Κωσταράκος για παροχές Τσίπρα: Μας θεωρεί όλους αφελείς, αμαθείς και ανόητους

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για τις συντάξεις εξαπέλυσε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος
Κωσταράκος για παροχές Τσίπρα: «Μας θεωρεί όλους αφελείς, αμαθείς και ανόητους» | in.gr

«Ο "αντίστροφος Ρομπέν των Δασών" κυβερνάει την Ελλάδα με μια κυβέρνηση με "αριστερό πρόσημο"»
Τα όσα ανακοίνωσε η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Τρίτης σχολιάζει με ανάρτησή του στα social media, ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, κάνοντας λόγο για «θέατρο του παραλόγου ανθεί στην Ελλάδα».
«Δυστυχώς στηριγμένο σε απάτες, ψέμματα και ανακρίβειες. Για ποιες συντάξεις μιλάει ο κ. Τσίπρας όταν οι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι κάνουν χρόνια
να πάρουν τη σύνταξη τους, ενώ οι συντάξιοδοτικες αιτήσεις κάνουν πολλούς μήνες ή και χρόνο για να καταχωρηθούν.
Ο κ. Τσιπρας δεν διερωτάται πως ζουν αυτοί οι άνθρωποι. Και ασφαλώς δεν τον νοιάζει. Ειναι εύκολο να παρουσιάζεις πλεονάσματα μη πληρώνοντας συντάξεις και χρέη του δημοσίου. Ενδιάμεσα όπως λέει ο κ. Τσακαλώτος κάποιοι θα πεθάνουν. Θα ήταν ευκολότερο να λύσει το πρόβλημα της έγκαιρης χορήγησης των συντάξεων από το να ταλαιπωρεί εκ προθέσεως εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.
Ο "αντίστροφος Ρομπέν των Δασών" κυβερνάει την Ελλάδα με μια κυβέρνηση με "αριστερό πρόσημο". Παίρνουμε τα λεφτά από τον κόσμο και παρουσιάζουμε πλεονάσματα στην ΕΕ και στο Δ.Ν.Τ. μοιράζοντας εκ των υστέρων «αντίδωρα». Ο κ.Πρωθυπουργός συνεχίζει να μας θεωρεί όλους αφελείς, αμαθείς και ανόητους», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Κωσταράκος.