Πέμπτη, Μαΐου 16

Αλέξη, Εδωσες Ένα Μέρος Από Τα Τριάκοντα Αργύρια Της Προδοσίας Σε Παροχές Και Τώρα Ετοιμάζεσαι Να Δώσεις Και… Αιγαίο

Σήμερα θα ξεκινήσουμε ανάποδα….. δηλαδή από το τέλος.
Προτείνω λοιπόν να έχουμε(αν και νομίζω οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι προετοιμασμένοι) είδη έκτακτης ανάγκης.
Ότι απαιτείται δηλαδή για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Αλλά και συνείδηση έκτακτης ανάγκης….προς αποφυγή αιφνιδιασμού αλλά και εκφοβισμού.
Ξέρεις κάτι Αλέξη για εκφοβισμό…; Μην απαντάς θα τα πούμε πιο κάτω οι δύο μας.

Είναι σημαντικό λοιπόν άμεσα να φροντίσουμε για τα παραπάνω, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες της οικογένειας μας για ένα διάστημα. Μαζί με την δικιά μας οικογένεια θα βοηθήσουμε και άλλες.
Για ένα διάστημα κατά το οποίο μπορεί να πάνε όλα στραβά……..…ξέρεις κάτι για αυτό Αλέξη….για το διάστημα;
Δεν μιλάς…..δεν πειράζει…..πιο κάτω θα πεις πράγματα δίχως να μιλήσεις.
Ένα διάστημα που πολλοί συνάνθρωποι μας , ότι και να τους πεις αυτή τη στιγμή, δεν το βλέπουν με τίποτα ότι έφτασε.
Αυτό είναι ένα ζήτημα πως να τους πείσεις, αλλά το να τους μιλήσεις απότομα και να τους ταρακουνήσεις με σκληρά λόγια μάλλον τα αντίστροφα αποτελέσματα θα έχει.
Αν θες να πεις κάτι, πες το και όποιος ακούσει άκουσε, αλλά μην επιμείνεις, το κάνω καμία φορά αυτό το λάθος και οδηγεί την συζήτηση σε αδιέξοδο και γίνεται ζημιά και σε αυτόν που τα ακούει.
Οπότε, όποιος θέλει αποδέχεται τα παρακάτω, από αυτούς που θα τα διαβάσουν για πρώτη φορά.
Και ξεκινάμε….Αλέξη.
Είπες κάποια πράγματα στις 7 του μήνα από το Ζάππειο για φοροελαφρύνσεις και παροχές.
Έχουμε πει πολλές φορές, ότι δεν επιλέγονται οι μεγάλες ανακοινώσεις σε τυχαίες ημερομηνίες…αυτό είναι ας πούμε απαραίτητο στο σύστημα ελέγχου, αλλά μέσα από αυτό προδίδονται πολλά και σοβαρά στοιχεία.
Άκου τώρα….και αν θες κράτα το,  είναι κάτι εξίσου σημαντικό με την συνέχεια.
Αυτοί που τους έβαλαν να υπογράψουν την Συμφωνία των Πρεσπών, είναι οι ίδιοι που έβαλαν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, είναι οι ίδιοι που έφεραν το άρθρο 3 που λέει ότι η Ελλάδα είναι ουδετερόθρησκο κράτος, είναι οι ίδιοι …το τονίζω είναι οι ίδιοι σκοτεινοί κύκλοι που σε έβαλαν Αλέξη να κάνεις τις εξαγγελίες στο Ζάππειο.
Και ένα μέρος των τριάκοντα αργυρίων της προδοσίας των Πρεσπών και άλλων άρθρων όπως η θρησκευτική ουδετερότητα που περάσατε πρόσφατα, τα έδωσες σε παροχές συμπεριλαμβάνοντας στη συνέντευξη τύπου και ένα….. μήνυμα.
Ποιο είναι αυτό το μήνυμα που έδωσες live;
Ότι από τον άλλο μήνα ξεκινάει η τελική επίθεση των αφεντικών σου στην χώρα μας. 
Αυτό ήταν το μήνυμα.
Δήλωσες έτοιμος να συνεργαστείς για άλλη μια φορά με σκοτεινούς κύκλους για το κακό της χώρας…αλλά και για μία ακομη προδοσία, ίσως ανώτερη των Πρεσπών.
Ξέρεις τι θα συμβεί…. και δήλωσες δημόσια στις 7 του μήνα ότι είσαι έτοιμος να προχωρήσεις αυτό που έχει ετοιμαστεί στο… Αιγαίο, αυτό που έχετε συμφωνήσει….και όσα θα φέρει το πολεμικό γεγονός αυτό στη χώρα μας.Οι παροχές ήταν μελετημένες από σκοτεινά κέντρα, σωστά;;; και αυτά τα κέντρα είπαν πότε να βγεις και να τα πεις στην κάμερα……………στο επτά!
Οι παροχές στο 7 Αλέξη είναι το σύνθημα στου δικούς σου για να γίνει η Ελλάδα …..Βενεζουέλα.
Και μέρα έδωσες που θα επιχειρήσετε να κάνετε την αρχή.
..ψέματα;
Η επίσημη αρχή , διότι η ανεπίσημη έγινε παλαιότερα, με κάποιον άλλον….. Αλέξη.
Είναι μεγάλη κατηγορία να σου (ξανα)λέω ότι έχεις κανονίσει γεγονότα στη χώρα μας και ότι υπηρετείς πολύ σκοτεινά κέντρα, που δεν είναι σύμμαχοι, όχι μόνο της Ελλάδος, ούτε καν του ανθρώπου, αλλά δεν μου αφήνεις πολλά περιθώρια και ήδη έχεις δώσει τις εξετάσεις σου και φάνηκε ποιον υπηρετείς.
Άρα ερχόμαστε σε κάτι που είχαμε πει παλαιότερα, δεν είναι τρελός ο Ερντογάν, υπερόπτης και ονειροπόλος ίσως και άλλοι τον έχουν τρελάνει και τον παρακινούν να κάνει το πρώτο βήμα και να πέσει στην παγίδα του Αιγαίου.
Και αν δεν το κάνει αυτός, θα το κάνει κάποιος άλλος….και υποψιάζομαι ότι αυτοί που τώρα μας υπερασπίζονται και υπογράφουν μαζί μας συμφωνίες συνεργασίας, το έχουμε ξαναπεί αυτό, είναι εκείνοι που θα φτιάξουν ατμόσφαιρα πολεμική ..και αν εξετάσεις σε βάθος το έχουν ήδη κάνει.
Έχουν τακτοποιήσει μέσα απο δήθεν συμφωνίες τις συνθήκες για πολεμική σύγκρουση στην Ανατολική Μεσόγειο, ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.
Το ίδιο όμως έχουν κάνει ανάμεσα σε Τουρκία και Κύπρο. (αυτό δυστυχώς εντοπίστηκε χθες και θα το δούμε άλλη φορά)
Αυτό δηλώσατε λοιπόν από το Ζάππειο, ότι από εδώ και πέρα και ειδικά από τον Ιούνιο, θα ξεκινήσουν όλα όσα θα πρέπει να γίνουν για να φτάσουμε στο επεισόδιο.
Από αυτό το επεισόδιο, δεν θέλουν τα αφεντικά ολοκληρωτικό πόλεμο αλλά υβριδικό πόλεμο, εκφοβισμό και χάος.
Οπότε αυτό συμπεριλαμβάνει σκηνές Βενεζουέλας Αλέξη…και έχουμε δει τι γίνετε εκεί, όπως έχουμε δει να καίγεται η Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.
Τι έχεις να πεις για αυτό….αυτό μπορεί και να μην στο είπαν, το λεμόνι το στιβουν και το πετάνε, δεν το κρατάνε ενθύμιο.
Για αυτό εργάζονται κάποιοι στις εκλογές επάνω, ώστε τα αποτελέσματα να βγάλουν εκπλήξεις, επάνω στις οποίες θα πατήσουν στο μετά
Είναι δύσκολο παζλ η περιοχή μας, η Ελλάδα είναι στρατηγικής σημασίας για την Ιερουσαλήμ και πρέπει να πέσει,εκ των έσω, διότι ο χρόνος που ρυθμίζει τα γεγονότα δεν μπορεί να περιμένει…και θα χαθούν ευκαιρίες.
Θέλουν με λίγα λόγια ενα γενικό μπλακ άουτ στην χώρα….δεν είναι κάτι που δεν ξέρουμε….επιθυμουν τα αφεντικά του Αλέξη μεγάλη πείνα στην Ελλάδα, έλλειψη τροφίμων και αγαθών, διάλυση υπηρεσιών και παροχών, έλλειψη ιατρικών ειδών, έλλειψη ασφάλειας, αναταραχή, εσωτερική αναστάτωση με κουκουλοφόρους και εισαγόμενους επαναστάτες , καύσιμα στα ύψη….αυτα  δεν φέρνει ένα… επεισόδιο;
Δεν μπορώ να πω περισσότερα για το πως έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα,(βασικά όπως φτάνω και στα υπόλοιπα) και το καταλαβαίνεις αλλά και αυτά που λέμε είναι υπεραρκετά.
Όμως, σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως μας διδάσκει η ιστορία, ο προδότης δεν χάρηκε πολύ την προδοσία, με τα τριάκοντα αργύρια θα σταυρώσετε τη χώρα….. όμως με αυτά σας αγόρασαν και θηλιά και χωράφι, που έχει και δέντρο για να κρεμαστείτε ή να σας κρεμάσουν όταν έρθει η ώρα.
Σκέφτηκα πολύ αν θα έπρεπε σε αυτό το άρθρο να δώσω χρόνους.
Γενικά σκέφτηκα αν τελικά θα έπρεπε να το γράψω.
Κάπου είχα διαβάσει ότι καλύτερα να είσαι έτοιμος ένα χρόνο πριν πάρα μια ημέρα μετά και έτσι είναι, οπότε είπα θα το γράψω, είναι αδύνατον να σιωπήσω και ας εκτεθώ στις πιθανότητες να μην γίνει τίποτα….αλήθεια καλύτερα… μακάρι αυτά που τώρα γράφουμε να γλιστρήσουν στο χρόνο, να μην βρουν χώρο να έρθουν στην πραγματικότητα μας.
Να μην ξεχνάμε ότι τον ακριβή χρόνο που όλα θα πάνε στραβά, τον έχει ο Θεός.
Εκεί που σκάβει ο διάβολος ο θεός φυτεύει και αυτή την στιγμή βεβαιώνω ότι ο διάβολος σκάβει σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο….όμως δεν θα είμαστε μόνοι σε όλο αυτό.
Ο ίδιος ο Χριστός έχει τον τελευταίο λόγο, όπως και τον είχε χθες, Δευτέρα στην Πάτρα.
Ο ένας ο μεγάλος, έσπασε σε τρία κομμάτια….για θυμήσου τα νούμερα στο ζάρι και τι είπαμε πριν μερικές ημέρες, στις 10 Μαΐου.
Οπότε…..
Θα πούμε ένα διάστημα μέχρι το οποίο θα πρέπει να έχουμε κάνει κάποια βασικά βήματα προετοιμασίας, πνευματική πρώτα αλλά και υλική…..και μόνο αν ο Θεός επιτρέψει θα δούμε τα παραπάνω να ξεδιπλώνονται.
Από αρχές Ιουνίου, μετά τις δέκα και έως αρχές Ιουλίου….αυτό είναι το διάστημα που είναι κόκκινο για το πολίτικο σύστημα και για πολεμικό γεγονός στα μέρη μας….αν και υπάρχουν, δεν θα πούμε συγκεκριμένες ημέρες που είναι πιο κόκκινες.
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει, αν αποδέχεσαι τα παραπάνω φυσικά, να μεριμνήσεις για την κάλυψη των απαραίτητων για εσένα και την οικογένεια σου για ένα διάστημα.
Ειδικά σε τρόφιμα, φάρμακα και…. καύσιμο.
Και προσευχή, όπως μας λένε οι γεροντάδες του Αγίου όρους, όση μπορεί ο κάθε ένας,  διότι εργάζονται να χτυπήσουν με την «τεχνολογία» ρίχτερ την χώρα, όχι συνηθισμένα σε βαθμούς ρίχτερ και ήδη εργάζονται σε δύο ρήγματα που έχω εντοπίσει. Προφανώς θα είναι πάνω από δυο.
Απλά θα υπενθυμίσω ένα σημείο….την Κρήτη. Για πολλοστή φορά.
Κρήτη…… σε έχουν σημαδέψει, κοίτα την άσφαλτο σου έχει γεμίσει αίμα νέων ανθρώπων,  την ώρα που αποδέχεσαι ,στο όνομα της ανάπτυξης και της προόδου, κρουαζιέρες με «τελετές» οργίων.(αυτά δεν είναι μεσαίωνας αλλά η εξομολόγηση είναι μεσαίωνας αντικειμενικοί δημοσιογράφοι σωστά;;;)
Οι τελετές τέτοιου τύπου, Κρητικοί αρμόδιοι φορείς, φέρνουν θυσίες.
Είδες κάποιον κρητικό υποψήφιο, μιας και έχουμε εκλογές, να μιλάει για την Κρουαζιέρα ανταλλαγής ζευγαριών;
Μήπως αποδέχεστε στη συνείδηση σας την αταξία σαν τάξη ή νομίζετε ότι δεν έχει αντίκρισμα σαν γεγονός;
Αν δεν κάνω λάθος κανείς δεν είπε τίποτα…όλοι κοιτούν την ανάπτυξη του τόπου αλλά στο τι καταστρέφει τον τόπο δεν… έχουν πρόσβαση, δεν το ξέρουν αλλά και πολλοί δεν το αποδέχονται, ακόμη και αν τους το πεις προσωπικά…θα σου πουν διάφορα!
Και ενώ έχουμε πει αρκετά πράγματα από εδώ, ένας εκεί κάτω δεν μιλάει από αυτούς που έχουν δημόσιο λόγο και να πουν: για στάσου ρε φίλε, γιατί ο Παράδεισος των swingers είναι στην Κρήτη;
Γιατί αυτές τις ημέρες;(θα ξαναπάμε στην Κρήτη και θα δούμε ένα στοιχειο που θα σοκάρει όσους διαβάζουν αυτή τη στήλη)
Ποιος το αποφάσισε αυτό; Χάθηκαν τα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδος;
Γιατί τις συνήθειες της αρχαίας Πομπηίας τις… «ξεφορτώνουν» με πλοίο στην Κρήτη;
Συγχωρέσατε με Κρητικοί αρμόδιοι φορείς και πολιτευτές αλλά… δεν διάβασα κάπου αν κάποιος από εσάς διαμαρτυρήθηκε εκεί κάτω!
Αναρωτιέμαι πότε θα καταλάβουμε επιτέλους τι μας κάνει ζημιά…….. όταν το μέρος αυτό θα έχει την τύχη της αρχαίας Πομπηίας;
Όταν το Αιγαίο παίξει στα δελτία όλου του κόσμου;
Δεν μιλάω αόριστα, είμαι χίλια τις εκατό βέβαιος για τον μηχανισμό που μας κάνει ζημία, ότι τα σεξουαλικά όργια και η αταξία είναι μέρος αυτού, είναι γρανάζι του, είναι η σταθερά της εξίσωσης που θα ξεκλειδώσει το καταστροφικό αποτέλεσμα…και κάποιοι το ξέρουν και στέλνουν απονήρευτο κόσμο σε αποστολή, σε διάφορα μέρη, όχι μόνο στην Κρήτη.
Αν ξέρεις αυτή την σταθερά, ξέρεις περίπου και το αποτέλεσμα, αν όχι, κάνεις υπομονή μέχρι να το δεις.
Ως τότε, μπορεί να μες λες γραφικό και να γελάς με αυτά που διαβάζεις.
Απλά να θυμομαστε κάτι…. το «χτύπημα» στην Κρήτη και γενικά στο ΝΑ Αιγαίο έχει σχέση με το πολεμικό μέτωπο Ελλάδος-Τουρκίας αλλά και τα τύμπανα του πολέμου στην Κύπρο.
Και αυτά όλα έχουν σχέση με τις πράξεις μας και τις επιλογές μας. Να το θυμόμαστε αυτό!
Έχουν επίσης σχέση και με την ψήφο μας…ναι ακόμη και αυτή μετράει, συγνώμη δεν μπορώ να το αποδείξω εδώ, αλλά μέρος της εξίσωσης είναι και αυτή…και είναι το ζητούμενο το βράδυ της 26ης με ποια κριτήρια στάθηκε ο κόσμος μπροστά στην κάλπη.
Αυτά μπορώ να πω, με αφορμή αυτά που είπε ο Αλέξης ή μάλλον δεν είπε αλλά τα είπε.
Δεν είναι όσα πραγματικά ήθελα να πω και ελπίζω να έδωσα έστω κάτι, σε όσα και σε σας δεν κάθονται καλά για τις ημέρες  που βρισκόμαστε και μακάρι να γίνει το θέλημα του Θεού για την χώρα μας, μακάρι το θέλημα του Θεού να γίνει θέλημα δικό μας, και εν τέλει….μακάρι να γίνει ότι πρέπει να γίνει για να καθαρίσει το χωραφάκι Ελλάδα από τα ζιζάνια που πνίγουν το κλίμα τόσα χρονιά και δεν το αφήνουν να ανθήσει και να βγάλει καινούρια κλαδιά.
Εδώ θα είμαστε να πούμε και αλλά, κρατάμε τα παραπάνω και αν τα συναντήσουμε είμαστε κοντά…..αν και όπως βλέπεις,σε παγκόσμια κλίμακα γίνονται τόσα πολλά που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης και από μόνα τους φωνάζουν ότι πλέον θα εναρμονίστουμε με τις προφητείες σύγχρονων γερόντων.
Rick
http://www.minitrue.gr/2019/05/blog-post_75.html
.triklopodia.gr/