγαπαει ότι έπλασε και έχει βάλει εκεί που ήθελε τις ακρογωνιες Του, τότε παιδιά μου έχει το δικαίωμα να μιλήσει και Ο Ίδιος γι’αυτην την γη και ας είναι Θεός.

Και σε όσους σας ρωτήσουν, είτα με σαρκασμό, είτε με πονηριά, είτε από ακαρπία του μυαλού τους, να τους πείτε, ότι πέρασε από την γη και Ο Χριστός, και Του ανήκει, Ο Θρόνος δίπλα στον Πατέρα Του, αλλά Του ανήκει και η γη.

Τρεις είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι :

1 ον  Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ

2 ον  Η ΕΛΛΑΣ                ( καταγωγή )

3 ον  ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ             ( γέννησης   ) 

Ο Χριστός θα τιμήσει όλους όσους Τον Δοξάζουν ! και αυτούς επίσης που δεν Τον δοξάζουν  ( τώρα )  αλλά θα Τον δοξάσουν.

Και αυτούς που δεν Τον πιστεύουν, αλλά θα Τον πιστέψουν, και αυτούς που Τον σκοτώνουν σήμερα με τέτοια αγριότητα, και αύριο με τα δάκρυα τους θα Του πλύνουν τα αίματα, αλλά, πόσο τα δάκρυα θα σκεπάσουν το κόκκινο ;  ( του αίματος ).

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.

Γνωρίζετε ποιοι σκοτώνουν Τον Χριστό σήμερα;  όχι αυτοί που δεν Τον πιστεύουν, αλλά αυτοί που Τον μισούν,  και κάποιοι, θυμηθείτε καλά αυτό που θα σας  πω τώρα, 

Οι οποίοι έβαλαν το μαχαίρι με άλλο χέρι στην πλάτη του άλλου,  αυτό το μαχαίρι, που έφτασε ως πέρα από το βάθος και προσπαθούν δήθεν να το βγάλουν, αυτοί θα είναι οι πρώτοι που δεν θα φτάσουν τα δάκρυα τους να ξεπλύνουν το αίμα.

Θυμηθείτε παιδιά μου τα ερπετά της γης, που θα σχίζουν σάρκες, αυτοί είναι τα ερπετά που θα σχίζουν σάρκες .   Δεν γνωρίζουν, παιδιά μου, ότι η σάρκα που φάγανε, θα φάει σάρκα.

Την ψυχή την κρατά Ο Χριστός, αλλά τις ψυχές των άλλων  ( που κάνουν τις πράξεις )  θα τις κρατάει η σάρκα, αυτή είναι η έννοια, ότι αυτές οι ψυχές, όσο και αν μετανοήσουν δεν μπορούν να έλθουν επάνω .     Μ’αυτό εννοώ, ότι σκότωσαν εν ονόματι Του Κυρίου…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ;

Διότι ο κάθε άνθρωπος παιδιά μου, να το ξέρετε αυτό από εμένα, είναι ένας μικρός θεός, γι’αυτό δεν υπάρχει μετάνοια, διότι δεν θα μπορούν αυτοί οι ίδιοι να μετανοήσουν, ούτε γι’αυτό θα μιλήσω άλλο…