Τετάρτη, Μαΐου 15

ΤΡΕΜΕ ΚΟΣΜΕ! Αυτός είναι ο υποψήφιος «ΣΩΤΗΡΑΣ» για τις Ευρωεκλογές – Δείτε το έγγραφο του Αρείου Πάγου (ΦΩΤΟ)

man-shadow-skia-antras
Όπως φαίνεται στο έγγραφο της απόφασης του Αρείου Πάγου-, το 18ο κόμμα που θα κατέβει στις ευρωεκλογές είναι το Ελλήνων Συνέλευσις
Σχόλιο Makeleio.gr: Μετά από αυτή την υποψηφιότητα μπορούμε να κοιμηθούμε άνετα και ξένοιαστοι. Το άστειο στην όλη υπόθεση δεν είναι ότι ο «κύριος 600 δισ.» που δεν έχει ούτε για μια τυρόπιτα βάζει υποψηφιότητα για να σώσει την Ελλάδα.
Δεν μας κάνει εντύπωση αυτό. Ζούμε στην χώρα που όλοι την έχουν δει Πρόεδροι κομμάτων, κινημάτων κτλ, κτλ. Το αστείο λοιπόν από τους πάσης φύσεως σωτήρες, είναι τα άτομα που τους ακολουθούν. Όλοι δοκιμαζόμαστε καθημερινά κυρίες και κύριοι, η αλήθεια είναι όμως μια. Πρέπει επιτέλους να μάθουμε στην Ελλάδα να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Υποψήφιος ευρωβουλευτής θα είναι και ο Αρτέμης Σώρρας. 
Ο ίδιος βρίσκεται φυλακισμένος μετά την καταδίκη του για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Όμως, θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής στις 26 Μαΐου, καθώς ανάμεσα στα 40 κόμματα, στα οποία έδωσε ο Αρειος Πάγος το πράσινο φως για να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές 2019 είναι και το Ελλήνων Συνέλευσις.
Συγκεκριμένα και -όπως φαίνεται στο έγγραφο της απόφασης του Αρείου Πάγου-, το 18ο κόμμα που θα κατέβει στις ευρωεκλογές είναι το Ελλήνων Συνέλευσις και στη θέση 35 από τους συνολικά 42 υποψηφίους (αναγράφονται με αλφαβητική σειρά) φιγουράρει το όνομα του Αρτέμη Σώρρα.
Τα έγγραφα από την έγκριση του Αρείου Πάγου για την υποψηφιότητα του Αρτέμη Σώρρα: υποψηφιότητα, ευρωεκλογές, Αρτέμης Σώρραςmakeleio.gr