Πέμπτη, Μαΐου 2

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ του Χολαργού

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ του Χολαργού
Εισβολή κουκουλοφόρων στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» του Άνω Χολαργού σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:30 της Πέμπτης (2/5), με τους δράστες, υπό την απειλή όπλου, να αδειάζουν ταυτόχρονα δύο διαφορετικά ταμεία του καταστήματος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αποκλειστικά στο «Μένουμε Χολαργό» οι ίδιες οι υπάλληλοι που βρίσκονταν την επίμαχη ώρα στο ταμείο τους, πρόκειται για δύο νεαρούς Έλληνες (μιλούσαν άπταιστα Ελληνικά) μετρίου αναστήματος, περίπου 18 ετών, οι οποίοι άρπαξαν μόνο τα χαρτονομίσματα και διέφυγαν τρέχοντας πεζή.
Το σοκ για υπαλλήλους και πελάτες που περίμεναν στην ουρά για να πληρώσουν ήταν δικαιολογημένα μεγάλο, ωστόσο η λειτουργία του καταστήματος συνεχίστηκε κανονικά έως το κλείσιμο στις 21:00.


Άμεση Δράση και Τμήμα Ασφαλείας δεν άργησαν να καταφθάσουν στο σημείο, όμως οι δράστες είχαν ήδη προλάβει να γίνουν καπνός. Από τους άνδρες της Αστυνομίας εξετάζεται ήδη το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, όπως και κάθε επιπλέον στοιχείο.
Θυμίζουμε πως το ίδιο κατάστημα, 161 ημέρες πριν (22 Νοεμβρίου 2018), είχε γίνει ξανά στόχος κουκουλοφόρων, οι οποίοι είχαν επίσης αρπάξει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, διαφεύγοντας στη συνέχεια ανενόχλητοι στα στενά του Χολαργού.
Πηγή: menoumeholargo.gr