Πέμπτη, Μαΐου 16

Μέλος του αιρετικότατου Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών ο νέος Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής!!!

ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ με το καλημέρα ο νεο-εκλεγείς Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής Προύσης Ελπιδοφόρος!!!

Είναι και μέλος του ΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΥ…Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών που προωθεί την…ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ και τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΝ της Νέας Τάξεως

Πραγμάτων που ετοιμάζει τον ερχομόν του…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…!!!

Στο άρθρο με τίτλο «Το ΅Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών΅» του σάιτ Οrthodoxianthanatos.blogspot.com διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά για το λεγομένο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (ΠΣΕ)….

1. Σήμερα, κύριο όργανο του Οικουμενισμού είναι το λεγόμενο «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών». Ιδρύθηκε το 1948. Προηγουμένως υπήρχαν ορισμένα άλλα οικουμενιστικά Κινήματα, όπως η «Ζωή και Εργασία», το «Πίστη και Τάξη», κ. ά., που ενσωματώθηκαν σ’ αυτό, όταν οι Συνελεύσεις τους το 1937 απεφάσισαν την ίδρυση του Παγκόσμιου αυτού Συμβουλίου.
Οι Προτεστάντες επιδίωκαν το όραμα της ενότητάς τους από τα τέλη του 18ου αιώνα. Οι Congregational-ιστές, Πρεσβυτεριανοί, Μεθοδιστές και Αγγλικανοί ίδρυσαν το 1795 την «Ιεραποστολική Οργάνωση του Λονδίνου. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Προτεστάντες στις Ιεραποστολές τους, τους ανάγκασαν να στραφούν σε μια οικουμενιστική εκκλησιολογία, που στηρίζεται στην ενότητα όλων των Προτεσταντών, χωρίς τονισμό των δογματικών διαφορών τους.. Το 1846 οι Προτεστάντες ίδρυσαν την οργάνωση «Ευαγγελική Συμμαχία», στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από οκτακόσιοι Ευαγγελικοί ηγέτες από 52 προτεστντικές ομολογίες.
Το Διεθνές Ιεραποστολικό Συνέδριο, που οργανώθηκε στο Εδιμβούργο το 1910, χαιρετίστηκε ως «η κορυφαία καμπή στην οικουμενιστική συνεργασία», ως «ένα από τα μεγάλα ορόσημα στην ιστορία της Εκκλησίας» και ως «το λίκνο του σύγχρονου Οικουμενισμού».
α. Η Κίνηση «Ζωή και Εργασία» εμφανίστηκε το 1914, προτού εκραγεί ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. ΄Ηταν μια προσπάθεια των Προτεσταντών για συνεργασία μεταξύ τους σε πρακτικά και κοινωνικά θέματα και ενότητα, ύστερα από την πολυδιάπασή τους σε εκατοντάδες «εκκλησίες».
Από το 1917 η Κίνηση αυτή ήρθε σε επαφή με το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Τούτο δέχτηκε ανεπιφύλακτα τη συνεργασία της! Φαίνεται πως κάποιο ρόλο έπαιξε η Μασονία. Εν τω μεταξύ το Οικουμενικό Πατριαρχείο το 1920, με το λεγόμενο «Πατριαρχικό Διάγγελμά» του, ζήτησε να συσταθεί «Κοινωνία των Εκκλησιών», κατά το πρότυπο της «Κοινωνίας των Εθνών», που τότε είχε συσταθεί μεταξύ των κρατών.

ΔΗΛΑΔΗ, το ΠΣΕ είχε αρχικά ιδρύθεί κατά το πρότυπο της «Κοινωνίας των Εθνών» που θα μετωνομασθεί μετά τα…ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ που αποτελεί την έδρα της παγκόσμιας κυβερνήσεως της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!

Το ξέρετε αγαπητοί μου αναγνώσται ότι ο εκδοτικός οίκος του ΟΗΕ λέγεται τοΤράστ Lucis που αρχικά ονομαζόταν το Τράστ του …LUFICER δηλαδή του…ΕΩΣΦΟΡΟY;;;!!!

Δείτε την παρακάτω εικόνα για του λόγου του αληθές…


Και στο παρακάτω βίντεο μαθαίνουμε ολές τις λεπτομέριες για αυτό….

ΔΗΑΛΑΔΗ, σε πλάκια με αυτούς τους διαβόλους του ΟΗΕ είναι οι συμμετέχοντες του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών που παίρνει τις ατάκες του από τον ίδιον τον…ΟΗΕ!!!

Σύμφωνα με το σάιτ ekklisiastikiparadosi.gr, διαβάζουμε τα εξής ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ για τον κάθε πιστό…ΠΙΣΤΟ εν Χριστώ Ιησού …

Απο την αρχαιότητα οι άριστοι οι δίκαιοι και οι ήρωες πέφτουν θύματα της αισχρής προδοσίας. Η ανελέητη αυτή προδοσία δεν σταμάτησε ούτε εμπρός στον Δημιουργό του Σύμπαντος. Για αυτό για τους προδότες έχει ετοιμάσει την φοβερότερη κόλαση.
Ο Πάπας είναι αιρετικός απο το 1054 γιατί απέρριψε τα ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΔΟΓΜΑΤΑ και υπέπεσε σε 3 αιρέσεις. Το 1924 κάποιοι αποστάτες δεσποτάδες καταπάτησαν τα προστάγματα των Αγίων Αποστόλων και γίνανε αποστάτες, ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ και φορτώθηκαν με ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ, απο τις 7 Ιερές Συνόδους.

Σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί μας ακολουθούν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ και την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών. (Π.Σ.Ε) το οποίο προσπαθεί να ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου η οποία ένωση όταν ολοκληρωθεί θα μας πάει κατευθείαν στην εποχή της βασιλείας του επερχόμενου παγκόσμιου κυβερνήτη του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ : «Κύριε Ιησού Χριστέ ορκίζομαι Ενώπιον Σου και του Αγιού Θυσιαστηρίου Σου να φυλάττω όλους τους νόμους (ΚΑΝΟΝΕΣ) της Αγίας Αποστολικής Εκκλησίας και ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ (Μέγιστη φωνή) με όλη την δύναμη της ψυχής μου ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ (Όλοις τοίς αιρετικοίς ΑΝΑΘΕΜΑ)». Αμέσως μετά την χειροτονία του ο πατριάρχης μας Βαρθολoμαίος ενηγκαλίσθη τον Πάπα και δέχθηκε το ανάθεμα επάνω του. Ρωτήστε τώρα τον Βαρθολομαίο: τηρήσατε τον όρκο σας; ΟΧΙ ασφαλώς.!! Έτσι μας κάνανε όλους αναθεματισμένους αφού τους ακολουθούμε.
Το βίντεο που παραθέτουμε, αποτελείται απο 4 μέρη και αποκαλύπτει την προδοσία που έχει πραγματοποιηθεί απο την Εκκλησία της Ελλάδος του νέου ημερολογίου.

Και στο imdleo.gr διαβάζουμε για το ίδιο θέμα…

Το σήμα του WCC σε θεατρική παράσταση:
Όπως βλέπεται ο Σταυρός έχει γίνει φύλλο και φτερό!

Τώρα, και εν όψει των ανωτέρων μεγάλων αληθειών της Ορθόδοξης Πίστεως ημών, σύμφωνα με το σαιτ romfea.gr, το βιογραφικό του νέου Αρχιεπίσκοπου Αμερικής Προύσης Ελπιδοφόρου…

Νέο Αρχιεπίσκοπο έχει από σήμερα, Σάββατο 11 Μαϊου η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, μετά την παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου Τρακατέλλη.
Η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου η οποία συνεδριάζει στο Φανάρι, εξέλεξε πριν από λίγο τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, εξελέγη ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος, Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ
Ὁ Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ἐλπιδοφόρος (Λαμπρυνιάδης) ἐγεννήθη τὸ ἔτος 1967 ἐν Μακροχωρίῳ Κωνσταντινουπόλεως.
Ἐφοίτησεν εἰς τὸ Τμῆμα Ποιμαντικῆς τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς τοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ἐξ οὗ ἀπεφοίτησεν ἀριστεύσας τὸ ἔτος 1991.

Τὸ ἔτος 1993 ὡλοκλήρωσε τὰς μεταπτυχιακὰς αὐτοῦ σπουδὰς εἰς τὴν Φιλοσοφικὴν Σχολὴν τοῦ Πανεπιστημίου Βόννης ὑποβαλὼν ἐπὶ τούτῳ διατριβὴν ὑπὸ τὸν τίτλον «Οἱ ἀδελφοὶ Νικόλαος καὶ Ἰωάννης Μεσαρίτης».
Εἰς διάκονον ἐχειροτονήθη τὸ ἔτος 1994 ἐν τῷ Π. Πατριαρχικῷ Ναῷ, διορισθείς, ἐν συνεχείᾳ, Κωδικογράφος τῆς Ἁγίας καὶ Ἱερᾶς Συνόδου. Τὸ ἑπόμενον ἔτος 1995 διωρίσθη Ὑπογραμματεὺς τῆς Ἁγίας καὶ Ἱερᾶς Συνόδου.
Μεταξὺ τῶν ἐτῶν 1996-1997 ἐφοίτησεν εἰς τὴν Θεολογικὴν Σχολὴν τοῦ Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Δαμασκηνοῦ ἐν Μπαλαμὰντ Λιβάνου, ἔνθα ἐβελτίωσε τὴν γνῶσιν τῆς ἀραβικῆς γλώσσης.
Τὸ ἔτος 2001 ὑπέβαλε διδακτορικὴν διατριβὴν εἰς τὴν Θεολογικὴν Σχολὴν τοῦ Α. Π. Θεσσαλονίκης ὑπὸ τὸν τίτλον: «Ἡ ἔναντι τῆς Συνόδου τῆς Χαλκηδόνος στάσις τοῦ Σεβήρου Ἀντιοχείας» καὶ ἀνηγορεύθη διδάκτωρ τῆς Θεολογίας μὲ τὸν βαθμόν «ἄριστα».
Τὸ ἔτος 2004 προσεκλήθη ὡς ἐπισκέπτης καθηγητὴς εἰς τὴν Θεολογικὴν Σχολὴν τοῦ Τιμίου Σταυροῦ Βοστώνης, ἔνθα ἐδίδαξεν ἐπὶ ἓν ἑξάμηνον.
Τὸν Μάρτιον τοῦ ἔτους 2005, προτάσει τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, προήχθη ὑπὸ τῆς Ἁγίας καὶ Ἱερᾶς Συνόδου εἰς Ἀρχιγραμματέα αὐτῆς, χειροτονηθεὶς εἰς Πρεσβύτερον ὑπὸ τοῦ Πατριάρχου ἐν τῷ Π. Πατριαρχικῷ Ναῷ.
Τὸ ἔτος 2009 ἡ Θεολογικὴ Σχολὴ Θεσσαλονίκης ἐξέλεξεν αὐτὸν ὁμοφώνως ὡς Ἀναπληρωτὴν Καθηγητὴν τῆς Συμβολικῆς καὶ τῶν Διορθοδόξων καὶ Διαχριστιανικῶν Σχέσεων, ὑποβαλόντα, μεταξὺ ἄλλων, δύο ὑφηγεσίας ὑπὸ τοὺς τίτλους: «Ὁ θεσμὸς τῆς Συνάξεως Ἱεραρχῶν τοῦ Οἰκουμενικοῦ Θρόνου (1951-2004)» καὶ «Οἱ ἐνενήντα πέντε Θέσεις τοῦ Λουθήρου. Ἱστορικοθεολογικὴ θεώρηση – Κείμενο – Μετάφραση – Σχόλια».
Τὸν Μάρτιον τοῦ ἔτους 2011 ἐξελέγη ἐν ἐνεργείᾳ Μητροπολίτης Προύσης, ἐνῷ τὸν Αὔγουστον τοῦ αὐτοῦ ἔτους διωρίσθη Ἡγούμενος τῆς ἐν Χάλκῃ Ἱερᾶς Πατριαρχικῆς καὶ Σταυροπηγιακῆς Μονῆς Ἁγίας Τριάδος.
Διετέλεσεν ὀρθόδοξος γενικὸς γραμματεὺς τῆς Διεθνοῦς Μικτῆς Ἐπιτροπῆς ἐπὶ τοῦ Θεολογικοῦ Διαλόγου τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας μετὰ τῆς Παγκοσμίου Λουθηρανικῆς Ὁμοσπονδίας καὶ μέλος Πατριαρχικῶν Ἀντιπροσωπειῶν κατὰ τὰς Γενικὰς Συνελεύσεις τοῦ Συμβουλίου Εὐρωπαϊκῶν Ἐκκλησιῶν καὶ τοῦ Παγκοσμίου Συμβουλίου Ἐκκλησιῶν, γραμματεὺς τῆς ἐν Σόφιᾳ συνελθούσης Μείζονος καὶ Ὑπερτελοῦς Συνόδου τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τοῦ ἔτους 1998, τῆς ἐν Κων/πόλει συνελθούσης Μείζονος καὶ Ὑπερτελοῦς Συνόδου τοῦ ἔτους 2005, τῆς ἐν Γενεύῃ συνελθούσης Διηυρυμένης Συνόδου τὸ ἔτος 2006 καὶ τῆς ἐν Κων/πόλει συνελθούσης Συνάξεως τῶν Προκαθημένων τῶν Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν τοῦ ἔτους 2008.
Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος είναι μέλος τῆς Ἐπιτροπῆς Πίστεως καὶ Τάξεως τοῦ Παγκοσμίου Συμβουλίου Ἐκκλησιῶν.

Όσοι είναι μέλη αυτής της διαβολικής οργανώσεως προωθούν ουχί μόνον την πανθρησκείαν κτλ., αλλά και τα σχέδια της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ προς την ΔΙΑΛΥΣΙΝ και…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ του Χριστιανισμού από προσώπου της Γης!!!

Δείτε τώρα την σχετική καταχώριση του Αρχιεπισκόπου εις τον επίσημον ιστότοπον του…ΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ!!!…


-Λίνκ >> https://www.oikoumene.org/en/about-us/organizational-structure/central-committee/members/elpidophoros-

Αλλά για να καταλάβετε πόσο ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι όσοι προωθούν την πανθρησκεία (όπως…ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ της ΑΜΕΡΙΚΗΣ) και κάθε λογής θρησκευτική…ΒΡΩΜΙΑ, δείτε την παρακάτω έκθεση που εκπόνησε η Ελληνορθόδοξη Ελλησία το 2016 σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, της οποίας ο τίτλος ΔΕΝ χρειάζεται κανένα σχολιασμό για προφανείς λόγους…

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ

ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ


Αλήθεια, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συζητήσατε εκεί κύριοι;;; Μήπως το πόσο καλός…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ήταν ο Μωάμεθ με την…εννιάχρονη «νύφη» του;;; Ελπίζουμε να κάνατε τουλάχιστον ΜΙΑ αναφορά στις μακροχρόνιες επιθέσεις των Μουσουλμάνων κατά των Χριστιανών σε χώρες σε όλο τον κόσμο!!!

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΜΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΗΡΥΤΩΜΕΝ…. ΧΡΙΣΤΟΝ και ΤΟΥΟΝ…ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΝ ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!

‘Οπως το έθεσε κάποτε ο Απόστολος Παύλος…

οὐ γὰρ ἔκρινα τοῦ εἰδέναι τι ἐν ὑμῖν εἰ μὴ Ἰησοῦν Χριστὸν, καὶ τοῦτον ἐσταυρωμένον.

Διότι απεφάσισα να μη εξεύρω μεταξύ σας άλλο τι ειμή Ιησούν Χριστόν, και τούτον εσταυρωμένον.

Και…

ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ’ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω.

Αλλά και εάν ημείς ή άγγελος εξ ουρανού σας κηρύττη άλλο ευαγγέλιον παρά εκείνο, το οποίον σας εκηρύξαμεν, ας ήναι ανάθεμα.

ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ!!!….

greeknewsondemand